![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Intre aparente( a parea) si probabilitati, raman la realitate. Multi din generatia tanara vedem lucrurile mai bine ca cei batrani, pt ca hmm am studiat cursuri de manipulare. Acelasi metode se practica in marketing.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() "Pot sa va spun tu ? Spuneti-mi cum iti face placere." |
|
|||
|
|||
![]()
Bai dar premierul asta a avut un discurs de asta fara diacritice. Vad ca a incercat sa faca niste glume si i-au iesit cam cum i-au iesit lui Iohannis, cred ca nu rad nici aia din cabinet. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Nimeni nu-i cere să se adreseze cu nu-știu-ce forme de politețe, dar nici în modul ăsta bădăran. Ai punctat bine ideea cu votul. Uite că mai sunt tineri care refuză să fie frumoși. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Prima condiție este să vrea, dar mă îndoiesc că și vrea.
|
|
|||
|
|||
![]()
...:))) Știi vorba aia: hoțul de hoț se teme. Mă bucur, în sensul bun, că te enervezi și pe ăștia. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Uite ma bucur ca le-au respins la CCR prostia aia de la CSM cu avizele. E o mare victorie acolo, nici nu ne dam noi seama cat de mare e. Practic CCR da o lovitura de stat zilele astea...si Dragnea o sa ia 30 de ani de parnaie ca-i strica astia blatul.
![]() Cum sa ma bucur ca aia se complac sa fie necuvantatoare si sa stea in banci ? Pai nu mi-am smuls parul din cap cand aia din PDL faceau la fel ? E penibil si e inca o dovada ca avem politicieni din ce in ce mai slabi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Învață sa scri si sa te adresezi , fără sa behai , fără sa smintesti prin modul de adresare golanesc pe care il ai. Ai înteles?
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine recunoasteti ca v-a deranjat adevarul. Practic ati parasit sala si el a iesit dupa voi sa va filmeze in timp ce va intreaba de ce va deranjeaza adevarul. Si voi l-ati abuzat. :)
|
|