![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
v-ati decis? puteti sa va uitati pe harta sa vedeti care e mai aproape ! indrazniti, nu va temeti ! promit sa nu va spun pastorului.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi-e dor dupa o discutie duhovniceasca, dar slabe sanse cu voi. Cinismul si ironia au devenit a 2-a voastra natura. Din pacate! Haide ca incepi sa fi tu insuti, in sfarsit!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" Last edited by Illuminatu; 10.10.2012 at 20:36:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Fiți liniștit, le-am sesizat de multă vreme și pe măsură ce trece timpul descopăr și mai multe... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde este Duhul Sfant gasim roada Duhului: dragostea, pacea, indelunga rabdare, facerea de bine, blandetea, infranarea poftelor, etc (Galateni 5:22-23). Acestea sunt roadele dupa care se cunoaste daca suntem calauziti de Duhul sau de firea pamanteasca. |
|
|||
|
|||
![]()
Si mie... Si nici gand de muscatura. Eu am terminat; ajunge.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astora si daca s-ar scula Cineva din morti si tot n-ar crede ca sunt pe calea ce duce spre iad.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu e suficient sa ne luam numai dupa roade, deoarece pot fi foarte usor contrafacute....insa harul il gasiti in cadrul Bisericii Ortodoxe, pentru ca preotii nostri au autoritate sa scoata demoni si sa vindece, prin rugaciuni, veniti si vedeti ! dragoste, pace, blandete dar...nu numai! ci si lucrari mari de putere ! |
|
||||
|
||||
![]()
eu totusi am incredere ca oricine poate face diferenta intre o liturghie si predicile acelea sterile de la adventisti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acolo unde este betie, curvie, minciuna, etc., nu poate fi vorba de lucrarea Duhului Sfant. Spectacole de genul exorcizari sau vindecari miraculoase pot avea ca sursa amagirea celui rau. Dar un caracter schimbat pentru Imparatia lui Dumnezeu, este o lucrare a Duhului Sfant (cu siguranta). P.S. De unde ma cunoasteti? Last edited by moromete; 10.10.2012 at 21:08:49. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|