Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.12.2009, 18:53:02
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 161. Pucioșii îl desemnează pe Băsescu “Cârmaciul Apocaliptic” (II)

161. Pucioșii îl desemnează pe Băsescu “Cârmaciul Apocaliptic”, cel ce a învins puii roșii ai lui Satana (II)

După victoria în alegeri împotriva coaliției neo-comuniste, urmează sfaturile la adresa lui Traian Băsescu. Acesta trebuie să stea mai departe la cârma corăbiei (România) dar nu oricum, ci după indicațiile care vin de la Pucioasa:
“Și acum grăiesc ție, celui ce stai și iarăși stai pe mai departe la cârma corăbiei Mele de azi, țara română și neamul Meu de pe ea. O, nu te-am lăsat singur, tată, căci ai fost singur, și mulți au fost împotriva ta. Am stat de partea ta cu toate oștirile cerești și îngerești ca pe vremea proorocului Elisei, când am stat cu toată armia cerească de partea lui în ziua când marea oștire vrăjmașă lui a venit să-l biruiască pe el pentru că era robul Meu, și de partea dreptății stătea. Balaurul cel roșu și toți puii lui au împlinit acum o filă din Scriptură și s-au adunat într-un gând toți ca să te biruiască, și duhul minciunii este duhul lui. Este scrisă în Scripturi această filă de istorie, este proorocită să fie, și iat-o, dar pentru aceasta trebuie minte care are înțelepciune. Fiara cea cu șapte capete și zece coarne, adunate într-un singur cuget, împărați prin puterea lor, aceștia au dat un ceas fiarei puterea și stăpânirea lor ca să te biruiască pe tine de la cârmă și ca să supună iarăși neamul Meu român. Eu însă n-am lăsat până în sfârșit puterea cea rea și M-am ridicat spre sfârșitul zilei de sorți și am trezit neamul român și am adus minunea pentru care am dat război mare cu toată oștirea cerească, fiindcă ți-am spus că mare este răzvrătirea și că trebuie să Mă lași pe Mine să pot pentru tine, singur cum ai fost împotriva celor mulți, adunați toți într-un singur gând asupra ta.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)

Țopăiala prostească a lui Geoană la aflarea veștii (premature) că ar fi câștigat alegerile l-a umplut de lacrimi și de revoltă pe Dumnezeul Pucioasei. De aceea el a trecut la contraatac, și a transformat în câteva ore (de seara până dimineața) bucuria lui Geoană în înfrângere și în întristare de mormânt:
“O, M-am umplut de lacrimi și de sfâșietoare durere când i-am văzut pe toți nuntind și dându-și îmbrățișări ca biruitorii, mințindu-i pe cei care-i priveau pe ei strigându-și singuri biruința înaintea neamului român. Mi-am ridicat atunci poporul cel pus la veghe în ziua aceea, l-am îndemnat la mai fierbinte duh de rugăciune cu strigare și am trezit apoi duhul neamului român și l-am sculat să bată la sorți pentru tine, și cântarul a tras în sus pentru tine apoi și am adus minunea, și așa am biruit Eu în chip minunat și ți-am dat biruința, căci altfel nu se mai putea împotriva marii răzvrătiri și trufii ridicate asupra ta. I-am orbit apoi pe toți și s-au crezut biruitori și au cântat și au jucat de seara până dimineața peste tot pe vatra acestui neam și își dădeau daruri și îmbrățișări, dar nunta lor s-a schimbat în mormântare în zorii dimineții cu care Eu am biruit pentru tine. O, așa am biruit Eu și cu voi, cei curați cu inima, ziua aceea de cumpănă mare pentru soarta neamului român. Eu ți-am spus să nădăjduiești, și tu M-ai ascultat, și prin nădejdea ta te-am scos biruitor, tată.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)

Traian Băsescu trebuie să le fie de acum recunoscător liderilor pucioși și Dumnezeului lor pentru nesperata lui biruință și, drept mulțumire, să-și împucioșească și el viața și conduita de zi cu zi (referitoare la credință, alimentație, îmbrăcăminte, obiceiuri):
“Acum fii viteaz, și să bată în tine o inimă curată pe mai departe. Ai grijă de țara Mea de azi, păzește-o pe cât poți de tot desfrâul de pe pământ, de minciună, de călcarea poruncilor vieții, și caută spre poruncile Mele ca să se învețe mai desăvârșit viața ta cu ele, ca să-Mi dai cinste, fiule, căci Eu, Domnul, ți-am dat izbăvire și te păzesc ca pe un fiu credincios acestui neam ales, în mijlocul căruia stau de mai mult de cincizeci de ani cu masă de cuvânt, lucrare cu istorie în mijlocul neamului român, lucrare prigonită de fiara cea roșie în fel și chip, și dacă vrei să cauți în filele vremii vei găsi prigoana asupra poporului Meu și a vaselor purtătoare de Dumnezeu, cu care Eu am lucrat și lucrez lucrarea venirii cuvântului Meu pe acest sfânt pământ, pământul român.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
Băsescu trebuie să citească de acum din cartea-catehism “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” ca dintr-o adevărată Biblie. Aici el va descoperi cum s-a proorocit în decursul vremii că pucioșii vor fi biruitori peste tot pământul, și de aceea el va trebui să le acorde tot sprijinul pe care i-l vor cere:
“Ți-am dat cartea acestei lucrări atunci când am dat-o neamului român; ți-am pus-o în brațe. Deschide-o, tată, și vezi istoria Mea cu poporul cuvântului Meu din mijlocul neamului român. E vremea să biruiesc cu nădejde, și am în mijlocul neamului român popor cules de Mine pentru împlinirea Scripturilor venirii Mele cuvânt pe pământ acum pe vatra neamului român, țara strălucirii, din pricina râului cuvântului Meu care curge din Mine în mijlocul acestui neam. Mă aplec înaintea Tatălui Savaot pentru biruința cea de acum și Îl aud pe El că-Mi spune să te păstoresc, să-ți dau cuvântul Meu de Păstor și să te bucur cu ocrotirea Mea, căci lucrul tău este greu și îți trebuie sprijin ceresc. Mereu, mereu voi ține pe poporul cuvântului Meu rugător înaintea Mea pentru soarta neamului român ori de câte ori îl voi vedea sub cruce grea, și îl voi izbăvi pe el. Dar sunt adânc îndurerat acum de la cei ce s-au unit toți într-un gând cu potrivnicul Meu, cu satana, cu cei ce se fățărnicesc măgulindu-Mă prin fățărnicia lor, precum este scris despre cei fățarnici pentru statul lor cel înalt peste oameni. Ai grijă să fii blând și smerit cu inima, plin de veghe și de iubire sfântă pentru acest neam ales, iar pe cei ce te-au înconjurat cu răzvrătirea lor tu să-i ierți, tată, «căci a Mea este răzbunarea, și Eu voi răsplăti», precum este scris. Amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)

