![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pentru cei care contesta ideile lui Bruce Lipton, ar fi bine mai intai sa vada CV-ul acestuia: http://www.brucelipton.com/curriculum-vitae Va reamintesc ca TVR Cluj a facut mai multe emisiuni in 2013 pe aceasta tema. Citat:
Ioan_Cezar, un comentariu mai penibil ca al tau referitor la Bruce Lipton nu au facut nici macar activistii atei orbiti de furie ... Last edited by AlbertX; 21.10.2014 at 10:06:27. |
|
||||
|
||||
![]()
Râdem, glumim...
Da' de ce tre' să părăsim incinta? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
La asa comentarii ... ce sa mai spun. Nu parasim incinta ...
![]() Nu ati observat ca s-a straduit din rasputeri sa faca acel comentariu asemanator cu al unui activist ateu ? Nici macar nu a fost curios sa caute pe google sa vada cine este acel "orator" american ... Penibil ! Citat:
Last edited by AlbertX; 21.10.2014 at 10:51:25. |
|
||||
|
||||
![]()
Ușor cu pianu' pe scări măi nene, ușor!
|
|||
|
|||
![]()
DragosP, lasa pianul si treci la subiect ... ar fi mai util. Tu ai avut curiozitatea sa vezi "Noua biologie" ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu. Nu e meseria mea, nu am nici o tangență cu ea, nu cred că mă ajută în vreun fel la mântuire.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai uitat care este subiectul acestui topic sau nu te intereseaza ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Discuția mea cu tine se încheie aici, ai ieșit din lista unde te primisem. Motivul - râzi prea mult, cugeți prea puțin, Adio, puști nevrednic! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu te intereseaza anumite subiecte sau ai anumite greutati, nu ar fi bine sa te exprimi macar politicos ? Cred ca "o mascarada" este doar comentariul tau si nu filmul la care faceai referire. Si DA, rad cu o pofta ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Pentru ca am vazut ca nu ai inteles exact ce sunt cromozomii si genele, mai multe gene formeaza un cromozom, iar cromozomii formeaza genomul. Mutatiile genice duc cel mult la formarea unor rase. Adica indivizi care au cateva gene modificate. Citat:
|
|