![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Aveti dreptate ,se intampla ce a scris Antiecumenism ,de fapt el a dat un citat.
Din acest motiv trebuie sa cercetam pe cine votam .Nu avem optiune ,nu votam sau anulam votul ca sa se vada atitudinea noastra antisistem |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ne iubim Tara, dar sa fim si in buna intelegere cu ceilalti din UE. Practic ei incerca sa ne civilizeze in ceea ce priveste Legislatia si Justitia. Dar, sa nu ii lasam sa ne incalce prea mult, deci cu masura, ca sa nu ne impuna si cele rele ale lor. Ori a te lua de par, precum USL cu UE, a jigni membrii Consiliului European ca ultimii golani de pe strada, asta spune ceva despre actualul Guvern si Parlament majoritar usl-ist. Acestia nu sunt decat a 3 generatie de comunisti, care s-au ajuns si isi arata muschii, din lipsa de respect fata de ceilalti. Altfel nu se explica zilnicele minciuni spuse de Premier, care a ajuns un mincinos patologic. Vrei sa spui ca e vreun partid crestin? Nici unul! De asta m-am lamurit. Si atunci de ce sa aratam cu degetul doar spre ARD? Macar ei si-au dat seama ca ar trebui sa fie compatibili, chiar daca nu sunt cu totii. Carl. G. Jung spune, ca a fi constient ca esti bolnav si a nu fi constient de acest lucru, e o cale lunga ca de la carul din curte, la Carul Mare de pe cer. USL avand in frunte un plagiator si un mincinos, nu este constienta de boala care o macina: minciuna. Si vrei sa imi spui ca pe acestia ii alegi?!? ![]() In cazul acesta, va veni o perioada de bune incercari pentru noi, crestinii: foamete, necinste, dispret, pe care va trebui sa le suportam cu smerenie si fara sa ne plangem, spre Slava lui Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]()
Aici ar trebui folosite grade de comparatie, nu semnul egal.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca avem rude plecate in strainatate, care stim precis ca nu vin la vot, sa tragem o linie in dreptul lor pe liste; la fel, daca apar rudele decedate. In felul acesta contribuim la scaderea infractiunilor legate de vot.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dacă vrei să te plimbi pe la poliție, trage tu linii pe listele electorale!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Chiar?!? Nu m-am gandit la acest lucru. Dar "ei" se plimba la politie, cand semneaza in locul persoanelor, care nu s-au prezentat la alegeri?
|
|
||||
|
||||
![]()
...adica..?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu... dar daca vreau sa fiu conducator... trebuie sa invat pe propria piele.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 10:34:54 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 16:44:33 |
|