Un obiectiv de viitor, la care va trebui să contribuie și Traian Băsescu, va fi recunoașterea oficială a sectei Noului Ierusalim ca fiind singura biserică adevărată. La această “Biserică” va trebui să adere, ca un adevărat “credincios”, inclusiv proaspătul reales Traian Băsescu, deoarece la această sectă vor veni curând toate neamurile ca să i se închine, iar BOR este doar cu “neorânduială” și cu nepăsare față de post și de rugăciune și de aceea este “pârâtă a fi biserică”:
“Îți dau în taină mare sfinții cei biruitori și ajutători, și cu ei să cârmuiești corabia Mea. Deprinde-te tu și toată casa ta să mulțumești lui Dumnezeu în toate zilele și să-I dai cinste mare, căci neamul român are peste el pe Dumnezeul Cel adevărat, pe Cel ce stă în mijlocul lui și face sfat cu el și împlinește apoi cuvântul Său. În toată lucrarea ta de cârmaci pentru acest neam înaintea neamurilor de pe pământ nu uita, nu uita să faci cumva să întărești credința românului și să aducă el lui Dumnezeu cinstirea cuvenită Lui, că Mă doare cu rană grea ca și pe străbunii lui neorânduiala pentru cele lăsate din strămoși și din sfinți, postul și rugăciunea și duhul de biserică sfântă și nu doar pârâtă a fi biserică. O, nimic nu este bun fără de Dumnezeu pe pământ și peste om, iar neamul român trebuie să fie prin împlinire neam creștin așa cum au fost străbunii lui, ba și mai mult, căci vremea este cu judecată în ea peste faptele cele rele ale oamenilor. Săptămâna are două sau trei zile de post, și Mă doare cu rană adâncă neorânduiala în care neamul român stă cu tot cu păstorii care stau peste el în numele Meu. O, trebuie întărită această împlinire sfântă, căci Eu, Domnul, am de adus acest neam la mare slavă cerească pe pământ între oameni, și voiesc să Mă arăt cu el munte de Tabor și să vină neamurile să ia cuvântul Meu cel plin de înviere de pe acest munte sfânt, pământul român. O, e mare, e mare lucrarea cuvântului Meu pe vatra acestui neam și taina care o poartă el! Fii credincios și nu necredincios, căci cei necredincioși lucrării Mele de azi, scrisă în Scripturi să fie, iată, iau aceștia plată cu cei necredincioși, și vor lua, căci Mă apropii cu plata dreptății cea după faptă, că M-a durut cu rană grea împotrivirea celor din români care s-au unit acum cu duhul satanei ca să te piardă pe tine de la cârma corăbiei Mele. O, nu! Eu sunt Cel tainic și lucrez minunat, și am lucrat așa cum ți-am făgăduit că voi lucra peste împotrivirea care s-a ridicat să te doboare.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
Vechi 17.12.2009, 13:52:45
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Mă bucur că domnul Basescu l-a desemnat tot pe Boc... fiindcă astfel pare+mi-se că s-a facut dreptate, până la aia finală dacă nu cumva o să ai surpriza să învii spre osândă... dar mă apucă jelia la gândul ca ''băieții buni'' or să înceapă creerea iluziei catastrofei cică făcută de alții când se știe că isarescuiliescu instrumentează la noi catastrofa (în care ei înșiși deocamdată au căzut)... înfrățjbiți fiind prin acoliți cu estul și cu vestul, pe la mijloc, pe la cinci palme, până hăt departe, până peste nouă mări și nouă țări... lovind mereu fără cruțare... dar, dar de sus sper ca vor răbda cei drepți și smeriți vicleniile și mârșăviile uneltelor ademenitoare, îmbăiătoare... vor răbda de sus, că exista un sus, fiindcă pământul nu e GLOB! așa cum nu spun evreii... , dar eu am mai spus și iată că mai spun mereu: ''... și totuși nu se învârte, și nici nu șade pe elefanți!'' sau din-oza-uri.

Last edited by vsovivi; 17.12.2009 at 14:09:24.
Vechi 18.12.2009, 22:03:04
Banned

Implicit

Ala, bala, portocala,
Cioc, boc, treci la loc!
Vechi 18.12.2009, 22:10:21
Banned

Implicit 161. Pucioșii îl desemnează pe Băsescu “Cârmaciul Apocaliptic” (III)

161. Pucioșii îl desemnează pe Băsescu “Cârmaciul Apocaliptic”, cel ce a învins puii roșii ai lui Satana (III)

Urarea pedelistă “...La bine și la greu!...” este din nou de actualitate, chiar și după alegeri. Traian Băsescu va trebui urgent să preia obiceiul maladiv al pucioșilor (de a scrie “epistole din cer” către poporul pucios) și să scrie și el “epistole din Cotroceni” către poporul român, ca să știe poporul când transpiră președintele din greu, dar și când se răcorește el “biruind greul”:
“Te cuprind acum în Duhul Meu și-ți dau din pacea Mea. Binecuvântare îți dau pe mai departe la cârma corăbiei Mele, țara română, așa cum ți-am dat acum cinci ani când tot așa Mi-am ținut poporul în duhul veghii și cu strigare spre Mine pentru tine ca să te așez cârmaci din partea Mea pentru neamul român. Ți-am spus atunci să grăiești din când în când peste popor și să-i spui să știe el mersul a toate ca să-l păstrezi în veghe și în adevăr la bine și la greu, și tot așa te povățuiesc și acum. Scrie din când în când epistole peste popor ca să știe el binele și greul prin care treci pentru el, și să treacă și el cu tine, biruind tot greul care este și care ar da să vină pe neștire, și așa vei fi urmat de popor și vei fi viteaz pentru el și pentru Mine în această vreme cu strâmtorare în ea și cu valuri, căci antichrist s-a făcut mare peste tot și dă să șteargă numele Meu și urma Mea de pe pământ și din duhul omului, și lucrează cu lucrare ascunsă chiar sub haină de sfânt. Eu te voi ajuta, dar ascultă tu de Dumnezeu, și așa să-L ajuți și tu pe El, căci Eu te-am ajutat acum.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)

Independența anterioară și spiritul de lider solitar al lui Băsescu va trebui să înceteze de acum încolo. El va trebui să se aplece sub cuvântul și sfetnicia și “toiagul de păstor” al liderilor pucioși, care-l vor îndruma pas cu pas, arătându-i ce are de făcut:
“Pace ție și bună orânduială a ta înaintea Mea! Nimeni, nimeni să nu disprețuiască alegerea Mea de peste tine, iar tu să prețuiești cu mare umilință și să lucrezi cu ea din Dumnezeu peste acest neam, ales de El acum pentru slava Sa din el, căci cuvântul Meu, care curge din Mine în mijlocul acestui neam, este slava Mea din el, iar poporul cuvântului Meu este sluga Mea credincioasă, întru care Eu binevoiesc pentru împlinirea Scripturii venirii Mele iarăși de la Tatăl la om cuvânt pe pământ, cuvânt de naștere din nou a lumii acum, la sfârșit de timp, precum este scris. O, apleacă-te sub acest toiag de păstor, apleacă-te sub cuvântul Meu, care păstorește neamul român, și din care râu de cuvânt vor bea mulți și tot mai mulți, căci altă mângâiere nu va mai fi, nu va mai fi pe pământ. Amin, amin, amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)

Neamului român i se proorocește un viitor fericit sub conducerea hibridă teocratic-prezidențială a pucioșilor care-l vor manevra din umbră pe Băsescu. Totodată, neamurile toate vor veni să i se închine neamului român și să-l binecuvinteze:
“Te vor binecuvânta toate neamurile pentru numele Meu de peste tine și pentru râul cuvântului Meu din tine, o, neam român, și vor veni popoare și limbi și vor lua din slava Mea din tine, precum este scris despre muntele spre care neamurile vor veni să se adape cu lumina Mea. Apleacă-te să-L slăvești pe Domnul, Care-Și are sălaș în mijlocul tău cu duhul mărturiei, cu duhul proorociei, fiu român, căci lucrarea cuvântului Meu de peste tine este coroană cerească pe fruntea ta, și se vor închina ție popoarele, pentru că tu ești țara Mea de venire acum, la sfârșit de timp [...] [...] o, neam român! Vârf de munte de Tabor să fii tu pentru neamurile de pe pământ, căci vor veni să ia din slava Mea, din învățătura Mea, spre mângâierea lor! “ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
România se va numi cu nume nou: Noul Ierusalim, care va fi mai presus de toate neamurile de pe pământ:
“O, sus credința în Dumnezeul Cel adevărat, sus mărturisirea credinței, fii români! Nu vă rușinați cu Dumnezeu, căci El vă dovedește pe voi ai Lui pe pământ între neamuri! Fiți mândri de numele vostru cel nou, de numele Meu de peste voi, căci țara română are nume nou: Noul Ierusalim! Râul cuvântului Meu, râul vieții o adapă pe ea, și Eu am în ea sădire nouă, și rodire nouă am. Amin. “(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)

