Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.10.2012, 22:44:54
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
[b]
No,ce parere aveti de ce spune acest Sfnat Parinte?
pareri multe, viziuni multe, adevarul e unul singur: atunci cand antihrist va veni, Domnul ii va pazi pe cei care doresc sa il urmeze, cum isi pazeste closca puii si am nadejdea ca le va descoperi care e de fapt pecetea.

referitor la treaba cu peceta pe frunte...am remarcat un lucru: oamenii cu pace in suflet, care inceracs ail slujeasca pe Domnul au fata senina, chipul senin, spre deosebire de cei care traiesc in pacate. proabil ca din cauza inmultirii faradelegii aceste diferente se vor accentua"cel ce se sfinteste ,sa se sfinteasca". Tind sa ii dau partiala dreptate pr Ilarion: mai putin faza cu pecetea imprimata direct in os.
Isteria cipurilor are un punct de plecare bun, din pacate cu multe deviatii pe parcurs.(personal cred ca anume gandite ca oamenii sa se invete si sa ia in deradere problema, daca se va dovedi adevarata, putini vor fi cei care vor refuza cipul tocmai datorita acestor campanii hilare)
Vechi 01.11.2012, 00:01:49
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

http://www.razbointrucuvant.ro/2011/...gatorilor-lui/
asa este! ca nu cel ce zice Doamne, Doamne va intra in Imparatie... si eu cred ca cipurile (implantate sau nu) ca si sistem de "usurare" a vietii cotidiene vazute de omul modern bombardat de Hi-Tech, reprezinta doar o anestezie inaintea operatiei sufletului: Lepadarea!! lucrarea e extrem de subtila!!
Vechi 01.11.2012, 01:58:04
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Ba e lepadare si semnezi ca altfel nu ti-l elibereaza.
Si tu ai semnat pentru abonament la telefon, la cablu tv, internet, pentru eliberare card bancar, buletin etc. Care e diferenta?

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
P.S. Inca un lucru foarte serios: de ce ai luat pasapost? Daca ai fost la o inmormantare sau o nunta, este acceptabil(desi si cel provizoriu, ocazional este mai rezonabil), daca ai fost pentru afaceri, sau concediu, nu.
Pentru afaceri...

Citat:
Dar cipul acela nu se poate scoate? Ba parca se poate.

Dar daca accepti cip ptr. cardio de ex.? Nu stiu cum se numeste exact. Cand faci pre-infrat parca ti se pune cip in piept ptr.a ajuta inima sa functioneze ceva de genul. Este acest cip lepadare?

Intreb ptr. a intelege, nu ptr. a iscodi. Peste tot auzi idei diferite.
Mai Laura, tu te pierzi in detalii. Sunt lucruri de mii de ori mai importante decat lucrurile astea care te framanta. Pacatele ne baga in iad, de ele sa ne lepadam!!! Noi putem muri si maine, suntem oare pregatiti pt. judecata??
Vechi 01.11.2012, 02:18:17
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Dar cipul acela nu se poate scoate? Ba parca se poate.

Dar daca accepti cip ptr. cardio de ex.? Nu stiu cum se numeste exact. Cand faci pre-infrat parca ti se pune cip in piept ptr.a ajuta inima sa functioneze ceva de genul. Este acest cip lepadare?

Intreb ptr. a intelege, nu ptr. a iscodi. Peste tot auzi idei diferite.
Nu orice implant e un cip. Aici vorbim despre cipuri cu antena, care pot emite si pot receptiona informatii.
Vechi 01.11.2012, 05:19:57
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
iertati-mi, dar citatele date nu sunt relevante.
Cata vreme nu ti se pun alternativele: cipul si lepadarea sau lipsa lui si traiul in saracie nu vad nici o problema si nici o legatura cu versetele respective.

Din pacate, discutia cu dvs nu face decat sa observ si mai bine ca sustineti anumite indei fara ca sa le intelegeti. De aceea si sg argument a fost txt din apocalipsa.
Sa nu ma intelegeti gresit, am provocat discutia ptr a ma lamuri asupra problemei. Dar nu am reusit sa intelg legatura cip-lepadare. Daca ea chiar exista, il rog pe Domnul sa ma lumineze sa o aflu.

