![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu s-a pus problema "asistenței pasive". Soldatul cu pricina a fost cât se poate de activ în a salva viețile camarazilor lui răniți.
|
|
||||
|
||||
![]()
Noi discutam despre altceva, despre legitima aparare, daca reactionezi sau nu. Adventistii de ziua a 7-a condamna sau nu existenta Armatei? Are ea un rol sau ar trebui sa o desfintam? Daca suntem atacati, armata poate interveni (interventie ce se finalizeaza cu capturarea, ranirea sau moartea unora) sau ar trebui sa lase pe atacatori sa omoare oameni nevinovati?
Last edited by ioanna; 17.03.2013 at 14:04:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi-a adus aminte de Sangeorzan de care am invatat la scoala generala.
La sfarsit, dupa multe acte de eroism il intreaba maiorul : Cate vieti ai tu Sangeorzane ? Ce fel de om esti tu ? Sunt Comunist tovarase maior ! :) |
|
|||
|
|||
![]()
Aveți dreptate, ați discutat [ca de obicei] despre cu totul altceva decât topicul propus.
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
M-am molipsit de la dv. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ma fereasca Dumnezeu, dar daca as fi constrans sa ucid si as face-o, nu as cauta justificari ci m-as numi ucigas. Sa-i spunem pacatului pe nume. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Soldatii sunt decorati pentru ca si-au aparat tara si semenii , le-au salvat vietile, nu pentru numarul oamenilor ucisi. @osutafaraunu: spuneti ca oamenii pleaca din bisericile istorice pentru ca s-au saturat de crimele facute in numele Crestinismului. Ce crime in numele Crestinismului a facut Biserica Ortodoxa? Last edited by ioanna; 17.03.2013 at 14:29:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
În cazul acesta va trebui să ne pocăim. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cand o sa vad la d-voastra o farama de pocainta, o sa ma indrept si eu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vorbeam la modul general. Așteptăm să se deschidă arhivele. Judecata este aproape!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|