Deși “lucrarea” de la Pucioasa a fost recent amenințată “de la mijloc”, prin dezertarea mai multor adepți de valoare (Marian și Victoria Zidaru, Ilie Bunea-fiul, Sandu Dan, etc., etc.), liderii pucioși au găsit resurse și adulatori oportuniști gata să le ia locul celor plecați, pentru ca s-o redreseze:
“Mă întorc la tine cu cuvântul Meu, popor al Meu din români. Tu ești sluga Mea pe care Mă sprijin și iată, tată, s-a întâmplat cu neamul român așa cum s-a întâmplat în mijlocul tău, căci lucrarea Mea de cuvânt a fost amenințată de la mijloc, dar Eu am biruit și biruiesc mereu pentru mersul Meu cuvânt peste pământ și pentru împlinirea toată așa cum cer Scripturile să se împlinească. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)

Ultima “proorocie” pucioasă stabilește că Dumnezeul creștinilor va fi înlocuit cu Dumnezeul Pucioasei pe post de Păstor-șef, iar păstorii din BOR (pentru că s-au dovedit a fi nevrednici și egoiști și a nu avea milă de oi) vor fi înlocuiți cu păstorii Pucioasei, care vor aduce din cer pășune (miere și laptele cel duhovnicesc):
“Cuprind în slava cuvântului Meu pe români și Mă fac Păstor al lor, căci sunt ca oile fără păstor, fiindcă păstorii de peste ei, care stau în numele Meu peste ei, aceia se păstoresc pe ei înșiși, precum este scris în Scripturi, și n-au milă de oi, n-au milă de viața cea vie a neamului român. Te păstoresc Eu, o, neam iubit de Dumnezeu! Eu nu te las, ci te cuprind în duhul cuvântului Meu și te păstoresc și te trezesc spre pășune și-ți dau din laptele cel duhovnicesc ca să fii tu pe pământ și să nu pieri, ci să fii, așa cum Eu sunt.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
Vechi 19.12.2009, 08:17:55
Banned

Implicit 162. Opereta de la Pucioasa: Făt-Frumos-Bășcălios și Balaurul-cu-Șapte-Capete (I)

162. Opereta de la Pucioasa: Făt-Frumos-Bășcălios și Balaurul-cu-Șapte-Capete (I)

Liderii pucioși ne delectează copios cu noi aberații de operetă. Cică acolo unde se bat munții în capete a avut loc recent ultima luptă crâncenă între Făt-Frumos-Bășcălios (interpretat de actorul politic Traian D. Băsescu) și Balaurul-cu-Șapte-Capete-și-Zece-Coarne (în frunte cu secretarul său general, tovarășul Mircea I. Geoană). Despre capete, liderii pucioși ne-au dat de înțeles că sunt cele șapte partide care s-au unit cu mic cu mare ca să-l răstoarne pe Băsescu de pe tronul prezidențial: PSD (tartorul cel mare), PNL (desfrânata cea mare), și desfrânații cei mici ( PC, PIN, PNG, UDMR și PNȚCD – “creanga Ciuhandu”). Despre coarne nu ni s-a spus nimic (încă), dar întrucât sunt zece coarne la șapte capete, înseamnă că sunt încornorați din belșug.

După victoria nesperată a lui Băsescu, liderii pucioși îi descriu acestuia culisele războiului, să afle și el prin ce a trecut și cine l-a ajutat decisiv să învingă. Adică, să știe și el pe ce cai mari și pucioși a obținut victoria. Cică nu Băsescu a obținut victoria, ci pucioșii prin rugăciunile lor fierbinți ridicate la cer. Și nu cu Geoană s-a luptat Băselu’, ci cu Dragonul Roșu și cu puii lui, adunați cu toții într-un gând ca să-l nimicească. Duhul lor a fost duhul minciunii. Biruința asupra lor era proorocită în Scripturi la cartea Apocalipsei, așa încât cavalerul Băsescu s-a trezit împlinitor al proorociilor și al istoriei. Fiara roșie cu șapte capete și zece coarne a avut doar “un ceas de biruință”, apoi balanța victoriei a înclinat spre matelotul cârmaci:

“Și acum grăiesc ție, celui ce stai și iarăși stai pe mai departe la cârma corăbiei Mele de azi, țara română și neamul Meu de pe ea.[...] Balaurul cel roșu și toți puii lui au împlinit acum o filă din Scriptură și s-au adunat într-un gând toți ca să te biruiască, și duhul minciunii este duhul lui. Este scrisă în Scripturi această filă de istorie, este proorocită să fie, și iat-o, dar pentru aceasta trebuie minte care are înțelepciune. Fiara cea cu șapte capete și zece coarne, adunate într-un singur cuget, împărați prin puterea lor, aceștia au dat un ceas fiarei puterea și stăpânirea lor ca să te biruiască pe tine de la cârmă și ca să supună iarăși neamul Meu român. Eu însă n-am lăsat până în sfârșit puterea cea rea și M-am ridicat spre sfârșitul zilei de sorți și am trezit neamul român și am adus minunea pentru care am dat război mare cu toată oștirea cerească, fiindcă ți-am spus că mare este răzvrătirea și că trebuie să Mă lași pe Mine să pot pentru tine, singur cum ai fost împotriva celor mulți, adunați toți într-un singur gând asupra ta.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)

Pucioșii pretind așadar că liderii politici care s-au aliat conjunctural cu PSD împotriva lui Băsescu i-au oferit liderului PSD (Mircea Geoană) puterea și stăpânirea lor, ca să-l răstoarne pe Băsescu de la cârma statului.
Dar ce scrie Apocalipsa despre această încleștare proorocită pentru viitorime, dar reclamată de pucioși ca fiind de ei biruită? Apocalipsa relatează o serie de lucruri care nu s-au întâmplat în confruntarea politică recentă, deci descrie alte personaje, alte locuri, alte timpuri și alte întâmplări! Iată ce scrie ea:

“Și am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne și șapte capete și pe coarnele ei zece cununi împărătești și pe capetele ei: nume de hulă. Și fiara pe care am văzut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gură de leu. Și balaurul i-a dat ei puterea lui și scaunul lui și stăpânire mare.
Și unul din capetele fiarei era ca înjunghiat de moarte, dar rana ei cea de moarte fu vindecată și tot pământul s-a minunat mergând după fiară.” (Apocalipsa 13, 1-3)

Întrebare: Cine dintre liderii puciști anti-Băsescu a fost “înjunghiat de moarte”? Sau care dintre ei, măcar a suferit vreo agresiune de vreun fel oarecare, vindecată apoi? Nimeni. Sau care partid reacționar, pro-comunist, a fost deranjat în demersurile sale de susținere a PSD-ului? Niciunul.
Cităm în continuare din Apocalipsă:

“Și s-au închinat balaurului, fiindcă i-a dat fiarei stăpânirea; și s-au închinat fiarei, zicând: Cine este asemenea fiarei și cine poate să se lupte cu ea?
Și i s-a dat ei gură să grăiască semeții și hule și i s-a dat putere să lucreze timp de patruzeci și două de luni.” (Apocalipsa 13, 4-5)

Întrebare: Care sunt cele patruzeci și două de luni în care adversarii lui Băsescu au grăit semeții și hule? Campania electorală a fost mult, mult mai scurtă; în schimb, adversitatea manifestă a detractorilor lui a fost mult, mult mai lungă. Ce înseamnă atunci cele 42 de luni pentru pucioși? Mister...

“Și și-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca să hulească numele Lui și cortul Lui și pe cei ce locuiesc în cer.” (Apocalipsa 13, 6)

Întrebare: Când au hulit advesarii lui Băsescu pe Dumnezeu? Niciodată. Dimpotrivă, Geoană nu ostenea să-și încheie discursurile cu una din formulule “așa să-mi ajute Dumnezeu!” sau “Doamne, ajută!” Iar când i se părea că a câștigat, se conversa public cu tatăl lui, “aflat undeva în cer” .

