![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu, că nu prea-s ortodocși.
|
||||
|
||||
![]()
Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că l-a desemnat premier interimar pe ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da' cu tresele pe sub haina si legitimatie de ONG -ist, ziarist..
Numai oameni de bine. Si vinovat principal o sa iasa Biserica. Ca ea i-a invatat pe copii sa se joace cu focul. Lumanari, alea alea.
|
|||
|
|||
![]()
70000 de oameni au protestat in Romania - JOS PARLAMENTUL
https://www.youtube.com/watch?v=xOJy_saysgk -toate partidele aceeasi mizerie -jos parlamentul -coruptia ucide -vrem conducatori competenti -toata clasa politica e corupta -jos sistemul mafiot |
|
||||
|
||||
![]()
Președintele Klaus Iohannis le-a transmis joi celor care au ieșit în stradă zilele acestea că va ține cont de solicitările lor.
"Am urmărit aseară cu mare atenție manifestațiile de stradă. Sunt foarte mulțumit, au fost manifestații fără violență, fără exagerări și am un mesaj foarte important pentru toți cei care au fost și aseară și alaltăieri în stradă: v-am văzut, v-am auzit, voi ține cont de solicitările voastre", a spus șeful statului, la Palatul Cotroceni. El a anunțat că, în continuarea consultărilor cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier,*va consulta societatea civilă și "strada". Zeci de mii de oameni au manifestat marți și miercuri atât în Capitală, cât și în orașe din țară.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti sta mintea in loc, parca zici ca e tradus din engleza mesajul. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
se stie ca limba romana nu e punctul lui forte.
asta daca n-ar vorbi de parca prezinta vremea de pe prompter, dar probabil baietii care compun textele stiu de handicap si tin cont de asta, ca sa apara cat mai natural :)