![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nimic nu ramane nerasplatit pe lumea asta. Iar ce se face in ascuns va fi rasplatit tot in ascuns.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Sunt sigur acuma ca nu va veti grabi sa raspundeti unor "noi veniti" pe acest Forum dar, ati putea avea macar buna-cuviinta ca sa ne trimiteti acolo unde se poate gasi raspunsul la intrebarile puse. Asa ca ... "ramaneti ... in ceata" cu raspunsurile solicitate. Sa fie un mod de a "scapa" de raspunsurile "incomode" ... ?!
Cat priveste "gestul" lui Basescu, mi-ati dovedit ca ati "priceput" ce este cu el : un "politruc", care se face "frate" si cu ... "necuratul pana trece puntea" ! Spun asta deoarece nu pot sa cred ca, un "PCR -ist de pe pe timpul lui Ceausescu" a devenit peste noapte un "credincios", care-si "aduce pe calea buna" ne-credinciosii ... ("votanti" - de care are nevoie cand este vorba de "Alegeri"). Last edited by eugenb; 25.11.2009 at 15:06:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, nu vad cum as putea eu sa-ti dovedesc ca sint ateu "adevarat" raspunzindu-ti tie la un post. Daca ai intrebari mai la obiect iti raspund la orice, indiferent cit de incomode ti s-ar parea tie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Frica - este produsul unei credinte slabe? | dianagroza | Generalitati | 20 | 07.11.2011 15:49:51 |
Rugaciune pentru alte persoane | catalin2 | Rugaciuni | 1 | 08.05.2011 21:16:39 |
Pastrarea dreptei credinte - conditie pentru mantuire | sorin_b | Intrebari utilizatori | 0 | 17.09.2010 22:09:50 |
alte religii | ralluka | Alte Religii | 5 | 26.02.2009 04:44:40 |
Alte ganduri... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 06.02.2009 15:29:58 |
|