Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.06.2012, 11:11:34
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Religia: Ortodox
Implicit multumesc .

Va multumesc ptr , toti cei care cred in suferinta mea ,si celor care au suspiciuni ,ma doare sufletul ranit de atita durere ptr cei care ma jignesc si in continuoare imi cer zeci de explicatii care le-am dat de atitea ori sunt postate ,nu mai stiu cum sa ma comport sa nu supar pe nimeni, cum sa procedez sa fie bine sunt la pamint cu nervii si cu morala ,,...va rog cei care pot sa ma ajute sa ma ajute cei care nu cred sa nu o faca ,....ptr ca nu mai stiu ce sa mai fac ,.....am sa va dau amanunte ,incodata ,;ACUM 6 SAPTAMINI MEDICII AU FEFUZAT SA O MAI TRATEZE ,MOTIVIND CA ARE 33 DE ANI SI CA TREBUIA DEJA SA MOARA ,DUPA STATISTICI NU TRAIESC PERS. CU DIAGNOSTICUL EI DOAR 25-27 DE ANI ,Am luat aceasta initiativa ca MAMA ,CU AJUTORUL BUNULUI D-ZEU SA O SALVEZ SA INCERC SA O TIN IN VIATA Am apelat la un medic care o cunoate de ani de zile ca sa -mi recomande o medicatie un tratament care sa o ajute ,si asta incerc sa fac pe cont propriu sa o salvez ,si am apelat la voi ,cei care vreti sa ma ajutati sa se recupereze sa o pot duce la operatie .In ceeace priveste pe sotul meu nu am scris nicodata ca-i somer ,am ascris ca a ramas fara servici de mai bine de 2 ani ,si atit ,...nu stiu cine scoate atite si de unde ??????In fata lui D-ZEU VA CER IERTARE DACA PE CINEVA VA SUPARAT CE AM SCRIS ,VA ROG DIN SUFLET ,PUNETI-VA IN SITUATIA MEA ,...UN MINUT ,......IERTATI-MA VA ROG DACA PUTETI,,,,,,, SI AJUTATI-MA CEI CARE VRETI ,,.....DOAMNE AJUTA.........
Reply With Quote
Vechi 13.06.2012, 11:32:50
Member

Implicit explicatii

Am sa va dau o lista cu medicatia pe care o are ,cine se pricepe ,la asa ceva ,dine nu sa se intereseze,.....IMUNOTROFINA,....NEXIUM,....EMETOS TOP,....TARDYFERON,...MG-B6,..VITAFORT,....BIFI-FLOR,...MAGNE-ROT,.....ASPACARDIN ,.....OXIBLAL,.....Asta este tratamentul ei ,am vrut sa stiti si asta ,in afara de perfuziile care la face ,2 zile si una pauza ,pina termina 10 perfuzii ,Am primit deja 2 aztazi suntem la a tria,......nunmai stiu ce explicatii sa va mai dau /...........
Reply With Quote
Vechi 13.06.2012, 12:09:12
Andrei Rinea Andrei Rinea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.06.2012
Locație: București
Question

Citat:
În prealabil postat de bogman margareta Vezi mesajul
Azi am fost la banca si am obtinut noul cont ,cu ajutorul bunului D-zeu am sa-l afisez;...RO46CARP099100212654R001,........D-zeu sa va dea gindul cel bun si sanatate tuturor ,....va multumesc ,Doamne ajuta,....contul in euro ,este;,...RO67CARP025000212654EU01,....ASA AM PRIMIT TOATE DATELE DE LA BANCA ,...ASA VI LE AFISEZ,........
Puteti, va rog, sa confirmati ca acest cont bancar in LEI este cel corect?

RO46 CARP 0991 0021 2654 R001

De asemenea titularul de cont sunteti dvs? "Bogman Margareta"

Multumesc.

Last edited by Andrei Rinea; 13.06.2012 at 12:13:57.
Reply With Quote
Vechi 13.06.2012, 13:26:58
Member

Implicit este

Da asta este contul meu ,care am primit-o de la banca Carpatica ,azi de dimineata si este pe numele de BOGMAN MARGARETA ,.....DOAMNE AJTA-MI DOAME ,FI CU MINE SI DE COPILA MEA ,.....
Reply With Quote
Vechi 13.06.2012, 14:51:46
Andrei Rinea Andrei Rinea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.06.2012
Locație: București
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de Andrei Rinea Vezi mesajul
Puteti, va rog, sa confirmati ca acest cont bancar in LEI este cel corect?

RO46 CARP 0991 0021 2654 R001

De asemenea titularul de cont sunteti dvs? "Bogman Margareta"

Multumesc.
O mica corectura antepenultimul caracter din cont este O si nu 0 (zero).
Contul corect fiind :

RO46 CARP 0991 0021 2654 RO01

Desi pare la fel, poate fi mai usor de folosit pentru plati electronice de pe calculator.
Reply With Quote
Vechi 14.06.2012, 20:15:53
Member

Implicit Rebecca

Am reusit sa va ofer o filmare.

http://www.youtube.com/watch?v=zsL9W...ature=youtu.be

pe acest link apare Rebecca si sotul meu.

