![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
:D indiferent daca unii sunt prea "induhovniciti" ca sa o recunoasca, calitatea lucrurile materiale exista! si consta in ceva mai mult decat ambalaj si reclama :thumbsup:
|
|
|||
|
|||
![]()
dar nu inteleg de ce s-a pus problema asta.este oare considerat pacat faptul ca iti cumperi lucruri de calitate?;)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei cresc in fiecare luna si asa trebuie sa le dai la altii sau stau prin dulapuri. Smart este sa deschizi un accont pe numele copilului si la 18 ani se trezeste cu ceva. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La multi ani tuturor anul 2008 sa aduca mai multa lumina in sufletele noastre. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mare e puterea rugaciunii ,mult ne apara de pacat si de necazuri. Va doresc multe binecuvantari de la Dumnezeu si ganduri frumoase in Noul An. |
|
|||
|
|||
![]()
Oriunde voi petrece revelionul voi veti fi cu mine.:)
Sa aveti un an binecuvantat! Cu drag si respect ma inclin si va urez LA MULTI ANI tuturor! jenica gavrila:) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu stiu ce poate fi mai frumos decit sa intri in Noul An in rugaciune alaturi de fratii si surorile tale intr-o minastire? Poate stiti voi?:) LA MULTI ANI! IERTATI! MULTUMESC PENTRU TOT EFORTUL VOSTRU FRATESC DE A NE INDREPTA UNII PE ALTII! Doamne da-ne un an cu PACE si SANATATE in 2008! |
|
|||
|
|||
![]()
"Eu nu stiu ce poate fi mai frumos decit sa intri in Noul An in rugaciune alaturi de fratii si surorile tale intr-o minastire? Poate stiti voi? "
intr-adevar ,nu exista. Fug si eu la biserica ,slujba tine pina la ora 20. Multa sanatate si la multi ani! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 31.05.2010 16:38:09 |
Dependenta de calculator | irinarb | Generalitati | 40 | 08.06.2009 14:46:37 |
Dependenta | MARIUS_DANIEL | Generalitati | 10 | 08.11.2007 23:08:49 |
Dependenta si lipsa de concentrare | dorina_ro | Generalitati | 8 | 15.02.2007 03:50:10 |
|