![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In incheierea discutiei (sper) as vrea sa public ceva ce mi-a fost trimis prin privat message (nu voi mentiona numele celui care mi-a trimis):
În prealabil postat de.... Fetito, Esti varza ! Numai prostii sustii pe site ! Daca nu esti crestina plimba ursul ca rugineste lantul ! Ti-ai mai pus si nume frumos ! Pacat de el ! Repet esti varza ! Citeste sfintii parinti si nu mai fa polemica ca nu ai de ce ! Aici vin oameni documentati nu aiuriti ! As vrea sa te jignesc dar n-o fac ! Tine rugaciunea nu te mai tine de prostii ! Parca ti-am mai dat niste sfaturi ! Te-ai contrazis cu niste somitati ! În prealabil postat de maria-luisa Citat: Draga ...., Imi pare rau ca esti dezamagit de ceea ce am spus.Numele mi l-au pus parintii mei, carora le multumesc. Am fost invatata sa spun adevarul si ceea ce cred, chiar daca acesta nu convine tuturor si nu-mi place sa ma prefac. Insultele, indiferent din partea cui vin, nu mi se par corecte. Din nou, iti multumesc pentru sfat si imi permit si eu un umil sfat pentru tine:Iubeste-ti aproapele, indiferent cine e si pe Dumnezeu, ca toti oamenii sunt creati de Dumnezeu Sfantul. Ce vrei sa sui ca m-am contrazis cu niste somitati? În prealabil postat de .... Esti o evreica nerusinata ! Pui si mama de vipere ! A carui inima si gura numai hula are la adresa Maicii Domnului si a Mantuitorului ! Iti cauti pacea mintind printre crestini dar traiesti in legea ta mincinoasa ! Nerusinato ! Sa nu mai raspunzi ! Sa nu fie la noi ! Dumnezeul vostru este unul mort iar al nostru viu si vesnic si bun si lucrator ! Canta la alta masa ! Eu stiu cat sunteti de perfizi si mincinosi ! Numai rau ati facut poporului roman crestin de 2000 de ani ! Rusinato ! Eu chiar va stiu de ce sunteti in stare ! Lepada-te de satana si slujeste Maicii Doomnului ! Mincinoaso ! Lupoaico cu haine de miel ! Sa te duci in tara voastra furata ! Plaga ce sunteti ! Sa stii ca pana nu te inchini la Maicuta Domnului nu ai viata in tine si esti deja moarta vie fiind iar daca te inchini esti vie chiar si moarta fiind ! O sa ajungi in fata lui Iisus pe care-l hulesti mereu ! Sa te lepezi de satana ![/QUOTE În prealabil postat de maria-luisa Cine il huleste acum? daca nu ai nimic impotriva, am sa public in incheierea discutiei de pe forum si credinta ta. Consider ca trebuie sa ai curajul sa spui in fata tuturor ceea ce ai de spus, nu pe ascuns. Eu asa am procedat. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai ideile in dezordine.Unde ai vazut tu fapte fara credinta?Fapta este efectul credintei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Galateni 2:15-16. “Noi suntem Iudei din fire, iar nu păcătoși dintre Neamuri. Totuși, fiindcă știm că omul nu este socotit neprihănit, prin faptele Legii, ci numai prin credința în Isus Hristos, am crezut și noi în Hristos Isus, ca să fim socotiți neprihăniți prin credința in Hristos, iar nu prin faptele Legii; pentru că nimeni nu va fi socotit neprihănit prin faptele Legii."
Fiind vorba de iudei si crestini aici nu mai e nevoie de alte detalii. Credinta fara fapte e moarta insa nici faptele singure, fara credinta in Dumnezeu Cel Adevarat Hristos nu te mantuie. Treaba noastra e sa le avem pe amandoua, si restul sa faca cum or sti. Eu asa vad lucrurile.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine decat a spus Apostolul Pavel, care cunostea legea "la sange" ca sa zic asa, fiind evreu, nu am cum sa spun eu. El a zis clar ca prin credinta in Hristos ne neprihanim (credinta asta eu nu o vad doar ca pe o optiune "cognitiva", cred, punct, ci sa crezi si sa Il iubesti pe Hristos inseamna sa se miste sufletul in tine, sa fii miscat inspre faptele Lui) nu din Lege. PS: de fapt la asta se rezuma toata dilema, daca e de ajuns sa facem faptele si sa credem in Dumnezeul VT, la ce mai era nevoie de Hristos si de credinta in El?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Evreii sunt cei ce traiesc in trecut, ei neavand posibilitatea vietii vesnice, caci nu Il recunosc pe Fiul Lui Dumnezeu. Este acelasi Dumnezeu cel pe care ei 'cred' ca Il slujesc, dar mantuirea nu poate veni decat prin Fiul Sau. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca in primul rand pentru iertarea pacatelor si reinnoirea noastra, pentru ca vechiul om, cu vechea credinta logica rationala faptica si legalista, mergea oblu-n iad. Si cred ca daca noi relativizam importanta venirii lui Hristos, imbracand-o doar in haina sentimentalismului si a dragostei calde asa cum o intelegem noi, practic Il batjocorim pe Dumnezeu si jerta Lui pentru noi, ca a luat pe Sine pacatele lumii si a ridicat firea omului din pamant la cer. Sa nu crezi in Hristos e ca si cum de bunavoie inchizi usa aceasta si spui ca nu ai nevoie, nu te intereseaza.. e asa un refuz cosmic (asta daca ai auzit de El, nu vorbesc de neamurile care n-au fost evanghelizate).
|
|||
|
|||
![]()
Pentru aceea, oricine ai fi, o, omule, care judeci, ești fără cuvânt de răspuns, căci, în ceea ce judeci pe altul, pe tine însuți te osândești, căci același lucruri faci și tu care judeci. Și noi știm că judecata lui Dumnezeu este după adevăr, față de cei ce fac unele ca acestea. Și socotești tu, oare, omule, care judeci pe cei ce fac unele ca acestea, dar le faci și tu, că tu vei scăpa de judecata lui Dumnezeu ? Sau disprețuiești tu bogăția bunătății Lui și a îngăduinței și a îndelungii Lui răbdări, neștiind că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăință ? Dar după învârtoșarea ta și după inima ta nepocăită, îți aduni mânie în ziua mâniei și a arătării dreptei judecăți a lui Dumnezeu, Care va răsplăti fiecăruia după faptele lui: (Rom. 2, 1-6)
|
|
||||
|
||||
![]()
Am citit paginile de pe acest forum,gasind franturi de adevaruri si la o "tabara" si la cealalta,pana m-am oprit la ceva ce eu as numi nonsens si care,din pacate am vazut ca mai dainuie in mintea unor crestini:
Citat:
La ce bun batem bisericile si facem rugaciuni de dimineatza pana seara,daca prin fapte tradam invataturile lui Hristos la fiece pas?Zic si eu...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Dictionar forum | Melissa | Generalitati | 38 | 10.02.2011 10:26:18 |
A fi roman,o rusine | mihailt | Generalitati | 129 | 05.09.2010 19:52:32 |
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) | LapetiteMoc | Generalitati | 0 | 27.04.2010 11:38:20 |
Episcop roman rapit de k.G.B. | praxis | Intamplari adevarate | 2 | 18.11.2008 01:48:05 |
|