![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va doresc multa sanatate si un an nou cu bucurii !
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 30.12.2012 at 12:41:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
N-are legatura , doamna draga ! Urat ca ma urmariti doar pentru a refula ! Urat , urat , foarte urat !
|
||||
|
||||
![]()
Interviu de angajare la FBI:
- Candidatii trebuie sa treaca un test. Li se da un pistol cu gloante oarbe (ei nu stiu ca-s oarbe ) si sunt trimisi in camera alaturata sa-si omoare nevasta. - Primul solicitant vine, ezita, pana la urma ia pistolul, intra in camera, dar pana la urma se razgandeste si nu trage. - Al doilea ia pistolul, intra in camera, trage un glonte si renunta. Vine al treilea, ia pistolul, intra in camera. Din camera se aud impuscaturi, dupa care troznete, tranteli, ma rog, zgomote de fond. Dupa un sfert de ora iese asta triumfator si zice: - Un cretin a pus gloante oarbe in pistol, a trebuit s-o omor cu scaunul !!! Un politist s-a dus intr-o zi la sectie cu un pinguin. Aici seful sau l-a intrebat:-Ce faci cu pinguinul aici? Du-l imediat la Gradina Zoologica!!! Dupa un timp, seful politistului a plecat de la sectie, iar pe drum s-a intalnit cu politistul care era cu pinguinul de mana. -Ti-am spus sa-l duci la Gradina Zoologica! -L-am dus, iar acum mergem la teatru.
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Iarnă grea… Cică era un pescar fanatic. Și de fanatic ce
era se duce el într-o zi la pescuit, deși era mult sub zero grade. Scoate tîrnăcopul să dea o copcă, după care-și aruncă sculele în apă. Stă el ce stă și deodată aude o voce groasă din spate: - Aici nu este pește! Cînd aude, pescarul își extrage undițele și se mută mai încolo… tot nu mișcă. După o vreme, aude iarăși vocea: - Aici nu se află pește! Tipul, supărat, se mută din nou, sparge gheața și șade. Din nou, în spatele lui, vocea: - Aici nu vei găsi pește! Enervat, pescarul se-ntoarce și grăiește: - Da' cine ești tu, bă, de-mi tot sperii norocul? - Eu sînt directorul patinoarului! - Unii pescuiesc fiindcă le place acest sport, alții din plictiseală, eu din cauza nervilor. Și dv.? - Eu vreau să prind pește. Un pescar, văzînd un confrate care stătea concentrat asupra apei, îl întreaba: - Cum e apa astăzi? - E atît de minunată că nici peștelui nu-i vine să iasă din ea. Între pescari: - Vasile, cum trage știuca la undiță? - De unde vrei să știu eu? Crezi că am văzut-o vreodată?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Frate Cristian, sa ne rugam ptr pace. Ca aia ne lipseste. Iertare tuturor ptr off topic.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"In cadrul unui experiment sociologic, unei grupe de 50 de oameni in care erau in mod egal femei si barbatii s-a dat un text si insarcinarea sa aseze in cadrul acelui text o virgula. Textul era: "Daca barbatul ar sti realmente valoarea pe care o are femeia ar merge in patru labe." Toate femeile au pus virgula dupa "femeia". Toti barbatii au pus virgula dupa "are"." ![]()
|
||||
|
||||
![]()
@Cristian
și eu care m-am temut că te vei supăra, cand ți-am zis, de ziua ta, că te-ai făcut băiat mare :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Un an nou cu bucurii !
|
||||
|
||||
![]()
două prietene se întâlnesc.
- auzi fato, am auzit că te-ai dus la teatru cu amanți. ce a fost acolo? - a fost ... tragicomedie. - cum asa? - păi a aparut și soțul meu ... și el tot cu amanta. |
|