![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
romanesti pe care le-au cumparat le-au inchis ca sa nu mai faca concurenta combinatelor lor, rezultand astfel o piata mai mare de desfacere pentru produsele facute de combinatele lor.Sunt la fel ca UE, doar ca vorbesc o alta limba.De asemeni, toata metalurgia romaneasca este in mana rusilor. Daca se va ajunge la fisiunea nucleara, atunci nimeni n-o sa mai traiasca sa vada rezultatul.90% din populatia planetei va dispare. Asadar, dpdv economic Romania este inconjurata numai de state agresive. La Vest, UE te saboteaza economic ,la Est rusii te saboteaza deasemeni economic. Numai prin faptul ca Romania inca mai exista(asa cum este ea acum) dovedeste ca exista Dumnezeu si ca se mai uita din cand in cand peste tara asta.Pentru ca altfel(statistic vorbind) noi nici nu am mai trebui sa existam ca popor sau ca stat.Si totusi...existam. Parafrazandu-l pe Arsenie Boca:Doar Sfanta Liturghie, mai tine tara asta intreaga si pe noi ca popor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu-i vorba de 2004 , e vorba de 1990.De acolo in sus.
|
|
||||
|
||||
![]()
oaie cugetătoare, ești fostul utilizator „antiecumenism”?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
''Cine sunt tatăl și mama mea, frații și surorile Mele?..'' Sigur că la ortodocșii de azi contează doar ortodoxia de fațadă așa cum conta și la Israelul cel vechi dreptatea de fațadă... bine mituită cu bani și cu promisiunile măririi deșarte ca să fie credibilizată în popor toată dreptatea pe invers. Last edited by vsovivivi; 17.09.2014 at 14:38:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Nope.De unde si pana unde aceasta concluzie
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu concluzie. Doar o bănuială. Cred că aveți niște puncte comune.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce puncte comune ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Adept al teoriei conspirației, pricepere la IT, vârsta, o anumită jovialitate. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Și dacă ai fi, eu nu văd nicio problemă :)
|
|