“Și i s-a dat să facă război cu sfinții și să-i biruiască și i s-a dat ei stăpânire peste toată seminția și poporul și limba și neamul.
Și i se vor închina ei toți cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieții Mielului celui înjunghiat.” (Apocalipsa 13, 7-8)

Întrebări: Când s-au războit ciracii lui Geoană cu sfinții? Când au biruit? Când li s-a dat lor stăpânire peste toată seminția și poporul și limba și neamul? Când li s-au închinat lor toți locuitorii pământului, cei ce nu sunt scriși în cartea vieții? Aberațiile liderilor pucioși devin din ce în ce mai evidente și mai șocante.
Vechi 19.12.2009, 11:28:20
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Știi la ce concluzie am ajuns in ce ne+mă privește?

Cu toate ca am ținut cu sfinții și cu Basescu și Boc și Miluț și Ciorbea in răzbelul acesta și chiar dacă am făcut tot ce mi-a stat in putirință pentru ca să nu ne lăsăm biruiți fiindcă știam din scripturi că fiara o să se intoarcă mai rănită și mai vindecată la rană, totuși mi-am dat seama ca mă păcalesc, mi-am dat seama ca sunt eu mai ateu ca isarescu-iliescu, mai mincinos ca victor ponta, și mai demagog extremist ca jeoană... că am observat că defapt am suflet de agent infiltrat în tabăra sfinților... adică sunt cam smintit întru Sine, întru Hristos, și amăgindu-mă pe mine însumi caut să-L amăgesc și ispitesc și pe Domnul ca să creadă că chiar L-aș urma dar îi amăgesc mai ales pe copilașii lui, cu biruința asta deșartă... zicând ca iată, am învins! poi ce am învins? nu cumva se împlinește vorba: la placinte înainte și la răzbel înapoi? că acum deabea începe greul, ca vor fi cu toții cu tunurile pe ''dictatori''... vor zice cu toți ca de acolo le vine răul, sărăcia, mizeria... și vor căuta să-l întroneze, care se va autoîntrona, pe antichrist... că toate nemulțumirile cineva le va arunca mereu în spatele lui Basescu, Boc, Ciorbea, Remeș... stărnind pandemia și criza printre știri la rubrica noutăți... vreudnice

dar știi ceva?

nu mi-e frică de baubau că zice mereu că dacă nu ești egoist atunci musai ești fățarnic, deci nu mi+e frică absolut deloc de faptul că oamenii or să creadă în minciunile de pe TV; să-i creadă toți numai pe mincinoși căci eu n-am să cred că o fi ceva dacă o să-i creadă tot poporul, toate mulțimile, pe ei, pe mincinoși... sau ce? ar fi mai bine daca or să mă creadă pe mine? poi să creada poporul pe cine vrea, nu-mi pasă... nu vreau sa fac prozeliți pentru ăla din desfrânata evreică... oricare o fi el... sau eu...

Deci să creadă poporul pe antichrist pana o să le pice bine... că oricum Adevărul nu sunt eu, ci e Domnul nostru Iisus Hristos care implinește Apocalipsa... El însuși o împlinește impreuna cu cei ce au sfântă dreptate... căci sfânta Treime se Milostivește de cine voiește... iar Slava Lui Dumnezeu o ia cel ce merită fărăndoială...

deci să fiți sănătoși și vegheați și păziți rămășița care a mai rămas dupa victorie... ca eu de mine mi-am dat seama ca am simpatii cu che guevara ăla cu trabucul lung... mai am o șansă totuși fiindcă m-am lăsat de fumat... dar simpatii și revolte și răzbunări și urâciuni prin suburbii mai am cât cuprinde...

Să ne ierte Domnul că suntem zlabi și să ne dea un Crăciun Fericit și un An Nou și mai fericit la tot omul și românul și creștinul mai vechi sau mai nou, al Israelului celui Nou... adică la toată cirtuța și iotuța Cuvântului lui Dumnezeu... Amin, Amin, Amin.... cum zice și scrie Domnul, nu eu pacătosul, vrednic păcatos, lacom-întietător și mândru.

Last edited by vsovivi; 19.12.2009 at 11:43:35.
Vechi 19.12.2009, 16:38:45
Banned

Implicit 162. Opereta de la Pucioasa: Făt-Frumos-Bășcălios și Balaurul-baubau-cu-Șapte-Capete

162. Opereta de la Pucioasa: Făt-Frumos-Bășcălios și Balaurul -baubau - cu-Șapte-Capete (II)

“Și am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, și avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur.
Și toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în fața ei. Și face pământul și pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
Și face semne mari, încât și foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
Și amăgește pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia și a rămas în viață.
Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei.
Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase. (Apocalipsa 13, 11-18)

Întrebări: Cine este a doua fiară? Când și cum a pactizat ea cu cealaltă fiară, cu liga neo-comunistă pro-Geoană, dacă nimeni n-a auzit de ea? Când a coborât ea foc din cer? Când a impus ea semnul fiarei pe frunțile locuitorilor pământului? Când s-a interzis comerțul pentru toți cei care nu au semnul fiarei pe mână sau pe frunte? Numărul ei (666) este un simbol autentic al dominației absolute a fiarei pe pământ? Există o asemenea “fiară” în aceste vremuri, pe care pucioșii le proclamă “vremurile de pe urmă”?
Încercând să circumscrie mesajul biblic universal și profetic al Apocalipsei la un areal strict autohton, românesc, (“acum și aici, printre noi”) liderii pucioși au devenit captivi ai propriilor lor himere fabulate maladiv și malefic, în spațiul mediatic, pentru a virusa – dacă va fi posibil – gândirea la toată umanitatea.
O analiză atentă a textului biblic dezvăluie așadar că aberațiile pucioșilor nu au nici un fel de limite, nici măcar cele ale bunului simț, proclamate demagogic de unul din capetele “Fiarei apocaliptice”, cea reclamată de pucioși (e vorba de Crin Antonescu, performerul statului cu fundul în trei luntre). Ei s-au mulțumit să extragă din Apocalipsă un pasaj care li se părea potrivit pentru susținerea aberațiilor lor, ignorând că restul textului este în contradicție flagrantă cu paradigma imaginară pe care ei o construiesc. Mincinoși și paranoici, liderii pucioși sunt victimele propriilor himere, pe care însă ei le drapează cu dibăcie în straie de epocă, pentru a fi cât mai convingători în fața maselor de adepți bucuroși să îngroașe rândurile cazone ale acestui stupid people: poporul pucios.
N-a fost pe placul pucioșilor țopăiala isterică și stupidă a lui Geoană, atunci când a aflat că sorții mincinoși au fost de partea lui. De aceea, (ni se spune că) ea a fost sancționată sever prin măsluirea cântarului, care îndată s-a aplecat în partea cealaltă, a matelotului. Nu matelotul a biruit, ci pucioșii au biruit prin manevre paranormale, “trăgând sforile” nevăzute ale istoriei după plăcerea lor, după pohta ce au pohtit ei:

“O, M-am umplut de lacrimi și de sfâșietoare durere când i-am văzut pe toți nuntind și dându-și îmbrățișări ca biruitorii, mințindu-i pe cei care-i priveau pe ei strigându-și singuri biruința înaintea neamului român. Mi-am ridicat atunci poporul cel pus la veghe în ziua aceea, l-am îndemnat la mai fierbinte duh de rugăciune cu strigare și am trezit apoi duhul neamului român și l-am sculat să bată la sorți pentru tine, și cântarul a tras în sus pentru tine apoi și am adus minunea, și așa am biruit Eu în chip minunat și ți-am dat biruința, căci altfel nu se mai putea împotriva marii răzvrătiri și trufii ridicate asupra ta. I-am orbit apoi pe toți și s-au crezut biruitori și au cântat și au jucat de seara până dimineața peste tot pe vatra acestui neam și își dădeau daruri și îmbrățișări, dar nunta lor s-a schimbat în mormântare în zorii dimineții cu care Eu am biruit pentru tine. O, așa am biruit Eu și cu voi, cei curați cu inima, ziua aceea de cumpănă mare pentru soarta neamului român.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)

