![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar in ceea ce am postat, spuneam clar ca e valabil doar pentru o parte din iubitorii de maidanezi, cealalta parte, fiind foarte ok, si neinclusa in categoria vizata ! Dar dumneata te-ai repezit cu un limbaj,greu de gasit pe undeva pe aici,sa faci atac la persoana,desi eu nu te-am atact pe dumneata cu nimica !!! Asta e gestul dumitale grav,pe care sigur l-au observat si ceialalti colegi de forum,si care moral si uman te descalifica ! Dar eu te iert, si in lipsa scuzelor(daca nu o sa ai demnitatea,si lipsa de mandrie, sa ti le ceri !),pentru ca eu nu bag in seama niste vorbe proaste spuse la manie ! Poate ai si dumneata o varsta, nu stiu...insa ceea ce ai facut azi, ca sfat prietenesc ce-ti dau,e un serios semnal de alarma,in primul rand fata de dumneata insati !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Dupa cum bine observati, discutia a degenerat total!
In ceea ce privesc scuzele, le solicitati intr-un mod autoritar, iar scuzele care nu vin din inima sunt nule, cred ca aveti asteptari supraevaluate. Referitor la titlul subiectului, aceasta "problema" presupune eforturi considerabile si mai ales educatie.... iar noua ne lipseste cu desavarsire. Incercati sa impuneti idei, nu sa le expuneti. Ar fi indicat sa fie inchis subiectul, ca nu provoaca decat nervi si nu este cazul. Am inteles in mare parte care este viziunea fiecaruia, dar gata. S-au epuizat parerile. Sa fie inchis topicul!!
|
|||
|
|||
![]()
Buna initiativa!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu am facut decat sa-mi exprim in mod general ideile fara a ma lega de nici un membru de forum de pe aici ,si chiar in expunerile mele cele mai dure, am lasat loc la nuante si categorii, tocmai sa nu se simta nimeni lezat ! Insa nu pot fi de acord cu membri formului care practica atacul la persoana ,ca lovitura sub centura, neavand apoi decenta, macar sa-si recunoasca greseala,si sa-si ceara umil,si spasit iertare ! Daca pe dvs, nu va intriga gestul atacului la persoana, si-i aparati tocmai pe cei care il practica cu seninatate, atunci,scuzati-ma dar aparati ticalosia umana !!! Insa eu il iert pe domnul sau doamna cu pricina, si fara sa-si ceara scuze, cuvantul inapoi nu mi-l iau ! Si sper sa invete in viitor ca nu e bine si frumos ce a facut !!! Acestea fiind zise, consider ca am incheiat orice interventie a mea pe aceast subiect ! Si rog persoanele care sunt nemultumite de acest topic sa nu-l mai viziteze,si sa viziteze alte topicuri, mai calme si mai linistitoare ! Pacea fie cu voi ,si cu noi toti! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tocmai asta incercam sa arat, ca s-a sarit calul pe topicul asta si ca ar fi mai bine sa se puna punct.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|