![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Marcu" dupa voi :D !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari si din partea mea pentru Corinusha- sa va traiasca fetita, multa sanatate si sa va bucurati, impreuna cu familia dumneavoastra! Dumnezeu sa va ajute si sa va apere!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sanatate si numai bine mamei si fetiteti. Cum o cheama pe cea mica?
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred c-o chemă-n vreun fel, încă. Nu înțelege, e prea micuță.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sanatate si felicitari! Sa ii traiasca!
|
|
||||
|
||||
![]()
Multa sanatate, Corinusha, si tie si pruncutzei...Sa te ajute Dumnezeu sa o alaptezi natural cat mai mult...Are beneficii imense pentru bebe..iar pt mamici, cine alapteaza o perioada cat mai indelungata, are mari sanse sa nu se imbolnavesca de cancer de san.
Este demonstrat stiintific si practic!
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un alt copil in familia lui Ioan Cezar ! Foarte frumos ,sa va traiasca si sa va faca cinste ! Ma bucur pt voi si va doresc toate cele bune ![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O cheama Maya si este o draguta. Poate reuseste si mama sa puna o poza dar sa nu o deocheati :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Supertare !!! :)