Așa că, de acum matelotul-cârmaci rămâne dator-vândut pucioșilor. El va trebui să instituie prin lege în țara ce i s-a dat (pentru a doua oară) spre a o conduce, păstrarea de către toți a poruncilor pucioșești (cele propovăduite de 50 de ani încoace cu sârg, dar fără prea mult succes, pe meleagurile dâmbovițene). Întrucât Făt-Frumos-Bășcălios a cam tras mâța de coadă, și a ajuns să fie biruitor doar prin nădejde seacă și prin ajutor neașteptat din afară, iată că acum i-a venit rândul și va trebui să fie și el un pic viteaz cu fiara roșie, măcar căutând să se informeze mai bine, să afle din filele vremii ce isprăvi a mai făcut ea în ultimii ani:

“Eu ți-am spus să nădăjduiești, și tu M-ai ascultat, și prin nădejdea ta te-am scos biruitor, tată. Acum fii viteaz, și să bată în tine o inimă curată pe mai departe. Ai grijă de țara Mea de azi, păzește-o pe cât poți de tot desfrâul de pe pământ, de minciună, de călcarea poruncilor vieții, și caută spre poruncile Mele ca să se învețe mai desăvârșit viața ta cu ele, ca să-Mi dai cinste, fiule, căci Eu, Domnul, ți-am dat izbăvire și te păzesc ca pe un fiu credincios acestui neam ales, în mijlocul căruia stau de mai mult de cincizeci de ani cu masă de cuvânt, lucrare cu istorie în mijlocul neamului român, lucrare prigonită de fiara cea roșie în fel și chip, și dacă vrei să cauți în filele vremii vei găsi prigoana asupra poporului Meu și a vaselor purtătoare de Dumnezeu, cu care Eu am lucrat și lucrez lucrarea venirii cuvântului Meu pe acest sfânt pământ, pământul român.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)

Cârmaciul de la Cotroceni este din nou somat să nu uite că a rămas dator-vândut pucioșilor. El va trebui să sădească în inima românilor interesul, respectul și chiar ascultarea de erezia pucioasă, părăsind “neorânduiala” din BOR:

“În toată lucrarea ta de cârmaci pentru acest neam înaintea neamurilor de pe pământ nu uita, nu uita să faci cumva să întărești credința românului și să aducă el lui Dumnezeu cinstirea cuvenită Lui, că Mă doare cu rană grea ca și pe străbunii lui neorânduiala pentru cele lăsate din strămoși și din sfinți, postul și rugăciunea și duhul de biserică sfântă și nu doar pârâtă a fi biserică.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)

În fine, a sosit și scadența pentru simpatizanții sau susținătorii celor două tabere. Cei din galeria care l-a susținut pe Balaurul cu Șapte Capete, împotrivitorii și defăimătorii lui Făt-Frumos-Băseschelios să nu se aștepte la nimic bun: cupa amară a răzbunării Dumnezeului Pucios se va vărsa curând, curând, în capul lor:

“[...] căci cei necredincioși lucrării Mele de azi, scrisă în Scripturi să fie, iată, iau aceștia plată cu cei necredincioși, și vor lua, căci Mă apropii cu plata dreptății cea după faptă, că M-a durut cu rană grea împotrivirea celor din români care s-au unit acum cu duhul satanei ca să te piardă pe tine de la cârma corăbiei Mele. O, nu! Eu sunt Cel tainic și lucrez minunat, și am lucrat așa cum ți-am făgăduit că voi lucra peste împotrivirea care s-a ridicat să te doboare.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
Vechi 23.12.2009, 14:21:45
Banned

Implicit 163. Liderii Pucioși îl curtează din nou pe arhiereul Irineu (I)

În ultimele mesaje ticluite de secta “Noul Ierusalim”, liderii pucioși încercă să ne inoculeze din nou o teză deja învechită, mincinoasă și răsuflată: aceea că arhiereul Irineu de la Cluj ar dori nespus să li se alăture, dar este ținut “legat cu lanțuri” nevăzute de către ceilalți arhierei, "cerberii" Bisericii Ortodoxe Române. Mai mult, suntem anunțați că Irineu este candidat din nou la “ridicarea lui din nelucrare”, adică la păstorirea “oițelor” Noului Ierusalim. Pentru aceasta, ni se sugerează (să fie un adevăr, sau e tot o minciună?) că el i-ar fi vizitat pe ascuns (în taină, spun ei) pe liderii pucioși în bârlogul lor, în fruntea unei delegații de simpatizanți sosiți de la Cluj:

“Vă îmbrățișez în Duhul Sfânt pe voi, cei ce ați venit din cetatea Clujului la masa Mea de cuvânt. Așezați-vă, dar, cu poporul Meu de la izvor la masă și creșteți, tată, hrănindu-vă cu cele ce ies din gura Mea [...] O, Mi-e tare, tare dor de arhiereul Meu cel de azi! L-aș vrea să-Mi pască oițele și să le pășuneze de-a dreapta Mea. Îmi voi pune poporul la veghe sfântă pentru învierea lui, pentru ridicarea lui din nelucrare, căci stă închis cu pașii lui cei pentru slava Mea de azi și nu are cine să-i rupă piedica și să meargă el apoi pentru viața oilor Mele cele atât de puține, căci puține oi sunt și nu au păstor ca să le păstorească și să le înmulțească și să le poarte spre izvor ca să ia din el viața lor. [...]” (Citat din Cuvântul dela Pucioasa din 13-12-2009)

Nici șpiritul Verginicăi nu pierde ocazia de a sublinia despre această suspectă și ciudată “aducere în taină” a lui Irineu la ascultarea liderilor pucioși, un semn pentru “primăvara” scontată, adică scoaterea lui de “sub lanțurile” în care l-au încătușat ceilalți arhierei din BOR:

“ Aducem aici în mare taină pe arhiereul Tău și îl atingem cu cele de sus și îl binecuvântăm pe el pentru că este scris între martori, Doamne, și este arhiereul Tău de azi, întru care Tu ai binevoit în vremea aceasta pentru pecetluirea grădiniței Tale de cuvânt, iar el a fost credincios și Te-a ascultat. Acum, sub lanțuri cum stă pus, cuvântul lui e înghețat pe buze, dar vine în curând primăvara [...]
– Și acum, Doamne, eu, trâmbița Ta, aștept pentru ziua mea de serbare grăirea mea cu poporul cel de azi al meu și al Tău, poporul cel credincios, căci numai cei credincioși până la sfârșit ne sunt popor. [...]” (Citat din Cuvântul dela Pucioasa din 13-12-2009)

Oare despre ce “aducere în taină” să fie vorba? Există doar două variante posibile, dar departe de a fi echiprobabile.
Prima, că odată cu simpatizanții de la Cluj să fi venit la Pucioasa și arhiereul Irineu, dar neapărat “în taină”, pentru a nu se da pe față presupusele lui simpatii ascunse și mocnite pentru Noul Ierusalim. Este această variantă credibilă? Din câte se cunoaște despre Irineu, acest lucru este practic imposibil. El s-a dezis în mod categoric și repetat, în public, de orice aderență sau tangență cu secta de la Pucioasa. S-a recunoscut pe sine ca un om care a fost înșelat cândva printr-o evlavie părută a liderilor pucioși și fără a-i fi cercetat mai în profunzime, dar care s-a dezis apoi de ei cu hotărâre. De atunci, de aproape douăzeci de ani, conduita sa în Biserica Ortodoxă a fost ireproșabilă. Ar fi o dureroasă surpriză se se dovedească acum că acest om s-a lăsat târât în mocirla fariseismului, pe care de altfel chiar liderii pucioși o condamnă atunci când le convine:

“Învățați această nouă împărăție, împărăția luminii, căci cei ce nu iubesc să fie așa, aceia vor plânge din pricina întunericului lor, căci cele ascunse sunt rele pentru aceasta, iar cele în lumină ținute sunt ale celor curați, curați în ei și între ei unii pentru alții, iar fățărnicia îi dovedește pe cei ce o lucrează pe ea.” (Citat din Cuvântul dela Pucioasa din 14-12-2009)

