![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Așa cum le-a vrut Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]()
Ce fel de lumina e aia fara soare ? samd.
![]() Ca ar fi putut si el sa strige :"Opreste-te pamant din miscarea de rotatie si tu luna din miscarea ta de rotatie care este sincronizata cu miscarea de rotatie a pamantului si din miscarea ta de revolutie" . Asa trebuia sa arate Biblia daca era inspirata divin si in acord cu sec XXI. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai spune-ne tu, dezvota-ti teoria mai departe.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce face sa creasca exponential dificultatea problemei.
|
||||
|
||||
![]()
Eeeee, ne pierdem vremea aiurea. Ce sa discutam cu un mincinos si un troll care cauta doar cearta. Ignora atat postarile unde i-am raspuns si mai pune intrebarile o data sau foloseste argumentele pe care i le-am demontat ca poate mai gaseste un "partener de contrazis". Nu are bunul simt sa ne spuna care este credinta lui.
|
|||
|
|||
![]()
Pai de fapt se crede si astazi ca soarele se invarte in jurul pamantului dar exista un dark sun care face ca lucrurile sa para invers.
|
|
||||
|
||||
![]()
O trecem la perle dupa ce demonstram ca este o perla. Cum pentru mine afirmatiile nu au valoare intrinseca eu am si argumentat de ce este asa. Tu nu doar ca nu ai demonstrat ca argumentul meu este invalid, dar nici macar nu l-ai citat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biblia nu vorbeste de evenimente in felul in care zici tu ca ar trebui sa vorbeasca, si nici n-ar fi folositor daca ar face-o, altul este scopul ei. Acum, hai sa dam alt exemplu: foloseste sa ne uitam la, si mai mult sa ne rugam in fata lui Hristos cum este reprezentat in icoana? Ca doar fiecare icoana e putin altfel, daca masori trasaturile nu sunt chiar aceleasi, nu seamana unul cu altul in intregime. De ce Dumnezeu nu le-a dat apostolilor, cu marea Sa putere, un aparat de fotografiat si nu ne-a transmis poze perfecte cu El, ca sa stim cum arata exact? Ei nu: icoanele sunt, pentru ortodocsi, asemanatoare in alt fel, in chip profund. Ele il arata pe Hristos asa cum il putem vedea prin ochii credintei, si ne ajuta sa Il vedem asa cum era El ca om, intr-un mod mai corect decat ar fi facut-o pozele. Pentru ca incearca sa redea realitatea chipului iluminat de Duh, sa ne faca sa vedem dincolo de aparente. Asa cum, atunci cand iubim o persoana si ea ne iubeste, apare in spatele chiplui 'fotografiabil' un alt chip, greu de prins in poze. Felul Scripturii de a vorbi de evenimente este iconic, de fapt. Ne face sa vedem esenta lucrurilor, esenta mesajului lui Dumnezeu, nu istoria fotografica.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Am gasit ceva, o sa scriu pe topicurile despre stiinta, deocamdata nu stiu daca e vorba despre vechiul geocentrism dar e interesant. |
|