![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am auzit (nu stiu sigur daca e adevarat) ca intr-un stat din USA exista o lege care interzice folosirea publica a textelor biblice care condamna homosexualitatea. Daca vor sa fie in legalitate, crestinii trebuie sa se autocenzureze pentru a nu ofensa vreo minoritate (homosexuali, evrei). La noi s-a incercat cu icoanele din scoli, in Franta cu interzicerea simbolurilor religioase. Ce mai, trebuie redusa agresivitatea crestinismului! In viitor probabil ca vor aparea si legi care sa oblige la nerespectarea unor precepte crestine. In perioada Antihristului, cu siguranta. E drept ca in sensul cel profund, acela de libertate duhovniceasca, nimeni si niciodata nu va putea obliga pe cineva la pacat fara ca acela sa consimta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul pacatuieste. Legea ii da doar libertate. E normal sa fie asa. Problema e daca ai avea o lege care sa te oblige la homosexualitate... Pe de alta parte prostitutia nu este legiferata. Statul nu este teocratic ci democratic asa ca legile sunt ... normale. Daca omul nu ar pacatui in sensul mentionat de tine legile ar deveni inutile... Pe vremea lui Ceausescu era interzis avortul. Femeile faceau, totusi, avorturi empirice si mureau sau ramaneau cu sechele pentru tot restul vietii. Vezi si partea pozitiva: o femeie care a facut un avort la medic, cu sanse maxime de supravietuire, se poate cai la un moment al vietii si se poate indrepta. Vorbesti de justitia corupta. Nu justitia da legi, ci Parlamentul. In Parlament sunt oamenii pe care i-ai ales, poate, si tu. Oameni care ar trebui sa te reprezinte. Aici e buba. Te iei de conducatorii statului si de starea politica actuala...as prefera sa nu facem politica pe forum. Concluzia: nu poti obliga pe cineva la ceva cu o lege restrictiva, respectivul va gasi o "portita" sau pur si simplu va incalca legea. Dragoste cu de-a sila nu se poate. Si ma refer la dragostea de Dumnezeu. Biserica nu vrea inchisori pline de homosexuali si femei cu avorturi. Vrea ca acestia sa vina la Biserica si sa se indrepte. |
|
|||
|
|||
![]()
E foarte adevarat ceea ce spui. Eu ti-am exemplificat doar faptul ca cum legea laica este in contradictie cu ea morala. Trebuie respecata libertatea omului, asta o face Dumnezeu Insusi.
Politica pe forum....n-ar strica si un punct de vedere crestin. Modernitatea este un produs cu adanca amprenta politica! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:)) Ok, o sa fac si asta...dar nu acum ca suntem in Saptamana mare si trebuie sa ne concentram pe alte lucruri!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest..."No comment" |
|
|||
|
|||
![]()
Pai, no comment...totusi Saptamana Patimilor este o saptamana in care ar trebui sa ne concentram pe cele interioare si poate, facand astfel, o sa devenim mai buni, mai curati pentru mai mult decat saptamana aceasta.
Si nu stiu de ce vorbesti despre o majoritate....poate ca nu e asa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Impacare impacare fara nici o suparare....sa ieratm Toate pentru Inviere!!! ok Iosif si mirean?? cu dragoste jenica:)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii | GabrielaV | Intrebari utilizatori | 0 | 06.04.2010 15:04:27 |
Ortodoxia si modernitate | Noesisaa | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 17.12.2009 12:26:23 |
|