![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
pareri multe, viziuni multe, adevarul e unul singur: atunci cand antihrist va veni, Domnul ii va pazi pe cei care doresc sa il urmeze, cum isi pazeste closca puii si am nadejdea ca le va descoperi care e de fapt pecetea.
referitor la treaba cu peceta pe frunte...am remarcat un lucru: oamenii cu pace in suflet, care inceracs ail slujeasca pe Domnul au fata senina, chipul senin, spre deosebire de cei care traiesc in pacate. proabil ca din cauza inmultirii faradelegii aceste diferente se vor accentua"cel ce se sfinteste ,sa se sfinteasca". Tind sa ii dau partiala dreptate pr Ilarion: mai putin faza cu pecetea imprimata direct in os. Isteria cipurilor are un punct de plecare bun, din pacate cu multe deviatii pe parcurs.(personal cred ca anume gandite ca oamenii sa se invete si sa ia in deradere problema, daca se va dovedi adevarata, putini vor fi cei care vor refuza cipul tocmai datorita acestor campanii hilare)
|
|||
|
|||
![]()
http://www.razbointrucuvant.ro/2011/...gatorilor-lui/
asa este! ca nu cel ce zice Doamne, Doamne va intra in Imparatie... si eu cred ca cipurile (implantate sau nu) ca si sistem de "usurare" a vietii cotidiene vazute de omul modern bombardat de Hi-Tech, reprezinta doar o anestezie inaintea operatiei sufletului: Lepadarea!! lucrarea e extrem de subtila!! |
|
||||
|
||||
![]()
Si tu ai semnat pentru abonament la telefon, la cablu tv, internet, pentru eliberare card bancar, buletin etc. Care e diferenta?
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Datoria oamenilor simpli va fi sa munceasca(pentru profitul companiilor), sa-si plateasca impozitele(la bugetul national care da de lucru companiilor) si sa cheltuie banii castigati (spre profitul companiilor). P.S. Un amanunt deloc de neglijat: companiile sunt private. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei care slujesc in mijlocul multimii se pot astepta la urmari neplacute daca spun lucrurilor dure pe nume. De aceea, daca primesc ordin sa pastreze tacerea, se conformează! Atunci cand nu ti-e frica de moarte, spui lucrurilor pe nume in orice imprejurare. Dar firea oamenilor este slaba si cu greu accepta mucenicia de la sfarsitul veacurilor, despre care s-a prorocit. Mucenicia e buna doar pentru altii, dar daca noi suntem amenintati direct, parca am vrea sa gasim o cale sa ne ferim de ea! |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=eliza-georgiana;479450]
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E din Sf. Siluan Athonitul, nu din Arsenie Boca.
Multumesc de corectura! Eu citeam din cartea Lupta duhovniceasca cu lumea, trupul si diavolul de Parintele Boca si acolo am gasit cuvantul acela care m-a impresionat foarte! zice ca mereu sa ne socotim vrednici de iad, oricat de drept si corect ni se pare c-am trai si-am respecta poruncile lui Dumnezeu! Parintele Boca m-a coplesit cu sfaturile din cartile sale, (si Rostul Incercarilor merita citita) cuvintele sale sunt o minune, mai ales la capitolul Umilinta si lepadarea de sine!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca societatea fiarei o sa colapseze in mai putin de o saptamana. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci emisia si receptia de informatie e satanica..
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? | Mirela0110 | Generalitati | 143 | 13.10.2011 15:28:56 |
|