![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce roman? Ce anume "ceva exagerat"?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte , poti sa gasesti in principiul de a "spune ce gandeste" o refulare sau o scuza sa-ti versi pe altii toata ura pe care ai adunat-o de-a lungul vietii, etc... Poti sa ai doua tipuri de manifestari: 1.Poti sa fii binevoitor ( critica-constructiva) daca un copil de 7 ani greseste,poti sa fii "tipul care spune ce gandeste" si ii te adresezi "eu nu cred ca ai facut bine.Uite se poate face altfel... deoarece... si ii explici cauza" 2.Poti sa fi rauvoitor(critica-destructiva) daca un copil de 7 ani greseste, poti sa fii "tipul care spune ce gandeste" si ii te adresezi "bah esti prost.Vai de steaua ta.Cum te suporta pamantul?". Conteza foarte mult modul de adresare.Critica distructiva se poate fie mostenii sau invata(educare in spirit militar).De obicei astfel de oameni critica orice chiar si acolo unde nu exista motiv, apeland la critica-distructiva. |
|
|||
|
|||
![]()
Vreau sa cred ca*Ana*este personajul plasmuit din fanteziile unui (unei) visator(visatoare)...
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule AlinB, trebuie sa recunosc ca aveti un talent deoasebit din a face din niste lucruri simple, elementare, o intreaga "filozofie" pe ideea ca "o fi o pati stai sa vezi daca nu asa daca nu e alba si e neagra"! Acuma nici eu nici dumneavoastra nu o cunoastem pe initiatoarea topicului, insa daca plecam de la niste afirmatii simple si dorinte firesti si facem un intreg proces de intentie............
Cu animalele de companie- aici trebuie pastrata o masura: si eu daca as sta la curte la casa evident ca ar fi normal sa am un caine si o pisica, insa nici sa cadem in extrema cealalta- sa tii caini sau pisici in apartamente de bloc! Acuma ca la o persoana i plac copii-in sensul de a fi o fire mai afectuoasa- nu vad de ce ar fi rau! Acuma evident ca barbat sau ca femeie copii tai iti sunt mai dragi decat ai altora. Si eu imi doresc sa nu mai fiu singur- iar pentru asta cam doua lucruri se pot face: in primul rand rugaciunea, dar si atunci cand ne creem sau apare o ocazie sa nu ezitam- cred ca doi oameni pot sta de vorba si discuta la o masa diverse subiecte, fara a se jigni reciproc! |
|
|||
|
|||
![]()
Portretul lui Dorian Gray... Acum nu vreau sa ma acuze cineva pentru o carte...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Ana Tr.; 09.05.2014 at 23:02:35. |
|
|||
|
|||
![]()
A frapat-o de nu s-a vazut :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic ca Dumnezeu a facut sa se gaseasca acestia doi, Florin si Ana pe acelasi, topic, amandoi sunt singuri si se plang de singuratate, si vad ca se si inteleg, poate n/ar fi rau sa mai vorbeasca ei, cine stie ce o mai iesi.....
|
|