Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2010, 13:07:42
Scotianul
Guest

Implicit frumos post

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Din bucata mea de paine am hranit un om si-un caine.
Cainele ma recunoaste, omul nu ma mai cunoaste.
Si-acum stau si ma-ntreb, care-i om si care-i caine...
Te pune pe ganduri.
Vechi 16.05.2010, 13:20:41
jefferson
Guest

Implicit

te pune pe ganduri pe tine care traiesti in Glasgow unde nu sunt haite de caini sa te manince.
Vechi 16.05.2010, 19:14:53
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

A,da,mi-am adus aminte...dumneata esti domnul care dadea cu caldura urmatorul sfat in legatura cu un copilas de doi ani:

Citat:
un dos de palma peste fatza e ajutorul cel mai bun
Vechi 16.05.2010, 19:30:41
jefferson
Guest

Implicit

da, eu sunt. dc? e vreo problema? in educatia unui copil trebuie sa stii sa imparti si pedeapsa si rasplata. nuiaua si morcovul ,ai auzit de asa ceva?

ce legatura are asta cu subiectul in cauza? adica javrele care colcaie in orasele Romaniei?
Vechi 16.05.2010, 21:29:14
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jefferson Vezi mesajul
da, eu sunt. dc? e vreo problema? in educatia unui copil trebuie sa stii sa imparti si pedeapsa si rasplata. nuiaua si morcovul ,ai auzit de asa ceva?

ce legatura are asta cu subiectul in cauza? adica javrele care colcaie in orasele Romaniei?
Educatia nene,educatia...
Vechi 12.08.2010, 20:21:20
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2009
Locație: Jungla poreclita Bucuresti
Implicit

Pentru cei care se lamenteaza impotriva propunerii de eutanasiere, propusa de autoritatile locale, a cainilor vagabonzi de la noi:

http://www.realitatea.net/cainii-com...te_729223.html

PS: Cititi si comentariile la articol, in unele dintre ele sunt informatii relevate
Vechi 12.08.2010, 20:29:20
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Oamenii sunt de vina, nu cainii.

Pe mine m-a muscat vara asta un caine, si s-a lasat cu antirabic, timp de o luna, cu toate problemele aferente (interdictie la alcool si cafea - cu alcoolul nu e asa grav, dar eu sunt fizic dependent de cafea).

Cainele "apartinea" unui service auto, nu era vaccinat, nu era in lant, iar patronul mi-a spus senin: "Da, mai musca din cand in cand".

Nu am facut scandal, DAR eram si cu copilul meu de 2 ani. Nu stiu, sincer, ce as fi facut cu proprietarul service-ului daca mi-ar fi muscat cainele lui copilul, cred ca il calcam in picioare.
Vechi 12.08.2010, 20:31:01
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

La violenta se raspunde cu violenta,pe ce care lovesc si maltrateaza animalele,trebuie sa ne comportam si noi la fel cu ei atunci cand avem ocazia...fara mila......
Vechi 12.08.2010, 20:56:37
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2009
Locație: Jungla poreclita Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Oamenii sunt de vina, nu cainii.

Pe mine m-a muscat vara asta un caine, si s-a lasat cu antirabic, timp de o luna, cu toate problemele aferente (interdictie la alcool si cafea - cu alcoolul nu e asa grav, dar eu sunt fizic dependent de cafea).

Cainele "apartinea" unui service auto, nu era vaccinat, nu era in lant, iar patronul mi-a spus senin: "Da, mai musca din cand in cand".

Nu am facut scandal, DAR eram si cu copilul meu de 2 ani. Nu stiu, sincer, ce as fi facut cu proprietarul service-ului daca mi-ar fi muscat cainele lui copilul, cred ca il calcam in picioare.
Am patit si eu ceva asemanator cand eram mai mic (aveam vreo 10 ani). Veneam intr-o seara spre casa, si trecand prin spatele unor blocuri vad ca deodata latra niste caini la mine si ma inconjoara vreo 10-15, venind spre mine latrand. Mi-a stat inima in loc. Straduta era pustie iar eu eram inconjurat de caini vagabonzi. M-au tinut pe loc vreo 20 de minunte. Faceam un pas, faceau si ei. Inceram sa ma misc, atunci se apropiau mai mult. Credeam ca o sa sara pe mine toti si o sa ma sfasie. Majoritatea erau de talie mijlocie iar eu, mic fiind, simteam ca acolo o sa imi dau duhul. Evident ca incepusem si sa plang dar in fine, m-au crutat. Nu era nici nimeni care sa ii alunge.
Dar in fine, am mai avut si altele.

Problema e ca un caine, ca orice animal, isi alege si marcheaza un teritoriu. Cand acest teritoriu este incalcat, de cele mai multe ori de oameni, ei devin agresivi si tind sa atace. (mai ales daca sunt vreo corcitura de rasa cunoscuta pentru agresivitatea sa). Insa nu au curajul sa atace in miezul zilei, pentru ca instinctul le spune ca sunt cam multi oameni in jur si s-ar putea sa aiba probleme. Ataca seara sau dimineata devreme, cand strazile sunt mai pustii, cand pe teritoriile lor nu sunt atat de multi oameni. Atunci prind curaj. In miezul zilei sunt blanzi ca painea calda.

Nu trebuie sa provoci un caine ca sa te atace. Asta este o vorba naiva a celor care nu stiu ce vorbesc. Trebuie doar sa le incalci teritoriul, iar acesta poate fi chiar drumul spre servici, spre scoala copilului, etc.

Am avut un caine timp de 14 ani. Il tineam legat in curte, dar cand ii dadeam drumul, primul lucru pe care il facea era sa isi marcheze teritoriul. Nimic altceva.
Vechi 13.08.2010, 11:36:53
bmd
Guest

Implicit Neolitic asteapta, ca re-venim!

In conditiile in care in paduri sint tot mai putine animale salbatice este bine ca acestea se imultesc in orase.
Mai ales ca nici orasele nu mai seamana a orase, jungla a inceput sa creasca din asfalt, sau din santurile sapate acum 10-15 ani.
Si cum avem incet incet jungla si animale, au aparut si razboinicii cu.... sabii si ciomege.
Iar acestia dupa batalii trebuie oblojiti, asa ca spoiala de medicina care mai exista incepe sa dispara aparind tot felul de vraci fitoterapeuti, rezonato-terapisti, hemeopati, telepati, teleghidati....
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! guardian knight Generalitati 20 30.08.2012 23:00:28
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! guardian knight Generalitati 134 21.02.2011 20:07:32
Cainii,prietenii lui Lazar!... 14carol06 Generalitati 0 05.02.2009 16:35:05