Last edited by bogman margareta; 14.06.2012 at 21:38:29.
Reply With Quote
Vechi 15.06.2012, 06:14:53
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogman margareta Vezi mesajul
Am reusit sa va ofer o filmare.

http://www.youtube.com/watch?v=zsL9W...ature=youtu.be

pe acest link apare Rebecca si sotul meu.
Dumnezeu sa o ajute pe Rebecca,pe dumneavoastra si familia!Imi dau seama ca nu este usor de dus o asemenea cruce.
Oricum,stim ca acest caz este real,mai ales ca ne-a confirmat si Adriana de la Cluj si cred ca faptul ca el este real si ca exista niste oameni care au nevoie de ajutorul semenilor,este cel mai important lucru,restul sunt detalii si pana la urma nimeni nu stie ce este in familia cuiva,nu e usor sa ajungi in asemenea situatii disperate si sa fii nevoit sa supravietuiesti si sa iti salvezi copilul.Dumnezeu intelege neputinta omului,bine ar fi sa incercam sa o facem si noi...
Impreuna cu Yasmina vom incerca sa lucram la blogul despre care am vorbit,insa s-ar putea sa mearga putin mai greut,pentru ca eu ma aflu in perioada de licenta acum,dar o vom face.
Imi pare rau ca personal nu pot ajuta cu mai mult de atat.
Deasemenea,am o intrebare la dumneavoastra,pe care probabil nu ati observat-o in avalansa de mesaje primite: m-ar interesa sa stiu daca primiti vreun ajutor social de la stat,ong si in valoare de cat este el.Ar fi bine daca ati putea mentiona o suma in plus care pe dvs v-ar ajuta lunar ca sa faceti fata cheltuielilor,asta in cazul in care vom incerca sa trimitem apelul si la niste ong-uri pentru un ajutor pe termen mai lung.Va multumesc,Dumnezeu sa va ajute!
Vechi 15.06.2012, 13:08:18
Member

Implicit multumesc .

LA FIECARE SFIRSIT de saptamina am sa incerc cu ajutorul bunului D-zeu sa va informez daca nu fac nici un rau ,va aduc la cunostinta voastra suma care am primit-o ,dar vreau sa-mi confirmati acest lucru ,numai asa am sa fac acest gest ,........va multumesc tuturor celor care ma ajute ,si celor care vor sa ma ajute ,D-zeu sa va dea gindul cel bun tuturor ,Doamne ajuta ,........astept pareriile voastre.....,Am sa raspund la o intrebare pus de cineva pe forum cu privire la aj social pe care statul mi-l acorda,Da este vb de aj social al rebeccai in valoare de 271 lei ,si salariul meu de as, personal de 510 lei,In ceeace priveste ce suma mi-ar trebui lunar sa fac fata cheltuieliilor nu pot sa apreciez asa ceva ,ptr ca depinde de situatia in care se afla Rebecca ,Dar am sa va spun un singur lucru banii ei de aj social daca imi ajung de pampersuri ,,De medicamentele pe care ea le primeste care nu se compenseaza este peste 80 de lei lunar ,in care este inclus tratamentul de epilepsie niste calmante care o aluta ca nu faca convulsii si ptr circulatia singelui la creier sa mai reduca crizele .Asta ar fi ,inafara de nenumarate lucruri de igiena personala ptr orice femeie si ,multe alte lucruri care sunt necesare unui bolnav cu ;;nevoi speciale;;Dar le ignoram din lipsa de bani ,ptr ca sunt zile cind nici bani de piine nu am dupa ce incerc sa ma asigur ca are ptr citeva zile aceste lucruri, si tratamentul meu pe care de 5 ani de zile le folosesc fiind cardiaca ,.....fara ele nu pot trai ,si costa in jur de 72 de lei,,,
Asta iarna nu am avut incalzire ,apa timp de 7 luni ,am suferit in frig ,cit trebuie sa spal ptr ea?/Am spalat cu apa rece de cele mai multe ori din mila veciniilor.Inainte de paste am vindut o serie de lucruri di casa sa pot achita macar factura de apa ,ca nu mai rezistam ,......Asa ne ducem viata din pacate ,daca nu ai un sprijin finaciar vb de servici ,al sotului totul este un cosmar ,din care nu ne putem trezi,... si din pacate eu am 55 de ani si sotul 58,fiind si el bolnav,.......cred din suflet sa fiu inteleasa si nu criticata si pusa la zid ,prefer sa nu spuneti nimic decit sa-mi adinciti suferinta........
Reply With Quote
Vechi 19.06.2012, 12:18:29
Member

Implicit Ati renuntat

Am ramas singura de o saptamina nimeni nu mai comunica cu mine ,as fi fosrte trista sa ramin asa cu tratamentul ei inceput si sa trebuieasca sa renunt din lipsa de ajutor
,inseamna ca efortul celor care au incercat sa ma ajute ar fi degeaba ,.....va rog in numele lui D-zeu sa nu ma lasati singura cu suferinta ,rebeccai ,....Doamne ajuta......
Reply With Quote
Vechi 19.06.2012, 15:44:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Ne puteti spune ce suma s-a strans pana acum?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ LapetiteMoc Slujba inmormantarii 22 03.08.2011 03:41:54
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum petrurar Umanitare 17 21.09.2007 10:13:17