Deci nu lepad ideea ca cipul ar fi pecetea, doar ca momentan nu vad legatura. Dar am nadejdea ca daca e cum sustineti, Domnul ma va lumina la timpul potrivit.
Iisus propovaduieste smerenia, infranarea, suferinta pentru mantuire, nu viata comoda, huzur si defatare fara limite; incet-incet societatea(factorul politic) introduce niste facilitati pentru a usura si simplifica viata multor oameni(ignoranti), de fapt pentru a-i supraveghea si manipula spre sporirea profiturilor de orice fel cu cel mai mic efort, prin ademenirea oamenilor spre o viata fara "probleme", dar cu supraveghere totala.
Datoria oamenilor simpli va fi sa munceasca(pentru profitul companiilor), sa-si plateasca impozitele(la bugetul national care da de lucru companiilor) si sa cheltuie banii castigati (spre profitul companiilor).

P.S. Un amanunt deloc de neglijat: companiile sunt private.
Vechi 01.11.2012, 10:01:49
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Parintele Ilarion Argatu de la Manastirea Cernica despre antihrist

"[...]
- Părinte, este adevărat că numărul „ 666” se va pune pe buletine și în cip-uri care apoi se vor introduce fiecărui individ sub piele? Așa am citi undeva. Am mai citit că numărul acesta va fi introdus în codul fiecărui produs care se va vinde. Atunci cum o să ne păzim ca să nu fim pecetluiți cu pecetea lui Antihrist?

-Când va veni acel timp, timpul lui Antihrist, cei trei ani și jumătate pe care-i va petrece pe pământ, timp în care toți cei credincioși lui Antihrist vor fi pecetluiți, nu va fi după cum credem noi acum și după cum scriu unii și alții prin cărți sau ziare. În primul rând, pecetea lui Antihrist nu va fi pusă de om ca o ștampilă sau după cum spun unii cu laser. Nu va fi pusă prin constrângere și șantaj. Va fi pusă numai celor care acceptă s-o poarte și celor ce nu acceptă li se va îngădui să n-o poarte în schimbul unei taxe. Nu va fi pusă sub formă de cip, sau altfel. Nimic din toate acestea nu vor fi. Acestea sunt premergătoare lui antihrist. Bineînțeles că se pregătește calea venirii lui Antihrist de supușii și slujitorii lui, așa cum a fost pregătită și calea venirii Mântuitorului de către profeți și de către Înaintemergătorul și Botezătorul Ioan. Acești pregătitori sau „înaintemergătorii” venirii lui Antihrist vor pregăti omenirea folosindu-se de: viclenii, năluciri, înșelătorii, de care se scrie astăzi prin cărți, apoi cu frica, cu înfricoșetoare și diabolice metode de care nu ne putem închipui. Mai întâi se vor împânzi și vor lua amploare organizații și curente satanice, de se va îngrozi lumea. Crima și desfrâul va fi la drumul mare. Nici în munți, nici în păduri nu vei găsi locul curat din cauza desfrâului și a barbariilor care se vor face. Femeile vor umbla ziua în amiaza mare pe stradă goale. Și în biserici vor intra despoiate și nerușinate. Ce vezi că fac pe străzi haitele de câini umblând în călduri așa vor face oamenii. Respectul și mila față de om va dispărea. De Dumnezeu foarte puțini și pentru puțin timp își vor aduce aminte. Cei ce vor vorbi de Dumnezeu, vor suferi de la cei necredincioși: ocări, bătăi, prigoană, nedreptate, vor fi scoși din serviciu, din case, alungați din comunitate ca pe un rău. Aceștia vor suferi atât de mult încât se vor duce la morminte și vor striga: „ieșiți voi din mormânt ca să intrăm noi, că nu mai putem suferi!” se vor duce la munți și vor implora ca muntele să-i acopere că nu mai pot răbda. Semnele apocaliptice trebuie să se împlinească. Cei mulți vor fi fiii lui Antihrist și cei foarte puțini vor rămâne fiii lui Dumnezeu.
Atât fiii lui Antihrist cât și fiii lui Dumnezeu vor fi însemnați cu o pecete pentru a se deosebi de la distanță.

Fiii lui Antihrist vor fi însemnați cu semnul lui satana „666”- număr omenesc(Apoc.13,18), iar fiii lui Dumnezeu vor fi însemnați cu Semnul lui Dumnezeu „†”: „Nu vătămați pământul, nici marea, nici copacii, până ce vom pecetlui, pe frunțile lor, pe robii Dumnezeului nostru” (Apoc.7,3).