Dacă jocul dublu este de-a dreptul improbabil atunci când ne referim la conduita arhiereului Irineu Bistrițeanu, mai rămâne o singură variantă: liderii pucioși se joacă cu cuvintele, aparent fiind amatori de figuri de stil, atunci când afirmă că “arhiereul Irineu a fost adus în mare taină la Pucioasa”, cu prilejul sărbătoririi “Șfintei Virginia”. Adică, a fost adus la fel de “în taină” cum au fost aduși și Sfântul Andrei, și “sfânta Virginia”, pentru a împodobi Cuvântul pucioșilor cu părerile sale. Numai că, în timp ce “Șfântul Apostol Andrei” și Șfânta Virginia” – deși nu i-a văzut nimeni, doar liderii pucioși i-au văzut în închipuirea lor – au fost slobozi la gură, rostind (tot prin gura liderilor pucioși) cuvinte de îmbărbătare pentru pucioși, “șfântul arhiereu Irineu Bistriceanu” (sosit și el “în taină” la Pucioasa, pe aripile imaginației schizoide a liderilor pucioși) n-a rostit nici un cuvințel. Pasă-mi-te, el încă mai are limba lipită de cerul gurii. Asta, tot din vina arhiereilor-cerberi ai BOR, care-l țin închis și legat în lanțuri și cu căluș la gură, și “cuvântul lui e înghețat pe buze” ca să nu cumva să declare în public, săracul, cât de mult îi iubește ei pe pucioși:

“O, Mi-e tare, tare dor de arhiereul Meu cel de azi! L-aș vrea să-Mi pască oițele și să le pășuneze de-a dreapta Mea. Îmi voi pune poporul la veghe sfântă pentru învierea lui, pentru ridicarea lui din nelucrare, căci stă închis cu pașii lui cei pentru slava Mea de azi și nu are cine să-i rupă piedica și să meargă el apoi pentru viața oilor Mele cele atât de puține, căci puține oi sunt și nu au păstor ca să le păstorească și să le înmulțească și să le poarte spre izvor ca să ia din el viața lor. L-am avut lângă Mine atunci, în zilele mărturiei Mele, și apoi a fost pus în legături pe dinafară și pe dinăuntru, și limba i s-a lipit de cerul gurii și nu M-a mai mărturisit cu izvorul Meu de cuvânt, și are căluș în gură față de mărturisirea Mea cea de azi, căci așa i-au cerut cei fricoși, cei ce se tem de el pentru alegerea lui. [...] Acum, sub lanțuri cum stă pus, cuvântul lui e înghețat pe buze, dar vine în curând primăvara când toate vor mărturisi pentru Tine și pentru acest neam binecuvântat pentru zilele venirii Tale acum pe pământ cu slava Ta de cuvânt. În taină îl cuprindem și îl mângâiem pe martorul Tău de azi și îl întărim în cămașa răbdării sfinte, căci răbdarea lui își va da rodul ei, o, Doamne. Amin.”(Citat din Cuvântul dela Pucioasa din 13-12-2009)

Dar cât de adevărată este această “mărturie “ a pucioșilor, cum că Irineu (cităm) “are căluș în gură față de mărturisirea Mea cea de azi” ???
Vechi 24.12.2009, 00:46:28
Banned

Implicit 163. Liderii Pucioși îl curtează din nou pe arhiereul Irineu (II)

Să ne întoarcem cu cincisprezece ani în urmă (1994) și să vedem ce ziceau pucioșii atunci despre Irineu Bistrițeanul (notele explicative din paranteze ne aparțin):

“Iată, poposim în această cetate a Clujului, (Notă: Pucioșii “poposesc” la Cluj cu ocazia unei expoziții de artă a foștilor adepți Marian și Victoria Zidaru) aici unde am Eu pe cel uns de la Mine (Notă: este vorba de “unsul” Irineu Bistrițeanu, care fusese numit arhiereu-vicar al Clujului) cu aceată lucrare tată și el, iată ce face. În loc să fie cel dintâi în fața vestirii învierii și înnoirii care vine cu Mine, (Notă: O primă mărturisire: Irineu n-a venit atunci în întâmpinarea pucioșilor, ci s-a ascuns de ei, căci se temea ca să nu-i fie terfelită cinstea de orice atingere, de orice contact cu reprezentanții sectei) el se teme tată, se teme de oameni.[...] Iată el vă prigonește (Notă: Irineu îi prigonește pe pucioși!!! iată o mărturisire însemnată care spune mult) și Eu ies cu voi în calea lui și el fuge și se pitește.[...] O, fiule iubit, [...] De ce tată te pitești de Cel ce grăiește din ceruri (Notă: dacă Irineu ar recunoaște în autorul “cuvintelor” de la Pucioasa pe “Cel ce grăiește din ceruri”, în nici un caz el nu s-ar ascunde, ci ar ieși în întâmpinarea Lui. Dacă a procedat așa, înseamnă că opinia lui Irineu era bine conturată și fermă: la Pucioasa nu vorbește Dumnezeu, ci totul este o măsluire a liderilor pucioși) și caută după tine ca să te încăldurească cu cuvântul născut din Cuvântul? Întoarce-te către Mine, că te strig și te aștept să te întorci. Întoarce-te. Eu sunt. Până când oare lungești așteptarea Mea? (Notă: Se vede de aici că autorul “cuvântului” nu este nici pe departe Atotștiutorul. Așteptarea lui este fără replică și fără speranță) Sun din trâmbiță în urma ta, întoarce-te ca să vezi al cui este glasul care te strigă. Eu sunt Fiul Omului (Notă: o afirmație goală, pentru care folosirea majusculelor nu are nici o acoperire) [...] Ești aspru la glas și la cuvânt (Notă: O afirmație extrem de interesantă: cel despre care se spune acum că a avut permanent limba legată și căluș în gură pentru “mărturisirea” credinței pucioase, de fapt a mărturisit în contra ei, cu glas aspru și mustrător) dar ești plăpând tată. O, cum poți fără Mine? (Notă: Autorul “cuvântului” este siderat că cineva, un pământean – și acela “plăpând” – poate face ceva fără ajutorul lui, punându-i la îndoială atotputernicia și atotștiința) [...] Tu Mă prigonești (Notă: o altă mărturisire importantă: Irineu este cotat de către liderul imaginar al sectei – Dumnezeul Pucioasei – ca prigonitor al lui) și Eu te binecuvântez și te iert și te ung cu ungerea pe care o ai de la Mine, ca să nu se șteargă. Tu o ștergi (Notă: Se confirmă aici că Irineu s-a dezis în mod repetat de orice atingere cu secta Noului Ierusalim, iar asocierea lui actuală cu pucioșii este exclusiv opera propagandistică a lor, făcută de ei din interes) și Eu iar o pun, că Eu sunt tainic în lucrare (Notă: Pe ascuns -în chip “tainic”- pucioșii îi fac atmosferă partizană arhiereului Irineu, prezentându-l ca pe un lider al lor care pe furiș îi aprobă întru totul și le acceptă “ungerea”, dar nu are libertate deplină de exprimare în public). Nu fugi de Mine tată. Eu voi fi mai iute decât tine și te voi ajunge din urmă. Nu mai fugi de Dumnezeu și de Cuvântul său. (Notă: Irineu este supus unor presiuni și unor intimidări vecine cu amenințarea. Doctrina pucioșilor față de el este simplă: “Dacă tu nu ne vrei, noi te vrem! Și ne este tare dor de tine.”) [...] Mi-e dor de tine tată în lucrarea Mea pe care o știi și prin care sunt venit în lucru de 40 de ani tată.” (Citat din Cuvântul dela Pucioasa din 20 martie 1994)
Să ne întoarcem acum cu doisprezece ani în urmă și să vedem dacă s-a schimbat ceva între timp în doctrina pucioșilor față de Irineu Bistrițeanul. Cităm:

