![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"sectarii" cred in Traditie.ei nu sunt de acord cu ce a ajuns Traditia acum. |
|
|||
|
|||
![]()
Ei, inseamna ca nu ne-am pierdut timpul degeaba, scriind pe aici. Aminteste-ti totusi ca Sf. Traditie nu se schimba! Din nou confunzi cu obiceiurile oamenilor.
Dar in ce Sf. Traditie cred sectarii? Da-ne te rog niste exemple de autori si scrieri religioase, care apartin Sfintei Traditii, pe care le-ai citit si te-au marcat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- acordeon, orga, videoproiector - brelocuri cu simboluri biblice, etc.. E drept ca nu au icoane, dar au alte reprezentari, de exemplu filmul "Iisus" realizat de Bill Bright. Referitor la carti ale primilor crestini, eu am citit pe Sfantul Augustin: "Confesiuni", si mi-a placut foarte mult. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
alte titlui si autori nu dau.....ca nu vreau sa creez un loc de cearta si controverse. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E clar ca sectarii nu inteleg ce e Sfanta Traditie si de aceea va trebui sa deschidem un topic nou pe aceasta tema. Poate asa unii se vor lumina.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
biblia | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 0 | 19.09.2011 17:33:45 |
Traditia in perioada intertestamentala | BenHur | Despre Sfanta Scriptura | 2 | 24.11.2010 13:23:49 |
Biblia Ortodoxa Si Biblia Sectara | pac_man_c | Generalitati | 5 | 28.12.2009 03:52:06 |
biblia | The_Fallen | Despre Biserica Ortodoxa in general | 28 | 04.10.2009 12:47:18 |
Despre Traditia in Biserica ORTodoxa Contemporana | tudor | Despre Biserica Ortodoxa in general | 28 | 07.01.2007 19:51:44 |
|