Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2013, 01:41:34
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Păi zi așa, să știm și noi că avem de-a face cu roboți, nu cu persoane!

"Râsetele" sunt din meniul forumului. Ai uitat că și mata l-ai folosit în repetate rânduri? Sau când hăhăi tu e din rai și când râde altul e din iad?!
Ma confunzi: nu sunt nici robot si nici nu am folosit vreodata acest emoticon, pentru ca imi displace.

Last edited by Miha-anca; 09.02.2013 at 01:53:24.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2013, 01:51:56
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Atunci in 1999 s-a intamplat ceva interesant ce poate avea legatura cu topicul. Minerii in drumul lor spre Bucuresti poate nu ar fi reusit singuri dar pe unde treceau populatia se solidariza cu ei. Nu-mi dau seama, probabil alta ar fi fost situatia in Bucuresti, dar atata timp cat au fost pe drum au avut populatia de partea lor. Imi aduc aminte ca aparea CTP-ul in fiecare seara la PRO TV si incerca sa explice de ce trebuiesc batuti. Dupa Costesti pana si lui CTP ii trecuse cheful de bataie.
Pro TV a fost atunci un intrument clar de manipulare. Se transmiteau stiri de genul :
"Asupra unui miner a fost gasit un flacon de pastile straine ( se dadea o descriere a pastilei ). Medicii ne-au spus ca acestea provoaca agresivitatea.
Sau imediat dupa Costesti : "A fost gasit un jandarm impuscat in cap "

In chiar ziua " pacii " de la Cozia, in timp ce liderii minerilor erau la manastire, in grupul mare de mineri isi face aparitia o " maicuta ". Se fac cateva rugaciuni comune, dupa care "maicuta" incepe sa strige " Jos Teoctist ! " .
Nu-mi dau seama daca era vreo schismatica si a vrut sa profite de "rivolutie " sau daca nu a fost tot o mare actiune de manipulare pentru a-i prezenta pe mineri ca unii care lupta impotriva bisericii. Cert e ca spre onoarea lor oamenii nu au marsat la scandarile femeii. Bineinteles totul era transmis in direct, nu erau inca televiziunile de stiri pe atunci dar Pro Tv si Antena 1 transmiteau tot ce se intampla.
Interesant ceea ce scrii, iuliu46. Multumim!
Daca pastilele provocau agresivitatea, atunci erau droguri.
Cat despre "maicuta" care s-a trezit din senin sa strige impotriva PF Teoctist, putem trage si singuri concluziile.
Fiind departe de tara, nu imi mai sunt proaspete in amintire aceste episode. Il mai vad in fata ochilor pe Cozma, care conducea masele de mineri. Ma intreb daca de pe atunci a invatat acea tehnica speciala de manipulare a maselor, sau abia dupa aceea in inchisoare.
Inchisoarea este ca o scola pentru multi: unii ies mai buni, altii, dimpotriva, se specializeaza in a face rau.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2013, 02:00:45
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Asa bine, nici dusmanilor nu le doresc!
Faptul ca ei au facut, cu ajutorul credintei, cu totul altceva decat doreau tortionarii, e cu totul altceva. Tortionarii ar fi vrut sa ii spele pe creier.
Păi și? Nu asta e ideea? Că orice ”rău” noi îl puteam transforma în bine. Doar să nu vedem numai răul. E clar acum? Sau transformăm iarăși dicuția într-un monolog?
Reply With Quote
Vechi 09.02.2013, 02:04:49
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
"Râsetele" sunt din meniul forumului. Ai uitat că și mata l-ai folosit în repetate rânduri? Sau când hăhăi tu e din rai și când râde altul e din iad?!
Asta e bună de Radio Erevan. Te fac ăștia vedetă .

Last edited by ovidiu b.; 09.02.2013 at 02:08:42.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2013, 02:23:58
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
Ma confunzi: nu sunt nici robot .
Nu te confund, ai mai multe în comun cu un robot decât cu o persoană. Doar cu mânuța ta ți-ai declarat preferința pentru reacții impersonale

Citat:
Ce ai tu cu copy/paste? Ai vrea sa ne pierdem toata ziua ca sa dam un raspuns aici?
Citat:
si nici nu am folosit vreodata acest emoticon, pentru ca imi displace
N-ai folosit emoticonul ci interjecția pentru a-ți exprima râsul batjocoritor. Uite și dovada:

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=435
Vechi 09.02.2013, 02:27:54
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Asta e bună de Radio Erevan. Te fac ăștia vedetă .
Uite una mult mai bună, și direct de la sursă:

Întrebare la Radio Erevan:
- Este adevărat că imperialismul capitalist este pe cale de a se prăbuși?
- Perfect adevărat. Necazul este că se prăbușește peste noi…
Vechi 09.02.2013, 14:17:30
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Păi și? Nu asta e ideea? Că orice ”rău” noi îl puteam transforma în bine. Doar să nu vedem numai răul. E clar acum? Sau transformăm iarăși dicuția într-un monolog?
Asta e ideea, ovidiu b.?!? Poti sa le ridici o statuie tututror tortionarilor, daca consideri ca in tot raul, pe care l-au facut, e si un bine:
http://360romania.eu/showthread.php?t=137
Reply With Quote
Vechi 09.02.2013, 14:20:39
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Uite una mult mai bună, și direct de la sursă:

Întrebare la Radio Erevan:
- Este adevărat că imperialismul capitalist este pe cale de a se prăbuși?
- Perfect adevărat. Necazul este că se prăbușește peste noi…
Ai gresit topicul! Glumele tale le poti posta pe :
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=15713
Reply With Quote
Vechi 09.02.2013, 14:27:41
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Nu te confund, ai mai multe în comun cu un robot decât cu o persoană. Doar cu mânuța ta ți-ai declarat preferința pentru reacții impersonale

N-ai folosit emoticonul ci interjecția pentru a-ți exprima râsul batjocoritor. Uite și dovada:

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=435
De ce spui ca era un ras batjocoritor?!? Nu era deloc batjocoritor. De fapt cum poti spune acest lucru, de vreme ce era vorba despre botez si mirungere? Userul respectiv incerca sa imi explice, ca la ortodocsi nu se face mirungerea in aceeasi zi cu botezul.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2013, 14:35:35
Senior Member

Implicit

Citat:
De ce spui ca era un ras batjocoritor?!? Nu era deloc batjocoritor.
Dar tu cum poți să spui că râsul altora e din iad?