![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noroc cu internetul,ca altfel nu ai fi putut sa-mi spui chestia asta intr-o discutie face-to-face!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sportul la ora actuala ar trebui sa fie la fel de necesar ca si medicamentele, orasenii cel putin au un stil de viata f. nesanatos (multa inertie fizica) care e la fel de daunator pentru sanatate ca si mancarea proasta pe care o consuma daca nu si mai mult. E drept ca are si sportul extremele lui, la fel cu mancarea ..nu zice nimeni ca nu trebuie sa mai mancam pentru ca multi din cei care maninca cad in imbuibare. Last edited by AlinB; 13.03.2012 at 12:20:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crezi ca optiunea/nevoia unei femei de calitate se invarte undeva doar (sau in majoritate) in zona asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca ai sa auzi pe nimeni marturisind ceva de genul: "desi fizicul/fatza lui/ei imi era tare antipatic(a), m-am casatorit cu el/ea pentru ca are un caracter deosebit". |
|
|||
|
|||
![]()
Pai asa e, dar stii cum e..gravitatia asta..mereu ne trage in jos si spre cele de jos.. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
"pray and keep your powder dry" :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Avem nevoie de buna intelegere intr-o familie, mai ales daca sunt si copii, dar asta incepe mai inainte cu niste alegeri care au in vedere ideea de familie nu altele..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre partea combaterii, eu as zice already pwned :3
|
||||
|
||||
![]()
Da, de karate. :3
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adevarata dragoste | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 10 | 10.10.2010 09:11:25 |
cu dragoste si prietenie | catalin_ | Secte si culte | 20 | 21.05.2010 15:13:33 |
Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 13:48:29 |
|