![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Super tare..de fiecare data cand citesc ceva aici ma minunez si mai mult. Masturbarea e in nici un caz dpdv religios o cunoastere a organismului nostru,ne cunoastem pe noi, este prima forma de cunoastere a trupului nostru.asa ne dam seama de zonele noastre erogene si partile mai sensibile. (ma refer aici la pers care au pana in 18 ani) dupa aceea daca vreti si mi se pare tot o tampenie, masturbarea este ceva rau.daca ziceti voi,de ce nu.
Apoi la ceea ce s-a zis mai jos.asta credeti voi ca homosexuali se gandesc numai la sex, sa stiti ca voi ati vzt doar partea care vreti voi sa o vedeti dintr-o persoana de acest fel, dar este tot OM si are sentimente. Da,..si apropo...dar femeile de ce se F..T in C..R? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
apoi daca taceam din gura, nu obtineam drepturile naturalme de acum. te oftici nu te oftici, tot am mai ulte drepturi decat acum 5 ani. si peste 5 ani voi avea si mai multe. ma intreb: oare cum ar fi o terra cu niste heterosexuali carandu-si drepturile unei rase superioare, homosexualii. :)) hai nu te oftica. |
|
|||
|
|||
![]()
Bah, eu in primu rand nu sunt pederast. In al doilea rand, cu niste oameni ca tine degeaba se vorbeste elevat pentru ca se vorbeste degeaba, sustinandu-mi ideea ca voi sunteti pe invers doar pentru ca vi se nazare ca ati fost facuti pentru a iubi persoane de aceleasi sex. Si in ultimul rand eu nu am de ce sa-mi fac griji pentru ca dupa atatea mii de ani tot o minoritate de intrusi si paraziti ati ramas din punct de vedere social, o minoritate care incearca sa-si obtina niste amarate de drepturi si deabia daca sunteti bagati in seama. Asa ca zbateti-va in continuare sa va osteniti in agonie pentru a va fi acordate acele drepturi la care aspirati cu atata dorinta...:) :) :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Bah, eu in primu rand nu sunt pederast. In al doilea rand, cu niste oameni ca tine degeaba se vorbeste elevat pentru ca se vorbeste degeaba, sustinandu-mi ideea ca voi sunteti pe invers doar pentru ca vi se nazare ca ati fost facuti pentru a iubi persoane de aceleasi sex. Si in ultimul rand eu nu am de ce sa-mi fac griji pentru ca dupa atatea mii de ani tot o minoritate de intrusi si paraziti ati ramas din punct de vedere social, o minoritate care incearca sa-si obtina niste amarate de drepturi si deabia daca sunteti bagati in seama. Asa ca zbateti-va in continuare sa va osteniti in agonie pentru a va fi acordate acele drepturi la care aspirati cu atata pofta...:) :) :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer scuze pentru a doua postare. :|
|
|
|||
|
|||
![]()
eh erau prea multe persoane care se purtau civilizat, trebuia sa fie si un becali...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu o sa ma duc la proteste, pentru ca nu m-as simti in largul meu. dar asta nu inseamna ca nu sustin libertatea, pentru ca de-aia traim in democratie. ce sa intamplat cu "live and let live"...?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
ce este prostia asta cu feng shui? | ingerul_pazitor | Generalitati | 29 | 07.10.2010 12:22:57 |
|