Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2017, 15:12:34
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Pai uite, unor colegi li s-a parut ca ai sarit calul. Eu nu m-am simtit jignit, insa acei "mah" si "bah" probabil sunt de vina.
Intre aparente( a parea) si probabilitati, raman la realitate. Multi din generatia tanara vedem lucrurile mai bine ca cei batrani, pt ca hmm am studiat cursuri de manipulare. Acelasi metode se practica in marketing.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 15:13:10
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Plus "uiteți-l pe Nicușor", "nazistule" sau altele, de parcă dormi cu el sub același acoperiș. Ai votat cu el, e dreptul tău, dar nu am nici un drept să te jignesc sau să te bag în aceeai oală când un ales greșește. De greșit, au greșit ambele tabere, nu sunt mai buni unii decât ceilalți.
Pai a crezut ca omul are 18 ani, nu a stiut ca e asa in varsta. Nu mai fiti si voi asa rai, asa-i generatia asta. Bine macar ca nu a votat cu USR cum fac astia tineri...ca sa nu zic ca sunt si batrani care...noroc ca asta nu caracterizeaza...

"Pot sa va spun tu ?
Spuneti-mi cum iti face placere."
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 15:16:09
Senior Member

Implicit

Bai dar premierul asta a avut un discurs de asta fara diacritice. Vad ca a incercat sa faca niste glume si i-au iesit cam cum i-au iesit lui Iohannis, cred ca nu rad nici aia din cabinet. :)
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 15:19:01
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Nimeni nu-i cere să se adreseze cu nu-știu-ce forme de politețe, dar nici în modul ăsta bădăran. Ai punctat bine ideea cu votul. Uite că mai sunt tineri care refuză să fie frumoși. :)
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 15:21:25
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Nu stiu ce poate presedintele sa faca in sensul asta.
Prima condiție este să vrea, dar mă îndoiesc că și vrea.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 15:26:28
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai asta nu discrediteaza tara in ochii strainilor ? Nu vede opinia publica internationala ca guvernul castiga cu 0-200 ?
Pe bune, gandeste-te ca erai tu in parlament la PSD si iti zicea ala ca trebuie sa stai in banca. Pai nu te facea hot pe fata ? :)
...:))) Știi vorba aia: hoțul de hoț se teme. Mă bucur, în sensul bun, că te enervezi și pe ăștia. :)
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 15:29:38
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai a crezut ca omul are 18 ani, nu a stiut ca e asa in varsta. Nu mai fiti si voi asa rai, asa-i generatia asta. Bine macar ca nu a votat cu USR cum fac astia tineri...ca sa nu zic ca sunt si batrani care...noroc ca asta nu caracterizeaza...

"Pot sa va spun tu ?
Spuneti-mi cum iti face placere."
M-am legat de afirmatia lui privind respectul si m-am folosit de prilej ca sa o pun in dreptul lui. Pentru mine nu doresc mai mult respect decat considera fiecare ca merit si nici nu pretind sa mi se adreseze cineva altfel decat ma adresez eu, indiferent de varsta. Aici n-avem varsta, dar buna cuviinta e necesara pt. dialog. In rest, nu contest ca unul mai tanar poate fi mai destept sau poate avea dreptate in fata unuia batran. Sigur, nu-i cazul lui Copacel, dar... ar putea fi.
Vechi 08.02.2017, 15:31:25
Senior Member

Implicit

Uite ma bucur ca le-au respins la CCR prostia aia de la CSM cu avizele. E o mare victorie acolo, nici nu ne dam noi seama cat de mare e. Practic CCR da o lovitura de stat zilele astea...si Dragnea o sa ia 30 de ani de parnaie ca-i strica astia blatul.

Cum sa ma bucur ca aia se complac sa fie necuvantatoare si sa stea in banci ? Pai nu mi-am smuls parul din cap cand aia din PDL faceau la fel ? E penibil si e inca o dovada ca avem politicieni din ce in ce mai slabi.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 15:35:03
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
pai respect pe toti, dar asta nu trebuie sa ma impiedice sa spun adevarul.
Adevărul nu exclude bunul simț, Iar ție îți lipsește cu desăvârșire.
Învață sa scri si sa te adresezi , fără sa behai , fără sa smintesti prin modul de adresare golanesc pe care il ai.
Ai înteles?
Vechi 08.02.2017, 15:36:37
Senior Member

Implicit

Mai bine recunoasteti ca v-a deranjat adevarul. Practic ati parasit sala si el a iesit dupa voi sa va filmeze in timp ce va intreaba de ce va deranjeaza adevarul. Si voi l-ati abuzat. :)
Reply With Quote
Răspunde