![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Sfanta Scriptura sunt 40 de pasaje in care e aceeasi expresie, "a cazut cu fata la pamant", in toate e vorba de inchinare benevola, nu stare de lesin. Chiar si in Cartea lui Daniel gasim expresia: in cap.2 "46. Atunci împăratul Nabucodonosor a căzut cu fața la pământ și s-a închinat înaintea lui Daniel și a dat poruncă să-i aducă jertfe și tămâieri." Si in capitolul 8 "17. Și el a venit unde eram eu și, când se apropia, m-am înspăimântat și am căzut cu fața la pământ. " Poti sa observi in ultimul pasaj ca e aceeasi situatie, scrie ca sfantul "S-a inspaimantat" si apoi a cazut cu fata la pamant. Si in pasajul pe care il discutam e vorba tot de inspaimantare, de aceea scrie ca a devenit livid la fata. |
|
||||
|
||||
![]()
Evident că a avut.
Explicația este că, în cazul unei teofanii, se degajă o energie la care omul nu rezistă fizic. Dar această energie degajată de înger, nu ”ia mințile”. La fel a pățit și apostolul Pavel pe drumul Damascului. La fel și aici: Cand L-am vazut, am cazut la picioarele Lui ca mort. (Apoc.1:17) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=13LptUqSxJU
Hai sa vedem faptele. Cred ca a vedea "ce se intampla" efectiv in Biserica este mai graitor decat orice disputa pe cuvinte. In clipul asta se vad "manifestarile duhului"... |
|
||||
|
||||
![]()
Daniel nu se mai putea ține pe picioare și astfel a căzut într-o poziție de reverență, conștient fiind de tot ce se întâmplă.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Discutie nu este despre Daniel, discutia este despre altceva; sa nu cadem in capcanele discursului sectar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
7. Și Iisus S-a apropiat de ei, și, atingându-i, le-a zis: Sculați-vă și nu vă temeți." Vezi ca dupa ce au cazut cu fata la pamant s-au inspaimantat, deci erau constienti. Asta cu energia care te lesina nu are nimic de-a face cu ortodoxia. |
|
|||
|
|||
![]()
Esti mai aproape, dar nu din cauza starii fizice a cazut la pamant sa se inchine, a fost o inchinare benevola, cum ar face orice om care are o astfel de vedenie. Cand cineva se sperie nu lesina sau cade din piciooare, doar daca are probleme cu inima.
|
|
||||
|
||||
![]()
După cum ai observat, căderea lui Daniel este argumentul forte pe care se ”bazează” întreaga mișcare harismatică.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
N-a fost o sperietură ci mai degrabă o năucire, coroborată cu energia emanată de Înger. Acest tip de energie supranaturală i-a provocat lui Daniel sluțirea feței. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|