![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
14. Si sa nu dea ascultare basmelor iudaicesti si poruncilor unor oameni, care se intorc de la adevar.
15. Toate sunt curate pentru cei curati; iar pentru cei intinati si necredinciosi nimeni nu este curat, ci li s-au intinat lor si mintea si cugetul. 16. Ei marturisesc ca Il cunosc pe Dumnezeu, dar cu faptele lor Il tagaduiesc, uraciosi fiind, nesupusi, si la orice lucru bun, netrebnici. Cred ca se refera la adventistii din ziua de azi si la acei evrei care invinuiau pe crestini ca nu respecta legea. Nu cred sunt sigur! Poruncile unor oameni sunt defapt poruncile unor oameni separati de comunitate de biserica adica sunt acei invatatori falsi sau mai bine zis a acei oameni care se cred mai destepti. Voi sunteti sarea pamantului; daca sarea se va strica, cu ce se va sara? Raspuns: prin profetul mincinos Ellen gould White care am vazut ca are numele in cifre latine adunat= 666! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da trebuie folosita o anumta metoda de numerologie numita gemetria.
Cei care critica pe protestanti in realitate nu fac decit sa apere papalitatea impotriva careia ei au protestat , papalitatea si Inchiztia. in acest fel criticind devii cum s-ar zice inchizitor. Un fel de clevetire fara sa stii atmosfera din adunarile lor si din sufletul lor. Sa nu se inteleaga ca iau apararea lui EGW.-aici ma refer la intreg protestantismul- ci spun ca in loc de a fi criticati - fara absolut nici un folos de nici o parte- poate ar trebui intelesi daca nu macar respectati pentru nazuinta lor sincera. daca sint considerati dusmani sa ne rugam pentru ei si sa ne iubim dusmanul. Altfel cu ce am fi mai buni decit ei? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu cat a fost papa imperator roman apoi nu vad legatura cu papa ca sa folosesc cifre latine. Ellen gould white este un profet mincinos care in litere latine luate ca numere da adunate 666! Nu am zis nimic altceva... Din punct de vedere ortodox sunt n antihristi dar si servitori ai acestuia! si protestantii au asuprit pe catolicii si Luther recunoaste ca acestia (protestantii) au devenit mai rai ca primii! Numai ca istoria omite aceste fapte (oare de ce?)apoi protestantii sunt mai putini !
Last edited by Neaguu; 26.07.2011 at 16:47:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil ca dupa mintea ta Nt a fost scris in engleza. In rest bati campii. Asemanarea se refera la orasul Roma?!? Ha ha ha...
|
|
|||
|
|||
![]()
La origine nu a fost scris nici în engleză, nici în latină.
![]() Printre altele și la Roma mai precis la unul din palatele imperiale ale Romei. Și nu e nimic de râs în asta. |
|
|||
|
|||
![]()
Da dar uiti ca imparatia lui Iisus a biruit celelalte imparatii! Si biserica crestina a lovit exact unde se afla conducerea satanei! Sarbatorile pagane au devenit crestine crucea element de batjocura (ce greu ati inteles voi acest adevar) a devenit element sfant! Pusa pe biserici mai mult sau mai putin departate de la adevar dar printr-o comanda primita in acelasi timp...
![]() Sfat: cerceteaza adevarul si din tabara adversa si compara ! |
|
|||
|
|||
![]()
Este o diferenta intre cruce si crucifix.
Crucifixul nu este crestinesc fiindca crestinii nu si-ar rastingi Parintele. Insa crucea cu brate inegale simbilizeaza echilibrul spiritual pe drumul cel drept catre desavirsire, simbilizeaza poarta si drumul cel ingust catre aflarea pacii interioare desavirsite. |
|
|||
|
|||
![]()
? Nu am vorbit de crucifixuri! Apoi noi ne rastignim cu bucurie noi crestinii adevarati! Dar nu era vorba despre asta...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|