![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps titlul este ŽŽ despre viclenia sectantilor ŽŽ si eu asta discut .... adriana3 nu a spus ce confesiune are dar la locatie scrie ŽŽ oaie din turma bunului pastor ŽŽ sau ceva de genul .... dupa cum vezi la mine in colt scrie ORTODOX si am afirmat inca si in direct tuturor sectarilor sa nu incerce vrajeli la mine ca ii taxez ..... si daca adriana imi da texte lungi si asteapta ca eu sa vorbesc singur se inseala ...... multa iubire Last edited by the_Listener; 02.08.2011 at 13:50:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Melissa am mai auzit pe cineva spunand ca anumiti preoti cred in energi venite din pamant sau din energia omului bla bla bla. Nu stiu daca exista astfel de preoti dar ei sunt oameni si pot cadea in greseala.Acest ortodox ne si indruma :cauta si vei gasi. Poate se refera la o anumita biserica care ne vorbeste despre Gradina Domnului sau nu mai stiu eu ce biserici ortodoxe sconsiderate fractiuni sectare bla bla bla.In primul rand ortodocsii au o gandire libera dar nu poti sa fi ortodox si sa nu crezi in spovedanie ! Sau sa nu te inchini icoanelor! La un moment dat eram si eu influentat de secta adventa si ma gandeam sa respect sambata! Dar nu poti fi ortodox si sa nu ai incredere in ortodoxie! Deci Melissa biserica ortodoxa ne invata ca avem voie sa mancam carne. Aici nu mai vreau sa vorbesc ca si biblia ne invata acelasi lucru. Apoi poti sa fi ortodox cu numele dar el nu are o gandire ortodoxa. El "Ma face din punct de vedere teologic" iar cu altii poate sa vorbeasca la "caterinca". Chiar daca e ortodox cade in pacatul infumurarii apoi se crede mai sus decat biserica. El vorbeste intr-o postare de o biserica care invata totusi diferit. Poti sa crezi asa ceva? Biserica lumineaza pe oameni si nu piteste asa cum vrea el sa spuna lumina! Ce biserica crestina este aceea care ascunde lumina?
Last edited by Neaguu; 02.08.2011 at 13:53:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Interesant ca si chinezii spun ca albii se aseamana ca doua picaturi de apa :)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Si apropos, daca text "lung" la tine este un text de cateva randuri si 7 referinte, cum ai reusit sa citesti textele Ortodoxiei de mii si mii de pagini? :)) Last edited by Adriana3; 02.08.2011 at 13:58:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Cine stie in ce biserica asa zisa ortodoxa s-a bagat tipul o biserica care se opune patriarhului si latra ca patriarhul este antihrist! Si cand o aud si pe ortodoxa aceea ca ii ia apararea... Domnilor si doamnelor nu poti sa fi ortodox daca nu te duci la biserica si nu crezi in invataturile sale! Esti ortodox cu numele! Nu poti fi nici adventist si sa te inchini icoanelor! Esti adventist in acel moment in mintea ta dar nu si din din punctul de vedere al bisericii advente! La fel si la ortodocsi! cum termina acest baietel toate sau majoritatea postarilor :multa iubire! Dupa ce a scris:nu ai inteles nimic .... pot vorbi si la caterinca...etc etc
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
MULTA IUBIRE CINE SPUNE SA NU TE INCHINI ICOANELOR ? SA NU CREZI IN SPOVEDANIE ? ADICA IN SFINTELE TAINE ? asadar eu sunt de acord sa ma acuzi dar inainte INTREABA-MA . ok? multa iubire ps ce spui tu acolo ? unde am spus eu ca biserica nu lumineaza pe oameni ? la ce biserica crestina te referi ? ca nu exista decit una care detine adevarul si se numeste BISERICA ORTODOXA multa iubire Last edited by the_Listener; 02.08.2011 at 14:03:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Hai ca esti amuzant. Ce vrei sa spui? Ca biserica ingaduie dar biblia interzice? A vazut biserica ca lumea e pacatoasa si ca sa se puna bine cu enoriasi ingaduie ca acestia sa mai si pacatuiasca ? Eventual o sa ingaduie in curand si betia?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps toate ne sunt ingaduite DAR NU TOATE DE FOLOS .... stiu ca e greu sa rumegi informatia dar nu e bai , cei care pot inteleg ce spun , ceilalti o sa inteleaga mai tarziu .... SFINTII PARINTI POSTEAU MULT ..... DE CE ? CE SENS ARE POSTUL? CE FACE EL ? ETC multa iubire ps sfintii parinti posteau mult. ASTA INSEAMNA CA ERAU IMPOTRIVA BISERICII ? MULTA IUBIRE Last edited by the_Listener; 02.08.2011 at 14:12:47. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|