![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
daca nu v-a lamurit acel fragment biblic, poate acesta:
Faptele Apostolilor 10:11 *A văzut cerul deschis și un vas ca o față de masă mare, legată cu cele patru colțuri, coborându-se și slobozindu-se în jos pe pământ. 12 *În ea se aflau tot felul de dobitoace cu patru picioare și târâtoare de pe pământ și păsările cerului. 13 *Și un glas i-a zis: „Petre, scoală-te, taie și mănâncă.” 14 *„Nicidecum, Doamne” a răspuns Petru. „Căci niciodată n-am mâncat ceva spurcat sau necurat.” 15 *Și glasul i-a zis iarăși a doua oară: „Ce a curățit Dumnezeu, să nu numești spurcat.” deci, ce preferati? costita afumata sau jambon? poate un caltabos? sau toba? orice ati alege, sunt delicioase, va asigur ! hai, pofta buna ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poate un Marcu 7:19 ? a, scuze, poate si asta s-a mai discutat....in fine, vad ca nu aveti argumente, no problem, stiam ca asa va fi. |
|
|||
|
|||
![]()
Acesta nu s-a mai discutat. Doriți să-l discutăm, chiar dacă veți constata că nu se referă la porc, ori alte alimente interzise de Dumnezeu (precum cele de mai înainte)?
|
|
|||
|
|||
![]()
pai daca textul biblic (chiar daca nu in toate manuscrisele) reda: "a facut toate alimentele curate" - prin ce este scris, este evident ca se face referire si la carnea de porc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Între cine are loc discuția aceasta 2. care era problema în dispută Nu e nevoie să-mi comunicați concluzia, vă înțeleg jena. Mulțumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
bine, daca nu sunt bune aceste versete, desi mai sunt, cum ar fi Romani 14:2,3 ; spuneti-mi de ce fac eu un pacat in conditiile in care mananc carne de porc si preparate din carne de porc, unde scrie in Noul testament sa nu mananc porc?
Nu puteti sa aduceti versetele? Va inteleg jena. Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Versetele sunt foarte bune, doar că se referă la cu totul alt subiect (precum desigur ați constatat).
Nici acestea nu se referă la porc (ori alte alimente prohibite), studiați de asemenea contextul. Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
porcul este comestibil, viermii nu sunt comestibili.
sau...oricum, sunt specii de viermi, care sunt comestibile, si pe alea le-as manca, cu siguranta, daca mi-ar placea gustul. Din pacate, nu mi-ati adus absolut niciun argument in defavoarea consumului de carne de porc, asa ca nu puteti spune ca am luat la cunostinta...ce? daca Pavel spune ca cel tare poate manca orice? Eu sunt tare si mananc orice, ma tine stomacul. Cat mai gras, ca sa fie cat mai gustos, slanina, ceapa, mmmmm, ce gustos ! si multa carne, ca sa prind putere ! |
|
||||
|
||||
![]()
Mai fratilor, da' ce rating are porcul asta!
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 13.03.2010 23:01:16 |
A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 15:48:08 |
De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 20:41:20 |
|