![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Repet: unde e beneficiul concret al bisericilor construite pana acum? Ca sunt cu miile. Sau nici alea nu se pun? Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atat as fi vrut sa scriu, dar raspunsul nu poate fi postat cu doar trei caractere scrise, ci minim zece. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Eu vorbesc de dovezi în sprijinul afirmației că s-ar folosi fonduri de la buget. Știi tu: HG-uri, OUG-uri, legi, prostii d'astea. Și nu te obosi să-mi spui de OUG 19/2005 cu terenul. Altceva, mai proaspăt, că isteria a reînceput de curând.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar sa parasesti pacatul ,patimile ,rautatile astea nu sunt eforturi ? Au lasat oamenii aceste patimi de-a lungul secolelor ca sa se faca placuti lui Dumnezeu ? Adriana are dreptate.DA, Dumnezeu a ascultat . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
OK, la o prima cautare, uite ce am gasit. Atentie, astia sunt bani in afara celor pe care BOR ii primeste de la bugetul pentru culte. Deci: http://investigatorul.ro/index.php?o...3:actualitatea Pe scurt: 2 milioane de la Chiliman (sectorul 1). 10 milioane RON de la Primaria Generala pentru Catedrala. 1.2 milioane euro de la Negoita. 10 milioane RON de la Primaria Sectorului 2 (Ontanu). Plus 10 milioane RON de la Guvern (asta pentru inceput) http://www.gov.ro/suplimentare-a-bug...l1a112781.html Pe scurt: suplimentare de 25 milioane lei pentru Secretariatul pentru Culte (in martie), destinata continuarii lucrarilor la constructia de biserici http://ziarero.antena3.ro/articol.php?id=1209161197 Pe scurt: in 2008, un milion de euro din fondul guvernamental de urgenta alocat cultelor, pentru constructia de biserici. In acelasi articol scrie ca in 2007 suma total cheltuita de guvernanti pe biserici se ridica la 17 milioane de euro. Astea le-am gasit in 5 minute, pe google.ro. Cam cate crezi ca mai apar, la o cautare mai amanuntita? Sunt niste lucruri arhicunoscute, sa fim seriosi. Deci da, personal, cred ca faci pe prostul.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ok, m-ai convins, mulțumesc frumos.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zilnic, clipa de clipa. Faptul ca exist, ca vad, ca merg, ca vorbesc, ca-ti scriu tie pe forum, ca mananc, toate se intampla cu voia lui Dumnezeu. Nici un fir de par nu se misca din capul tau fara voia Domnului. Iar o parte din cele mai covarsitoare le gasesti aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=11434 Iti multumesc ca mi-ai dat prilejul sa-l marturisesc cu atata convingere pe Dumnezeu! Fii binecuvantat! Last edited by Adriana Cluj; 04.08.2011 at 14:51:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu a facut nimeni din stiinta Dumnezeu,apoi ca sa aduci vorba pe acest topic de evenimentele nefericite care le-au suferit cei din Japonia,e ciudat.
Sa zici ca Dumnezeu le-a dat acele necazuri sa se smereasca,seamana a gnosticism,ceva in genul "Dumnezeu a omorat cativa din poporul japonez,ca aceia sa se smereasca". Ca Dumnezeu ingaduie necazurile,asta e altceva,dar una e sa ingadui ceva si alta e sa dai ceva. Da nu e asa,ca Dumnezeu Iisus Hristos zice ca la Dumnezeu nici fapturile mici precum sunt vrabiile nu sunt neluate in seama,cum sa omoare Dumnezeu pe acei japonezi de acolo? Nu mai are rost sa zici ca duhurile rele ii inseala pe unii sa zica asemenea absurditati,pai ce legatura aveau oamenii de au pierit la cutremur,cu cei care detineau centrala atomo-electrica si o proiectasera? Apoi nici nu a fost vreun foc pe acolo,doar radiatii. Mai apoi,ce legatura aveau cei de au fost radiati,de stateau pe langa centrala,cu cei de detineau centrala,care nu prea au patit nimic? Dracii inseala pe unii sa zica asemenea absurditati,fara vreo legatura intre ele. Parintele Petroniu Tanase intr-un interviu care se mai poate gasi pe ici pe colo a zis ca lui Dumnezeu nu ii este bineplacut sa faci cu energia nucleara arme,da centrale de producere a curentului electric ii este.
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 04.08.2011 at 15:00:54. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|