![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ar trebui sa va deranjeze oamenii chiar daca fac aceste lucruri, ar trebui sa va intereseze doar rugaciunea si slujba, oamenii sunt aproapele d-voastra, stiti ca iubirea de aproapele este foarte importanta in crestinism. Va spun aceste lucruri pentru ca si eu eram ca d-voastra ma deranjau multe lucruri, incercati sa faceti abstractie de ele, de rugat va puteti ruga si acasa de una singura, la biserica ne ducem ca sa ne rugam impreuna cu alti oameni, si sa asistam la slujba. Last edited by TunsDiana; 29.02.2012 at 11:10:58. |
|
|||
|
|||
![]()
legat de biblie sint biblii cu cuvinte vechi si biblii traduse cu cuvinte actuale.legat de vorbitul la telefon in biserica....traiasca tehnologia,urmariti cu atentie : http://youtu.be/tShGTAfvVro
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
OK, nu va place BO. Sunt atatea secte care va asteapta cu bratele deschise, ce mai asteptati? Acolo sunt scaune, "slujbe" care dureaza putin, cuvinte "moderne", Biblii pe "intelesul" tuturor... Eu una va doresc ca Dumnezeu sa se indure de domnia voastra... Doamne ajuta
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu trebuie sa cautam nod in papura. Sfanta Liturghie e desavarsita ,in timpul slujbei e prezent Iisus Hristos ,Maica Domnului ,sfintii ingeri. Daca esti atent si incerci sa te bucuri de binecuvantarile slujbei ,poti pleca de acolo zburand. Minunate sunt cererile pe care trebuie sa le intelegem ,sunt scrise pt.noi si se pot implini. "Pentru ca sa fim noi izbaviti noi de toata necazul ,mania ,primejdia si nevoia ,apara ,mantuieste si ne pazeste pe noi cu harul Tau" Reflectati la aceasta cerere si ganditi-va ca daca participati la aceasta slujba veti fi ferita de tot raul d-voastra si familia d-voastra. Duminica dimineata nu se cuvine sa fim in alta parte decat la sf.Liturghie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Serios acum, fa-ti putin ordine in ganduri. Daca vrei raspunsuri SINCERE ar trebui sa fii si tu ceva mai SINCERA. Macar cu tine insati...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Am si eu o intrebare: vreti sa parasiti BO si sa treceti la o alta "confesiune" dar nu gasiti motive?...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu poti crede in D-zeu atata timp cand renegi Biblia si o numesti pe fecioara Maria jidoavca care l-a facut pe Domnul Iisus cu soldatul roman Pandera dupa spusele domnului Corut. Imi cer scuze de la ceilalti crestini ca am folosit aceste cuvinte, mi-e si rusine de ce a spus Corut. dar se pare ca lui nu ii este. Last edited by TunsDiana; 29.02.2012 at 15:34:37. |
|
|||
|
|||
![]()
hahahahahahahahahaha, asta e buna!
|
|
|||
|
|||
![]()
dar dumneata ai gasit un preot adevarat? de ce dai altora sfaturi pe care nu le urmezi?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|