![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tu ții cu tot dinadinsul să... ce?
Nu știi să citești? Nu înțelegi ce citești? Vrei desene?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu n-am mai detaliat, ca am crezut ca te prinzi si singur, ca esti baiat istet.
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu să vă lumineze! Este ca și când ai zice că în iad nu e așa rău câtă vreme o singură dată pe an ești scos din cazan și dus la un duș.
|
|||
|
|||
![]()
Stii povestea ceea cu calugarul si capatana de pagan, pagan care "odihnea" in Iad?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci, nimeni nu regreta perioada comunista: Regretul nostru se refera la faptul ca ce a urmat e mai rau. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In mare parte,clasa politica era reprezentata de oameni "CARE VENEAU CU BANI DE ACASA" !!! Varfurile sociale ale tarii,erau oamenii bogati,a caror bogatie era cladita, nu ca acuma pe furturi si combinatiuni politicianist-economice,ci pe traditia unor familii vechi boieresti,care de zeci de generatii intinse pe sute de ani,aveau o baza materiala (constituita din zeeci de mosii !!!) foarte solida !!! Asemenea oameni se dedicau Tarii,deoarece aveau o baza materiala total asigurata de acasa !!! Ca sa nu mai pomenim de inalta educatie aristocratica, si de scolile inalte urmate in apus !!! Desi,nici atunci existau sandaluri de coruptie,interventionisme, nepotisme,totusi, dimenisunea lor era mult mai redusa,banuiesc, decat acum !!! Si asa s-a creat Romania Mare- o tara respectata, in lume,si cu date economice optimiste, si comparbile cu orice tara civilizata a occidentului !!!! Am fost ceva, si...iarasi vom mai fi !!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Numa'sa vrea sa puna mana pa plug !!! Lucru de care...ma cam indoiesc ca va fi foarte incantat !!! Ha,ha,ha !!! Morala : foamea se bazeaza masiv pa...lene !!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un alt element este varsta tot mai inaintata a celor care traiesc la tara. Vine vremea in viata omului, cand te parasesc puterile, incet, incet, si nu mai poti face fata din punct de vedere fizic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai si boi pentru plug? Ai si ce sa-i dai de mancare pana la prima recolta? Dar de scolarizat cum se face agricultura, il poti scolariza (adica tu in primul rand, ai habar?). Dar tu la viata ta, ai pus mana macar pe o sapa cat sa-ti faci o idee ce inseana de fapt agricultura de subzistenta si inca "manuala"?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.01.2013 at 23:56:50. |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=HnQqccjtm1I
Anii tinereții noastre. Dacă urmăriți întreg filmul opriți-vă puțin asupra mulțimilor de tineri și vedeți semul pe care îl fac cu degetele. Last edited by dorinastoica14; 05.01.2013 at 19:22:50. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Familia in regimul comunist | florinbrasov0 | Generalitati | 40 | 11.09.2016 23:24:09 |
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist | doctor_faustus | Generalitati | 28 | 12.02.2013 09:39:16 |
Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist | mihailt | Generalitati | 44 | 29.09.2010 15:33:34 |
Profetii despre romania | IonelS | Intamplari adevarate | 74 | 22.09.2010 13:46:09 |
Materiale despre Romania | coralina | Generalitati | 15 | 12.10.2009 09:23:01 |
|