![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
________________ http://www.youtube.com/watch?v=0tEdH0bjjR8 |
|
|||
|
|||
![]()
te pune pe ganduri pe tine care traiesti in Glasgow unde nu sunt haite de caini sa te manince.
|
|
||||
|
||||
![]()
A,da,mi-am adus aminte...dumneata esti domnul care dadea cu caldura urmatorul sfat in legatura cu un copilas de doi ani:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
da, eu sunt. dc? e vreo problema? in educatia unui copil trebuie sa stii sa imparti si pedeapsa si rasplata. nuiaua si morcovul ,ai auzit de asa ceva?
ce legatura are asta cu subiectul in cauza? adica javrele care colcaie in orasele Romaniei? |
|
|||
|
|||
![]()
Educatia nene,educatia...
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru cei care se lamenteaza impotriva propunerii de eutanasiere, propusa de autoritatile locale, a cainilor vagabonzi de la noi:
http://www.realitatea.net/cainii-com...te_729223.html PS: Cititi si comentariile la articol, in unele dintre ele sunt informatii relevate |
|
|||
|
|||
![]()
Oamenii sunt de vina, nu cainii.
Pe mine m-a muscat vara asta un caine, si s-a lasat cu antirabic, timp de o luna, cu toate problemele aferente (interdictie la alcool si cafea - cu alcoolul nu e asa grav, dar eu sunt fizic dependent de cafea). Cainele "apartinea" unui service auto, nu era vaccinat, nu era in lant, iar patronul mi-a spus senin: "Da, mai musca din cand in cand". Nu am facut scandal, DAR eram si cu copilul meu de 2 ani. Nu stiu, sincer, ce as fi facut cu proprietarul service-ului daca mi-ar fi muscat cainele lui copilul, cred ca il calcam in picioare. |
|
|||
|
|||
![]()
La violenta se raspunde cu violenta,pe ce care lovesc si maltrateaza animalele,trebuie sa ne comportam si noi la fel cu ei atunci cand avem ocazia...fara mila......
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar in fine, am mai avut si altele. Problema e ca un caine, ca orice animal, isi alege si marcheaza un teritoriu. Cand acest teritoriu este incalcat, de cele mai multe ori de oameni, ei devin agresivi si tind sa atace. (mai ales daca sunt vreo corcitura de rasa cunoscuta pentru agresivitatea sa). Insa nu au curajul sa atace in miezul zilei, pentru ca instinctul le spune ca sunt cam multi oameni in jur si s-ar putea sa aiba probleme. Ataca seara sau dimineata devreme, cand strazile sunt mai pustii, cand pe teritoriile lor nu sunt atat de multi oameni. Atunci prind curaj. In miezul zilei sunt blanzi ca painea calda. Nu trebuie sa provoci un caine ca sa te atace. Asta este o vorba naiva a celor care nu stiu ce vorbesc. Trebuie doar sa le incalci teritoriul, iar acesta poate fi chiar drumul spre servici, spre scoala copilului, etc. Am avut un caine timp de 14 ani. Il tineam legat in curte, dar cand ii dadeam drumul, primul lucru pe care il facea era sa isi marcheze teritoriul. Nimic altceva. |
|
|||
|
|||
![]()
In conditiile in care in paduri sint tot mai putine animale salbatice este bine ca acestea se imultesc in orase.
Mai ales ca nici orasele nu mai seamana a orase, jungla a inceput sa creasca din asfalt, sau din santurile sapate acum 10-15 ani. Si cum avem incet incet jungla si animale, au aparut si razboinicii cu.... sabii si ciomege. Iar acestia dupa batalii trebuie oblojiti, asa ca spoiala de medicina care mai exista incepe sa dispara aparind tot felul de vraci fitoterapeuti, rezonato-terapisti, hemeopati, telepati, teleghidati.... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|