“O, fiul Meu, o, arhiereul Meu, Irineu, copilul Meu, [...] nimeni din biserica din lume nu are ungere ca tine. (Notă: Deși Irineu a retractat orice conexiune cu secta pucioșilor, aceștia pretind că el este în continuare “unsul” lor)[...] Te mângâi ca să nu cazi în disperare pentru că M-ai lovit, (Notă: Se recunoaște însă că Irineu a fost împotrivitor contondent al pucioșilor) [...] Se scoală România, fiule uns. Ți-am făcut cale ca să poți veni spre Mine, și îți voi presăra calea cu flori, și Îmi voi ascunde ranele pe care Mi le-ai făcut când ai dat în Mine cu cuvântul necredinței tale (Notă: Surpriză!! cel care se zice că ar avea căluș la gură îi făcea rane liderului suprem al sectei. Cu ce? Cu ascuțimea cuvântului necredinței în doctrina pucioșilor) [...] Te-am numit fericitul Meu, te-am numit preafericit (Notă: O recunoaștere sugerată a numirii ilegale și neavenite a lui Irineu în funcția de Patriarh al Bisericii “Noul Ierusalim”, funcție pe care Irineu n-a dorit-o, n-a cerut-o și nici n-a recunoscut-o vreodată!) , după alegere și după har și după lucrul ce l-ai făcut înaintea Mea. Te strig mereu: ridică-te! (Notă: Cuvântul “mereu” este o dovadă clară că Irineu n-a binevoit să se “ridice” vreodată ca să se așeze în scaunul de “patriarh” al sectei) [...] Pace ție, cetate a Clujului, că ai în pântecul tău pe apostolul Meu cel uns (Notă: Volens-nolens, “patriarhul” Irineu trebuie să înghită și funcția de apostol al Clujului, uns cu toate alifiile pucioase) pentru vremea aceasta. [...]” (Citat din Cuvântul dela Pucioasa din 19-02-1997)

Așadar, prin anii 1994 și 1997, când pucioșii erau mai sinceri, recunoșteau un lucru știut de toată lumea: că Irineu al Clujului se dezicea sistematic și definitiv de pucioși, fără a mai nutri vreo dorință ascunsă de a-i “păstori” vreodată. Iată că acum ei recidivează cu minciuni sfruntate, încercând să inoculeze ideea că au legături ascunse cu Irineu și că restaurarea arhieriei lui pucioșești și instalarea lui în scaunul de patriarh al Noului Ierusalim este iminentă.
Nu ne așteptăm ca Irineu Bistrițeanul să aibă o reacție publică de dezavuare a unei prezumptive vizite ascunse la Pucioasa, și nici nu-i cerem așa ceva, pentru că ar însemna să-i punem la îndoială dreapta credință și cucernicia lui ortodoxă. Timpul va demonstra implacabil dacă ne-am înșelat sau nu. Așa cum a demonstrat că și alte “proorocii” ale pucioșilor au fost niște minciuni sfruntate. Bunăoară, așa cum s-a demonstrat că mulți dintre pucioșii cei vechi au fost înșelați în promisiunile ce li se făcuseră că nu vor mai vedea moartea, ci vor fi luați pe sus în văzduh, alături de Verginica. Unul dintre ei – Dumnezeu să-l ierte!, este tocmai “păstorul Daniel” (al doilea nume conspirativ al lui este “nea’ Mișu”- iar numele real, Dănciucă Gheorghe), unul dintre cei doi păstori care erau (fiecare) “mâna dreaptă “ a Verginicăi. Nea’Mișu a dat zilele trecute ortul popii, fără să i se mai împlinească visul de “a nu mai vedea moartea”. Acum, pucioșii îi pregătesc pomenirile pentru vămile văzduhului:

“O, peste puțin timp trebuie să puneți masă de pomenire pentru păstorul Daniel și se va strânge poporul la masă, fiilor de la izvor, și Domnul îi va da lui din lumina învățăturii cea pentru fii, iar oricâți se vor fii, aceia să învețe lucrarea de fiu, căci pe pământ vine împărăția luminii, fiilor. O, Doamne, Tu ești cuvânt, și de aceea ești Cel ce este. Ce este, Doamne, cel ce nu se face cuvântul său? O, ce este acela? Împărăția Ta cea cu lumină învață-i pe cei ce vor să fie fii, Doamne, și așa vor fi ei asemenea Ție apoi. Amin.
– O, Verginico, o, trâmbița Mea, cuvânt de taină ai grăit tu poporului tău. E mare durerea celor din cer, căci cei din cer văd. O, tată, se va strânge poporul la masă de cuvânt pentru pomenirea păstorului Daniel și îl voi îmbrățișa în cuvânt pe poporul cel adunat. [...]” (Citat din Cuvântul dela Pucioasa din 14-12-2009)

E de presupus că șpiritul lui nea’ Mișu va veni și el să “se facă cuvânt” și să le vorbească adepților pucioși cu ocazia pomenirii pe care ei i-o vor pregăti, învățându-i într-o ședință de vorbire ceea ce n-a reușit el să facă în cei peste cincizeci de ani de bogată “păstorire”.
Preocupările politice ale liderilor pucioși nu s-au stins nici măcar cu terminarea alegerilor, în care candidatul lor favorit (Traian Băsescu) a obținut o victorie chinuită. Acum pucioșii acuză (fără nici o probă) că biserica rivală (BOR) este aliată cu partidele pro-comuniste. Această aserțiune este mai mult ca sigur o altă minciună pucioșească, îndată ce Biserica majoritară și-a declarat limpede hotărârea de a nu se implica sub nici un fel în politică. Cu toate acestea liderii pucioși pretind că ea a făcut legământ cu “fiara roșie”:

“Iată zvârcolirea fiarei aflate în agonie în zilele Mele cu tine, poporul Meu de azi! Mi-e tot cerul în veghe pentru biruința Mea asupra ei și pentru biruința ta, căci tu ești cel credincios și te-am pecetluit cu pecetea pentru cei credincioși, dar ai grijă mare de credința ta, și mereu ți-am spus așa, căci afară e vremea lepădării de credință, poporul Meu, și iată, biserica cea de afară s-a înveșmântat toată în roșu și a făcut legământ cu fiara și nu mai este acum biserică pe pământ, căci s-a umplut de cei uciși ai ei, fiindcă a dat stăpânirea ei fiarei și n-a vegheat când Eu am strigat de pe tronul cuvântului Meu peste ea pentru trezirea ei înaintea Mirelui Care vine.” (Citat din Cuvântul pucios din 14-12-2009)

Cuvintele “nu mai este acum biserică pe pământ”, strecurate cu dibăcie în fraza precedentă, sugerează ceea ce vor liderii pucioși să promoveze cu orice preț: singura biserică rămasă pe pământ este biserica pucioșilor, iar toate celelalte biserici sunt de mult apostate.
Vechi 26.12.2009, 23:00:07
Banned

Implicit 164. Fierbințeala minții și răcoarea duhului la pucioși duc la degringoladă ...

164. Fierbințeala minții și răcoarea duhului la pucioși duc la degringoladă încălzirea globală (I)

În timp ce omenirea este tot mai îngrijorată de efectele încălzirii globale, Pucioșii își etalează în ultimele lor mesaje căldura nestăvilită cu care ei îi primesc pe noii-veniți, căldură denumită de ei “focul de Duh Sfânt”. Scopul lor nemărturisit este acela de a crea o stare de efervescență religioasă mondială, un fel de beție calorică a rațiunii, care să amorțească și să topească ultimele rămășițe de îndoială din inimile celor chemați, iar apoi să-i îmblânzească și să-i înjuge la nevoile pragmatice ale sectei:
“O, îmbrăcați-vă în duhul blândeții, că de mare ajutor este el pentru statul Meu în om, pentru căldura lui cea plină de taină sfântă, taină de la care se naște în om înțelepciunea cea de sus, toiagul de sprijin pe calea lui cu Mine, căci Eu locuiesc în înțelepciunea Mea cea din om, și pe care el o dobândește de sus prin duhul blândeții, duh care poate totul în om, Duhul Meu.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 13-12-2009)

