![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ai ceva de COMENTAT du-te la PAtriarhie si depune plnagere contra visarionistilor si declara-i in SINOD ca SECTARI!!! Dar te asigur ca PF.Daniel STIE DE pr.VISARION SI DE LUCRAREA SA de mei bine de 15 ani!!! era Mitropolit al Moldovei, la inceput, atunci cand s-au cunoscut!!! Daca ai stat numai un an pe langa ei, ca iscoada (altfel NU se explica revolta ta), NU te-ai folsit, dar EU iti spun ca DE 17 ANI cunosc TOATE, si NU ai cum sa ma CONVINGI CA NU E ASA CUM SPUN, pt ca si daca ramanean si un simplu om, cu o faculate de rand (laica) TOT nu cedam sa cred ABERATIILE SPUSE DE FRATIA TA!!! Citat:
PS: SARBATORI FERICITE!!! DUMNEZEU SA TE IERTE PT TOATA JUDECATA SI CLEVETIREA CE O ADUCI!!! MPS: "din teologie iesi mai necredincios decat ai intrat! Daca s-ar mantui unul singur din semnar sau facultatea de Teologie, INCA este bine de acea facultate sau seminar" Pr.Arsenie Papacioc!!! Fii Binecuvantat!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ca sa iti mai spun UN lucru: EU NU MA IAU DUPA PAREREA NIMANUI NICIODATA!!! EU SUSTIN CEVA CONCRET!!!
PARERILE NU SE DISCUTA!!! CLAR?? FIECARE ARE PAREREA LUI SI IO NU MA BAZEZ PE NICIO O PARERE!!! EU CRED IN CEVA CONCRET, SI EXPERIMENTAT DE MINE (legat de visarionisti) NU IN VORBELE NIMANUI!!! NU CONTEST PAREREA NIMANUI, ARE DREPT SI LIBERTATE SA SI-O SUSTINA, NU EU SUNT STAPAN PE EA, DAR NU ACCEPT ABERATIILE!!! dupa cum iti spuneam ca parintele tau profesor, David Petre, NU AVEA HABAR macar de BIOGRAFIA parintelui Visarion! Daca asta nu este CORECTA, cum sa mai cred in ce spune restul, cand si celelalte afirmatii sunt PENIBIL DE ABERANTE??? TOTAL ERONATE!!! Dumnezeu sa ne miluiasca pe toti!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnule daca stiti ceva despre aceasta tema cu visarionistii va rog frumos :) sa imi dati un add la mafiotu_killer07 pe Y.M (ps:am o cunostinta care a stat ceva timp pe langa parinte ) Multumesc mult daca puteti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ma puteti contacta pe "private", pe forum. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre "ucenici sinodali"...da-mi voie sa ma indoiesc sincer. Cunosc, insa, cazuri in care ierrhii au atras atentia anumitor preoti din eparhiile lor sa aiba grija cu "lucrarea" pentru ca manifesta tendinte de izolationism (stii si stu: bisericile cu dedicatie, in care se intalnesc, in special visarionisti). Oricum, nu trebuie sa te cinving de nimic. Nici pe tine, nici pe altii. Vehementa ta e graitoare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"...purtati-va SARCINILE unii altora, si asa veti implini Legea lui Hristos!" NU sa faci "campanie" impotriva lor!!! NU TE-A PUS NIMENI sa JUDECI!!! DE ai aceasta indreptatire de la Hs, ma retrag si fii TU judecator!!! Iti repet inca o data ca tot NU intelegi: FRATIA TA AI STAT NUMAI CATVA TIMP "PE LANGA" VISARIONISTI, NU "INTRE/PRINTRE" VISARIONISTI, SI CU ASTA, NU AI STAT LANGA PR.VISARION CA SA STII CATE STIU EU, DECI TE ROG FRUMOS, NU MA CONTRAZICE CA AM MAI MULTA VECHIME DECAT FRATIA TA, nu o spun ca o lauda, ci o spun ca NU CRED in ceea ce spui, ABERATIILE tale, eu care am stat ANI INTREGI langa Pr.Visarion!!! si nu stiu putine, ci N lucuri pe care fratia ta NU ai sa le stii NICIODATA si nici NU TREBUIE sa le stii!!! AMIN! Fii Binecuvantat suflet neiertator!!! |
|
||||
|
||||
![]()
...de aceea HABAR NU AI cine sunt acei IERARHI, care DATORITA pr.VISARION SUNT AZI IN SF.SINOD si se roaga pt noi toti!!!
cazurile care stii, sunt generale, adica TOTI CEI CARE SE COMPLAC IN PATIMI SI PACATE, NU AU ACCEPTAT NICIODATA INVATATURA PR.VISARION ce a combatut pacatul din toata fiinta sa de o severitate contra pacatului sau a "jumatatilor de masura" in viata duhovniceasca, extraordinara!!! (aici ma refer la multi dintre clerici si ierarhi, ba si niste oameni mandri ce se dau mari teologi si habar NU au de comportament CRESTIN MORAL ORTODOX, care HABAR NU AU de PORUNCILE LUI HRISTOS si ei se numesc TEOLOGI... adica sunt 5 Teologi, care se numesc asa pe DREPT, si aceea sunt sfinti, si vin altii si isi dau aere de teologi!!!) CINE NU SE JERTFESTE PT APROAPELE SAU, ACELA ESTE DEPARTE DE EVANGHELIE CAT MAI ALES DE HRISTOS!!! ...daca te simti mai curat decat visarionistii, MAI ARUNCA PIETRE, om cu viata sfanta si fara de pacate!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
11. Caci, fratii mei, despre voi, prin cei din casa lui Hloe mi-a venit stire ca la voi sunt certuri; 12. Si spun aceasta, ca fiecare dintre voi zice: Eu sunt al lui Pavel, iar eu sunt al lui Apollo, iar eu sunt al lui Chefa, iar eu sunt al lui Hristos! 13. Oare s-a impartit Hristos? Nu cumva s-a rastignit Pavel pentru voi? Sau fost-ati botezati in numele lui Pavel? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Visarion Iugulescu | mihele_m | Intrebari utilizatori | 12 | 21.05.2014 12:12:17 |
Parintele Visarion | MIHAELA095 | Generalitati | 15 | 12.05.2014 17:11:12 |
Ierodiacon Visarion Iugulescu | geo.nektarios | Generalitati | 97 | 02.06.2012 16:26:27 |
Visarion Iugulescu | vylyca84 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 01.06.2012 15:56:59 |
|