![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu e Unul pentru toti, pana la urma si unul ar trebui sa fie scopul tuturor: Imparatia lui Dumnezeu pe pamant. E de datoria noastra ca oameni, cred eu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine nu ne cunostea nimeni. Mai bine primeati credinta de la Dumnezeu direct. Doar nu suntem misionari - asta, cel putin, stie oricine. Si ce-mi pasa mie daca BIBLIA Evreilor este admirata sau nu? Si ce tot ii dai cu "Un om normal", "smecheri evrei", etc. Poate te-ai gindi ca ceea ce numesti "peste capacitatea firii omenesti de creatie" este o simpla exagerare? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrasem la rabin cu intrebarea asta si el a spus: "Iti place carnea de porc? E f. gustoasa". "De unde stii?" [in ebraica nu exista "dv."] rabbi, am intrebat mirat. "Ai gustat-o?" "Oi Vai!. Fereasca Dumnezeu. Dar daca este interzis, e musai gustoasa", a raspuns. "Si de ce e interzis?", am intrebat. Raspuns: "In Biblie nu sta scris". Voi, dragi crestini, aceti povestea cu Pavel care intr-o zi a mincat porc si a declarat ca e bine asa, insa eu il voi ascultape rabbi al meu ca sa nu capat gripa porcala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Yeshua al tau,este Dumnezeul nostru si al intregului univers |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Frumoasa poveste.:) dar cum adica "in biblie nu sta scris"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi mancam porc pentru ca Pavel a facut asta si "a declarat ca e bine asa". Si nu stiam ca sperietura cu gripa porcina s-a extins pana la voi.
|
|||
|
|||
![]()
a, gata, am priceput. nu sta scris sa mananci carne de porc.:))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Eu cred ca e pt. ca Dumnezeu ne iubeste si vrea sa avem IQ dezvoltat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gripa aceea a ajuns in Israel caci este molipsitoare. Eu nu am fost de acord sa ma vaccinez si n-am patit nimic. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|