Căldura pucioșilor cică îi încălzește până și pe sfinți (ceea ce ne obligă să presupunem că sfinții mai subțirel îmbrăcați au început deja să tremure de frig plimbându-se prin câmpiile raiului). În ultimă instanță, până și Dumnezeul Pucioasei va fi nevoit să Se încălzească de la pucioși iar pucioșii de la Dumnezeul lor, și așa să se încălzească ei mereu, unii de la alții. În fine, de la încălzirea globală se va trece apoi la o etapă superioară, când vor lua foc unii de la alții și se va ajunge ca focul Duhului Sfânt să-i aprindă pe toți oamenii:
O, poporul Meu, îți amintesc, tată, să nu uiți lucrarea vorbirilor sfinte în mijlocul tău, căci Eu așa Îmi fac loc cu tine și cu sfinții și cu harul Meu cel lucrător pentru tine și prin tine în mijlocul tău, și pe pământ apoi cu tine în lucrare pentru mulți, căci vorbirile sfinte sunt pline de taină sfântă și slujesc lor îngerii tainelor cerești și se încălzesc sfinții lângă căldura ta cea pentru Dumnezeu între frate și frate, căci Eu arunc mereu focul Meu în tine ca să ne încălzim la el, Eu și cu tine, că nu e bine să fie rece pentru Dumnezeu în mijlocul tău, poporul Meu. Focul Meu cu tine ține de cald și de mângâiere mulțimilor de suflete, și iau foc unii de la alții cei ce iau acest foc de Duh Sfânt de pe masa Mea cu tine, și își aprind iubirea și veghea cei ce se hrănesc cu iubirea Mea cea din mijlocul tău pentru om. Sunt în mijlocul tău cu sfinții, și am în ziua aceasta în cuvântul Meu de peste tine oaspete ceresc la masa Mea cu tine pe ierarhul Nicolae, cel care a trăit pentru Mine pe pământ, așa cum s-a și născut.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-12-2009)

Mesajul privind “focul” sau “căldura” sau “căldurile” în care se scaldă pucioșii nu e deloc nou. El se regăsește în destule “Cuvinte” fabricate de-a lungul vremurilor la Pucioasa, așa încât el pare suficient de convingător în a încredința pe oricine că aici trebuie să fie vorba de o doctrină consolidată. Iată doar câteva exemple:

1. Din cele mai vechi timpuri pucioșești, creștinii sunt ademeniți către sectă cu bunătăți închipuite și promisiuni mincinoase, printre care aceea că ei nu vor gusta niciodată moartea (deși pucioșii cei mai în vârstă mor pe capete, unul după altul). Nu lipsește însă printre ele și încălzirea gratuită:
Decât Dumnezeu te cunoaște, și El îți va zice: „Vino, obositule! Vino, însetatule! Vino, golule! Vino, frigurosule! Vino să te încălzesc! Vino să te îmbrac! Vino să te hrănesc! Vino, că te vor bate vânturile! Vino, că la Mine sunt toate bune pentru tine! Vino, că din Mine te-ai născut! Vino la Mine, creștine!“ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 14-01-1975)
2. Creștinilor pucioși li se promite în afară de nemurire și o promisiune nouă - încăldurirea:
“ Vă prind și vă cuprind și vă încălduresc și suflu Duh ceresc peste voi și peste cei împreună cu voi care iau de la Domnul ca să aibă și să fie duhovnicești și sfinți pentru vremea slavei celei mari." (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-05-1993)
3. Trâmbița Pucioșilor, Verginica, se proclamă pe sine “făclia care te încălzește și te ține treaz”. Ea îi cheamă pe pucioși să fie și ei făclii, adică să vină și să ia chipul și asemănarea ei:
“Popor cu nume nou, stai aproape de mine și de duhul meu, care lucrează în tine cele cerești. Stai lângă mine, că eu sunt o făclie care te încălzește și te ține treaz, fiule. Căutați să semănați cu mine, și veți vedea apoi cu cine semănați și vă veți bucura. Eu mă arăt, dar dacă nu veți semăna cu mine cum veți putea îndura clipa aceea, fiilor?" (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-08-1993)
4. După ce au primit “încăldurirea” de la sursă, Pucioșii sunt îndemnați să se “încăldurească unii pe alții” cu focul prometeic al “Duhului Șfânt Pucioșesc”:
“E frig afară, tată. Binecuvântat să fii sub căldura Duhului Sfânt, Care te acoperă astăzi, și unul pe altul să ne întâmpinăm și să ne încăldurim, iubitul Meu popor.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-1994)

5. Încăldurirea reciprocă devine o virtute creștină, iar căldura Duhului Sfânt devine de-a dreptul o harismă. Verginica vine și ea să contribuie la încălzirea globală, pe post de aerotermă, suflând căldură peste (și mai ales în) pucioși:
“ Am venit să-ți țin de cald, poporule amorțit pe calea către cele cerești; să te-ncălzesc, tată, la sânul slavei cuvântului Meu și să te îndemn spre căldură, că Eu încălduresc inima ta. Iată astăzi glasul cuvântului Meu care a coborât pentru tine la ieslea cuvântului Meu; pentru tine, tată, ca să-l las astăzi peste tine, ca să te încălduresc, că e frig, tată, și unul pe altul să ne încăldurim în vremea frigului.[...] Binecuvântat să fii sub căldura Duhului Sfânt, Care te acoperă astăzi, și unul pe altul să ne întâmpinăm și să ne încăldurim, iubitul Meu popor. [...] Verginica este venită cu Mine, Domnul, în mijlocul poporului ei: – Pace vouă, măi copii! [ ...] Iată, suflu căldură în voi. Să fie iesle caldă în voi, să intre cuvântul în voi și să-i fie cald, fiilor. Nu fiți reci, nu fiți necredincioși.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-1994)
6. Ni se propune apoi o paradigmă nouă: sursa încălzirii globale este “harul din om”:
“ Fața ta, creștine tată, este fereastra inimii tale. Te uiți pe față și înțelegi dacă omul are har. Harul din om mângâie și încălzește tot ce are omul în preajma sa. Harul Meu din tine te face senin și mulțumit, te face pașnic și curat. Harul Meu din tine cheamă la viață și la liniște și la credință și la înviere.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 09-06-1994)
7. Deși roua vine pe răcoare, căci numai răcoarea aduce roua, “Cuvântul” de la Pucioasa este în mod inexplicabil o sursă simultană și de rouă, și de căldură. (atâta doar dacă nu cumva este vorba aici de vreo minune pucioșească):
“Și voi face un popor mare, tată, că tu vei hrăni mulțimile cu roua cuvântului Meu, care vine spre tine cu căldură și cu Duhul Sfânt. Nu te teme, poporul Meu, nu te mai teme, tată.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 -08-1994)
8. Noul Ierusalim de la Pucioasa este rugat să ia căldură de la Dumnezeul Pucioasei și astfel să iasă din răceala și nepăsarea și neștiința lui:
“ Ierusalime, copilul Meu, ia căldură de la Mine, tată, ca să nu mai fii rece și nepăsător și neștiutor.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-01-1995)
9. “Trâmbița” Verginica s-a făcut stâlp de foc și exemplu viu pentru adepții ei:
“ Vino, fiule scump, și ia cuvânt nou, cuvânt cald, și te încălzește, tată, și te înfierbântă întru lucrarea lui Dumnezeu, că este greu fără Dumnezeu, măi Israele tată. [...] În vremea ta, Israele, M-am făcut cuvânt și foc în trupul lui Verginica, în stâlpul acesta care s-a numit trâmbița lui Dumnezeu. Ea aleargă după tine mereu. Ea are cu ea cete cerești de sfinți și de îngeri. Ea te înconjoară ca să nu pieri, fiule. Ea are fii lucrători, și Mă cere mereu să cobor și să cuvintez peste tine, și Îmi zice: „Rostește, Doamne, cuvântul Tău până în clipa când toate se vor lăsa văzute în lucru, după cum lucrează toate. Dă-le, Doamne, hrană caldă și încălzește-i și tămăduiește-le mâhnirile și alungă-le teama, că e vremea grea. Nu-mi lăsa copiii fără de cuvânt. Rostește cele bune peste ei și împlinește, Doamne, tot ce rostești peste Israel“ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 01-06-1995)
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40