Când vor fi pecetluiți, se va întâmpla în felul următor: cei ce au lucrat cu mintea, cu intelectul, cu propaganda, cu gura, împotriva lui Dumnezeu le va apărea pe frunte pecetea lui antihrist „666”; cei ce au lucrat cu brațele și au alergat cu picioarele împotriva lui Dumnezeu le va apărea și pe mâini pecetea lui antihrist „666”. Deci, nimeni nu le pune nici o ștampilă sau, să le facă cu laser, ci va apărea pur si simplu pe mâini și pe frunte. Unii se vor îngrozi, când semnul de pe mâini și frunte le va confirma că sunt însemnați ca fii a lui Antihrist și vor încerca să scape de acest semn făcând operație, extrăgând bucata de piele cu pecetea, dar vor vedea că pecetea este imprimată și pe os, iar prin pielea nouă cu care vor acoperi pecetea de pe os va pătrunde din nou pecetea și nu vor putea să scape de ea. Aceștia se vor îngrozi și mai tare încât vor căuta să-și pună capăt zilelor și nu vor putea. Dumnezeu va lua moartea de pe pământ în aceste clipe grozave. Se vor arunca în lama cuțitul și vor vedea că lama cuțitului se îndoaie, funia se va rupe, glonțul va fi ca de mămăligă, piatra și fundul prăpastiilor ca de ceară moale, mușcătura fiarelor și a târâtoarelor din adâncuri va fi usturătoare ca de moarte și nu vor putea scăpa de chinul ce va fi. Acesta va fi un „vai”. "
sursa:http://veghetorul.blogspot.ca/2012/0...tu-despre.html

No,ce parere aveti de ce spune acest Sfnat Parinte?
Parintele Porfirie, care a slujit ca si parintele Argatu in mijlocul multimii, de asemenea considera ca daca faci semnul crucii peste pecetea antihristica (cip), se anuleaza efectul. Pe aceasta tema s-a contrazis cu parintele Paisie Aghioritul. In replica, parintele Paisie, isihast incercat, i-a spus ca urina nu se va transforma in Aghiasma oricate cruci ai face deasupra ei si oricate rugaciuni.

Cei care slujesc in mijlocul multimii se pot astepta la urmari neplacute daca spun lucrurilor dure pe nume. De aceea, daca primesc ordin sa pastreze tacerea, se conformează!

Atunci cand nu ti-e frica de moarte, spui lucrurilor pe nume in orice imprejurare. Dar firea oamenilor este slaba si cu greu accepta mucenicia de la sfarsitul veacurilor, despre care s-a prorocit. Mucenicia e buna doar pentru altii, dar daca noi suntem amenintati direct, parca am vrea sa gasim o cale sa ne ferim de ea!
Vechi 01.11.2012, 11:06:57
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

[quote=eliza-georgiana;479450]
Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
E o gluma?
Cum poti anula printr-un cip efectul botezului?
http://www.youtube.com/watch?feature...v=Os6tr0FXbKc#!
cred ca deja se vad unii credinciosi traind ca teleghidati, nici nu mai trebe pecete caci exista deja pe "fruntea" multora.... renuntarea la constiinta!! la indemnul parintelui Arsenie Boca: "tine mintea in iad si nu deznadajdui"! acceptarea libera a pecetii pe mana nu va fi decat cireasa de pe "tort", un tort vechi si imputit!! credem ca noi nu putem fi Iuda??? mama da ce stima de sine imensa avem!!! pana si Apostolul Petru a tradat si ce MARE I-A fost JALEA!!! cine suntem noi de fapt????
E din Sf. Siluan Athonitul, nu din Arsenie Boca.
Vechi 01.11.2012, 18:45:11
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Smile

E din Sf. Siluan Athonitul, nu din Arsenie Boca.
Multumesc de corectura! Eu citeam din cartea Lupta duhovniceasca cu lumea, trupul si diavolul de Parintele Boca si acolo am gasit cuvantul acela care m-a impresionat foarte! zice ca mereu sa ne socotim vrednici de iad, oricat de drept si corect ni se pare c-am trai si-am respecta poruncile lui Dumnezeu! Parintele Boca m-a coplesit cu sfaturile din cartile sale, (si Rostul Incercarilor merita citita) cuvintele sale sunt o minune, mai ales la capitolul Umilinta si lepadarea de sine!!
Vechi 01.11.2012, 19:51:52
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Am gasit scris undeva ca, daca i s-a implantat cuiva cip fara acordul sau, nu i se socoteste pacat. Pacat este atunci cand accepta el insusi numarul in locul numelui de Botez.
Care va sa zica o sa-i cheme pe toti "666"?
Cred ca societatea fiarei o sa colapseze in mai putin de o saptamana.
Vechi 01.11.2012, 19:54:20
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Nu orice implant e un cip. Aici vorbim despre cipuri cu antena, care pot emite si pot receptiona informatii.
Deci emisia si receptia de informatie e satanica..
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Gratia sfintitoare si gratiile actuale Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 50 21.07.2013 20:41:59
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? Mirela0110 Generalitati 143 13.10.2011 15:28:56