![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Teoria conspiratiei, aici depinde.Dar unele chestii sunt clare ca lumina zilei
(pt mine cel putin) si personal nu le consider pe toate teorii ale conspiratiei. Exista un proverb american:vrei sa vezi cine are de profitat dintr-o anumita situatie, follow the money. Cat despre IT, am cunostiinte de baza pe care oricine le are. La varsta, habar n-am cati ani are userul antiecumenism. Citat:
optimist. Il si vad pe optimist care alearga asa , plin de fericire pe strada, strigand "ce frumoasa este viata" si apoi da masina peste el.Apoi il intrebi: "Mai este viata frumoasa" ? "Nuuuu....., dar a fost ". :)) |
|
|||
|
|||
![]()
Deci nu esti antiecumenism deci esti ecumenist da ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt userul cu nickname-ul "antiecumenism" dar in schimb sunt
anti-ecumenist ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Darmite atunci cum o să fie acest soi de 'creștin' un ortodox? Darmite unul veritabil? ''Harul nu se poate cumpăra cu bani.... așa că este zadarnică încercarea lor de a se menține la putere cu orice preț! Lăsați-vă mai degrabă mituiți de durere pentru ca să faceți milă!.. nevinovaților, sfinților..lui Dumnezeu căci ei plâng și suferă mult pentru voi când văd pe pământ așa de mari viclenii murdare neluate în seamă ci chiar dorite de popor cu nepăsare în cruzime și-n prostie. ''Nu tot cel ce-Mi va spune în ziua aceea Doamne Doamne este drept sau bun de pus în frunte ci cel care vrea să fie mai mare peste voi să fie sluga tuturor în taină.... cu dreptate și nu cu pâră și minciună!.. parcă asta înseamnă să fii creștin din câte îmi amintesc Cuvântul. Last edited by vsovivivi; 18.09.2014 at 09:40:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Stim in general ca la serviciu nu se sta prea mult degeaba !
Cu totii am avut mai mult sau mai putin aceasta experienta,insa una obisnuita si comuna, desigur ! Ce te faci cand ,insa,altii au diverse experiente cu servicii de factura cu totul deosebita ?! Desigur,nici acele servicii nu stau ...degeaba !!! Daca am sta putin stramb dar sa judecam drept,am putea enumera cateva elemente si aspecte destul de interesante,fie si sub forma unor intrebari,la fel de interesante. De pilda : - stim ca in anii post-revolutionari a avut loc o migratie in masa a unei intregi populatii catre tara de bastina ! - dincolo de ciudatenia unei oarecari grabe precipitate,e si mai ciudat ca tara de bastina sa nu fi avut grija sa mai lase pe aici pe...cineva !!! asa ca niste paznici destoinici,ce sa aiba grija de loc,pentru cazul putinprobabil si foarte utopic al unei eventuale reintorceri ! Never say never, spune englezul ! Oare in limba lui Goethe,cum se spune ??? - si apoi,alta treaba grea, cin' sa fie personajul lasat in urma, cin sa fie "urma" ??? in orice caz un barbat bine,inalt, aratos,fizionomie tipica rasiala,destul de intelectual sa nu para prost,derstul de prost sa nu para prea destept cand nu trebuie, si mai ales sa nu aiba limbarita romaneasca ! Dar B.N.D-ul are grija de toate, si nu sta...degeaba ! Nu a stat nici in anii 90 ! "cum iti asterni asa dormi" ! Cum o suna in limba lui Hegel ??? Nu conteaza cum dormi,ar zice unii, ci cum esti de ...acoperit !!! Ha,ha,ha !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Astfel, Klaus Werner Iohannis a fost distins cu Crucea Federală de Merit de către Republica Federală Germană (2006). Tot în Germania a mai fost decorat și în septembrie 2010, când a primit la Berlin, placheta de onoare din partea Uniunii Asociațiilor Etnicilor Germani Expatriați, cea mai înaltă distincție pe care o acordă această asociație. Însă cea mai valoroasă decorație a primit-o Klaus Iohannis de la Otto Schily, fostul mi*nistru de Interne al Germaniei, în ziua de 11.12.2007. Acesta l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Ioha*nnis și pe suc*cesorul său la Ministerul de Interne, Wolfgang Schau*ble, din partea Societății Ger*mane! Decorația, cea mai înaltă distincție din Germania, a fost înmânată pentru merite deosebite aduse Germaniei!!!
Însă și alte țări l-au onorat pe domnul Iohannis Klaus Werner cu distincții. Culmea, toate fiind aliatele Germaniei în al Doilea Război Mondial! Primarul sibian a mai primit: Ordinul Național al Italiei â Steaua Solidarității Italiene, în grad de Comandor (2008) â Italia a fost principalul aliat din Europa al Germaniei hitleriste; Ordinul de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg, în grad de Ofițer (2009) â în 1942, Luxemburgul a fost oficial anexat de Al treilea Reich; Ordinul de Merit âMarea Cruce de Argintâ al Statului Austriac (2009) â Anschluss-ul: Germania a anunÈat anexarea Austriei pe 12 martie 1938, transformând Èara în provincia âOstmarkâ; Ordinul de ofițer al Coroanei Belgiene (2009) â în 1940, Belgia a fost ocupată de către trupele Germaniei naziste. Iar pentru ca Axa beligeranților din al Doilea Război Mondial să fie completă, în octombrie 2009, când Klaus Iohannis a fost propus de către Crin Antonescu în funcția de premier al României, primarul Sibiului tocmai se afla într-o vizită oficială în Japonia. Simple coincidențe? Last edited by guardian knight; 18.09.2014 at 20:49:57. |
|
||||
|
||||
![]()
Așadar, care-i mesajul? Să votăm cu Băsescu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Care e următoarea titulatură spre care tinjiți? ![]() Last edited by ovidiu b.; 18.09.2014 at 22:48:00. |
|
||||
|
||||
![]()
Nope.
Cu Nuți Macovei Neamțu.