Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2007, 18:26:48
inlove inlove is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.05.2007
Implicit

Super tare..de fiecare data cand citesc ceva aici ma minunez si mai mult. Masturbarea e in nici un caz dpdv religios o cunoastere a organismului nostru,ne cunoastem pe noi, este prima forma de cunoastere a trupului nostru.asa ne dam seama de zonele noastre erogene si partile mai sensibile. (ma refer aici la pers care au pana in 18 ani) dupa aceea daca vreti si mi se pare tot o tampenie, masturbarea este ceva rau.daca ziceti voi,de ce nu.

Apoi la ceea ce s-a zis mai jos.asta credeti voi ca homosexuali se gandesc numai la sex, sa stiti ca voi ati vzt doar partea care vreti voi sa o vedeti dintr-o persoana de acest fel, dar este tot OM si are sentimente. Da,..si apropo...dar femeile de ce se F..T in C..R?
Vechi 12.05.2007, 19:59:45
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de inlove
Super tare..de fiecare data cand citesc ceva aici ma minunez si mai mult. Masturbarea e in nici un caz dpdv religios o cunoastere a organismului nostru,ne cunoastem pe noi, este prima forma de cunoastere a trupului nostru.asa ne dam seama de zonele noastre erogene si partile mai sensibile. (ma refer aici la pers care au pana in 18 ani) dupa aceea daca vreti si mi se pare tot o tampenie, masturbarea este ceva rau.daca ziceti voi,de ce nu.

Apoi la ceea ce s-a zis mai jos.asta credeti voi ca homosexuali se gandesc numai la sex, sa stiti ca voi ati vzt doar partea care vreti voi sa o vedeti dintr-o persoana de acest fel, dar este tot OM si are sentimente. Da,..si apropo...dar femeile de ce se F..T in C..R?
O intrebare capcana! :) :) :)
Vechi 13.05.2007, 01:18:48
romandragut romandragut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Dragutule ce esti, mancatea-ar mama pe tine de frumusel, tot adevarul este ca homosexualii isi concentreaza toata atentia asupra actului sexual anal propriu zis, asa ca nu ma mai lua tu pe mine cu faze ca ai tu propriul tau mod de a crede, de a vedea si de a simti lucrurile pentru ca obiectivul principal in viata voastra de homosexuali este sa faceti sex cu frumusei si draguti. Voi traiti pentru sex si placere, pe cand noi traim pentru diversitate si normalitate, pentru un mod de viata moral si decent, nu ca voi pentru a ne prosti aiurea cu ideile voastre pederaste si bolnave. Gandeste-te ca actul facut de voi nu aduce nici un folos, pe cand actul sexual normal da viata la noi oameni.
veilur vorbesti exact ca si un poponar notoriu de joasa speta. te stii, ca si un expert.
apoi daca taceam din gura, nu obtineam drepturile naturalme de acum. te oftici nu te oftici, tot am mai ulte drepturi decat acum 5 ani. si peste 5 ani voi avea si mai multe.

ma intreb: oare cum ar fi o terra cu niste heterosexuali carandu-si drepturile unei rase superioare, homosexualii. :))

hai nu te oftica.
Vechi 14.05.2007, 17:11:15
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Bah, eu in primu rand nu sunt pederast. In al doilea rand, cu niste oameni ca tine degeaba se vorbeste elevat pentru ca se vorbeste degeaba, sustinandu-mi ideea ca voi sunteti pe invers doar pentru ca vi se nazare ca ati fost facuti pentru a iubi persoane de aceleasi sex. Si in ultimul rand eu nu am de ce sa-mi fac griji pentru ca dupa atatea mii de ani tot o minoritate de intrusi si paraziti ati ramas din punct de vedere social, o minoritate care incearca sa-si obtina niste amarate de drepturi si deabia daca sunteti bagati in seama. Asa ca zbateti-va in continuare sa va osteniti in agonie pentru a va fi acordate acele drepturi la care aspirati cu atata dorinta...:) :) :)
Vechi 14.05.2007, 17:11:44
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Bah, eu in primu rand nu sunt pederast. In al doilea rand, cu niste oameni ca tine degeaba se vorbeste elevat pentru ca se vorbeste degeaba, sustinandu-mi ideea ca voi sunteti pe invers doar pentru ca vi se nazare ca ati fost facuti pentru a iubi persoane de aceleasi sex. Si in ultimul rand eu nu am de ce sa-mi fac griji pentru ca dupa atatea mii de ani tot o minoritate de intrusi si paraziti ati ramas din punct de vedere social, o minoritate care incearca sa-si obtina niste amarate de drepturi si deabia daca sunteti bagati in seama. Asa ca zbateti-va in continuare sa va osteniti in agonie pentru a va fi acordate acele drepturi la care aspirati cu atata pofta...:) :) :)
Vechi 14.05.2007, 17:12:44
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Imi cer scuze pentru a doua postare. :|
Vechi 14.05.2007, 22:19:22
macs macs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.02.2007
Implicit

eh erau prea multe persoane care se purtau civilizat, trebuia sa fie si un becali...
Vechi 15.05.2007, 14:26:05
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de macs
Citat:
În prealabil postat de veilur
Romandragut, daca un singur om si-ar face user pe un forum de gay si ar incepe sa spuna ca: Mai baieti mai, nu mai fiti asa ca e mare pacat! Lasati pederastia si intorcetiva catre Domnul!
diferenta e ca in exemplul tau acel "om" se duce sa faca propaganda, pe cand romandragut isi apara ideile aici, nu incearca sa le promoveze...
Ca incearca sa faca propaganda? OK, asa este, poate am gresit...
Vechi 15.05.2007, 14:28:47
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
Veilur, el nu a venit sa faca propaganda homosexuala din cate am citit, doar si-a dat cu parerea la topicurile formate de altii pe aceasta tema. In plus, mi se pare ca a raspuns cu bun simt, in ciuda unor ironii(si totusi nu a intrecut masura). Ba chiar mi se pare interesant faptul ca discutand cu el, ii aflam si punctul sau de vedere.
Isi apara drepturile pentru ca nu el a initiat acest topic, si se discuta lucruri care il jignesc. Faptul ca tu nu il consider normal, nu inseamna ca nu este.
Mai aveti un pic si o sa fiti de acord cu ei. Vedeti cum faceti poate reusiti sa va duceti si voi la protestele lor, ca doar deh, ei sunt oameni normali si trebuiesc sustinuti. :|
Vechi 15.05.2007, 17:48:10
macs macs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.02.2007
Implicit

nu o sa ma duc la proteste, pentru ca nu m-as simti in largul meu. dar asta nu inseamna ca nu sustin libertatea, pentru ca de-aia traim in democratie. ce sa intamplat cu "live and let live"...?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
ce este prostia asta cu feng shui? ingerul_pazitor Generalitati 29 07.10.2010 12:22:57