|
|
||||
|
||||
hehe, al meu sot a primit cardul; trebuie samergem la ai mei sa si-l ia :)))
Io nici de-ala nu o sa am, ca lucrez fara carte de munca; deci, nu-s asigurata, decat dupa sot (coasigurata) si atunci tot de cardul lui m-as folosi (cred). Sunt curioasa cum arata bucata asta de plastic (e macar plastic?)
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
Citat:
Nu e devreme de loc ,nu vezi ca razboiul bate la usa ? Citat:
Citat:
Pana la urma fiecare sa faca ce vrea Pe mine m-a intarit filmul acela despre parintele Nicolae Ragozin Nu voi mai participa la discutii despre acest subiect ,dar mai usor cu bascalia despre cipuri ,nu prea vad ca ar fi un subiect de gluma. |
|
|||
|
|||
off topic
Citat:
Si daca lucrezi la "negru", atunci ar fi bine sa nu mai declari asa ceva pe internet... E ilegal si chiar... imoral, daca ne gandim ca trebuie sa "dam cezarului ce e al cezarului". Nu ca zic... dar vreau sa spun. |
|
|||
|
|||
nu cred ca este imoral daca nu ai din ce trai si patronul nu te-a angajat in alt mod.
Patronul este cel care sa dea Cezarului. Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
asa o fi...
n-o fi asa...
Numai Dumnezeu stie! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Citat:
Ar fi fost util sa bifezi "da" la grupa sanguina si Rh-ul pentru ca ar fi aflat mai usor ce fel de sange sa-ti dea in caz de (Doamne fereste) un accident sau ceva. |
|
|||
|
|||
Citat:
Războiul bate la ușă de două mii de ani și poate să se finalizeze în treizeci de ani sau în o mie de ani. Noi nu știm, iar cine spune că știe, cu siguranță se află în îșelare, chiar și unul cu o trăire duhovnicească înaltă. Citat:
Așa este. |
|
||||
|
||||
Clar este o conspirație. Eu nu am primit acest formular. Curat conspirație.
|
|
|||
|
|||
Citat:
-curat murdar coane Fanica |
|