Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.11.2015, 14:12:45
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
http://www.stiridesibiu.ro/?p=26636
Ce întâmpinare le-a făcut Părintele Necula.
Pai omul asta e geniu in materie de comunicare.De ce nu-l foloseste patriarhul
nu stiu.Ca doar Necula ar fi sef la comunicare la BOR nu s-ar fi intamplat toate
cele de pana acum la adresa BOR.
Reply With Quote
Vechi 05.11.2015, 14:13:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Președintele Klaus Iohannis le-a transmis joi celor care au ieșit în stradă zilele acestea că va ține cont de solicitările lor.
Si o sa-l schimbe pe Patriarh prin decret prezindetial :))

Sau pune pe noul Prim Papusar sa mai dea niste OUG -uri anti-clericale.

Ca in rest, mare lucru nu poate face.
Cel putin ca presedinte al unei tari constitutionale.
Vechi 05.11.2015, 14:15:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
nu stiu.Ca doar Necula ar fi sef la comunicare la BOR nu s-ar fi intamplat toate
Hm, n-as paria.
Omul e mistocar, dar astia nu stiu sa aprecieze mistocareala fina, ar fi dat la toata povestea inca o turnura anticlericala.

Tie nu ti-e inca limpede ca orice ar spune cineva din BOR, se va gasi un joc verbal de glezne prin care sa i se dea o conotatie negativa.
Vechi 05.11.2015, 14:40:45
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

În aceste zile de durere, dar și de frământare socială, Patriarhia Română cheamă pe fiii Bisericii la rugăciune pentru pace și unitate, deoarece rugăciunea este izvor de lumină și înțelepciune, de înnoire spirituală și morală în viața Bisericii, dar și în viața societății noastre.
La Catedrala Patriarhală, rugăciunea pentru pace și unitate se va desfășura în fiecare zi începând cu orele 18:30 (Acatiste, rugăciuni din Liturghier și
Molitfelnic ).
Biroul de presă al Patriarhiei Române
Vechi 05.11.2015, 15:36:55
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, în debutul consultărilor de la Cotroceni cu reprezentanții PSD, că trebuie găsite cele mai bune soluții, pentru că ''este mult mai mult decât o simplă schimbare de Guvern''.

"Doresc să cunosc opiniile, soluțiile și conceptele cu care vin partidele în această încercare de a găsi o soluție bună pentru un nou Guvern. După părerea mea, este mult mai mult decât o simplă schimbare de Guvern. Eu cred că vorbim de o schimbare de paradigmă în politica românească și cred că este bine să găsim cele mai bune soluții", a spus șeful statului.

Din delegația social-democraților fac parte președintele PSD Liviu Dragnea, președintele executiv Valeriu Zgonea, parlamentarii Ecaterina Andronescu, Georgian Pop și Gabriela Firea.

Șeful statului este însoțit de consilierii prezidențiali Dan Mihalache, Andrei Muraru și Laurențiu Ștefan.

UPDATE ORA 15.09 Au început consultările la Cotroceni; președintele Iohannis discută cu reprezentanții PSD

Consultările dintre președintele Klaus Iohannis și partidele și formațiunile parlamentare privind desemnarea unui nou premier au început, joi, la Palatul Cotroceni cu reprezentanții PSD.

Din delegația social-democraților fac parte președintele PSD Liviu Dragnea, președintele executiv Valeriu Zgonea, parlamentarii Ecaterina Andronescu, Georgian Pop și Gabriela Firea.

Șeful statului este însoțit de consilierii prezidențiali Dan Mihalache, Andrei Muraru și Laurențiu Ștefan.

După PSD, șeful statului se va consulta cu reprezentanții Partidului Național Liberal de la ora 17,00, cei ai Uniunii Democrate Maghiare din România de la ora 18,00 și cei ai grupului parlamentar al minorităților naționale de la ora 19,00.

Vineri, de la ora 11,30, sunt invitate la consultări Uniunea Națională pentru Progresul României, iar de la ora 12,30 Alianța Liberalilor și Democraților.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că, pe lângă discuțiile cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier, va avea consultări și cu societatea civilă pe acest subiect.

Premierul Victor Ponta a demisionat miercuri din funcție. Șeful statului a semnat joi decretul prin care a luat act de demisia acestuia. De asemenea, Iohannis l-a numit pe Sorin Cîmpeanu premier interimar.
Vechi 05.11.2015, 18:33:10
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Tie nu ti-e inca limpede ca orice ar spune cineva din BOR, se va gasi un joc verbal de glezne prin care sa i se dea o conotatie negativa.
Se pare că media și-a atins scopul. Sunt foarte mulți oameni care repetă obsesiv același lucru "vrem spitale, nu vrem biserici", idee des întâlnită pe canalele media în ultimii ani. Zici că-s spălați pe creier bieții oameni.

Pe de altă parte, media a știut foarte bine să speculeze toate minusurile de la noi din ogradă și să treazască ură împotriva Bisericii. Și trebuie să recunoaștem că avem probleme și că această prigoană nu este întâmplătoare. O merităm, poate așa ne vom trezi la realitate.
Reply With Quote
Vechi 05.11.2015, 18:38:08
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Păi normal că avem probleme frate, că doar nu suntem sfinți, nici nu suntem în rai.
Reply With Quote
Vechi 05.11.2015, 18:41:17
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Asta arată că există un „divorț” între societate și Biserică, din păcate. Sau, mai bine zis, o despărțire între Mamă și copii, o răzvrătire a celor din urmă care, poate, nu se simt iubiți.
Vechi 05.11.2015, 18:49:09
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Ar fi bine dar ma tem ca nu se vrea asta .
In general nu sunt adepta teoriei conspiratiei, dar de mult mise pare ca BOR se autosaboteaza din interior

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si o sa-l schimbe pe Patriarh prin decret prezindetial :))

Sau pune pe noul Prim Papusar sa mai dea niste OUG -uri anti-clericale.

Ca in rest, mare lucru nu poate face.
Cel putin ca presedinte al unei tari constitutionale.
Poate nu ar fi asa rau. Ar putea sa o faca singur, doar vede ca face rau imaginii bisericii si credintei Insasi, sminteste lumea. Au facut din casa lui Dumnezeu pestera de talhari.
In ritmul asta nu o sa mai am unde sa imi impartasesc copilul.
Daca s-ar desfinta biserica ca si institutie, sau nu ar mai fi sponsorizata de stat, ar deveni o institutie privata care si-ar inchiria locatii unde s-ar strange lumea care vrea duminica si de sarbatori, ca pe vremurile de la inceput, tot ar fi bine, asa cum altii se stang in cluburi si in alte activitati, ar trebui sa nu aiba nimeni nimic cu noi, ne-am autofinanta, nu am fura de la gura nimanui asa cum suntem acuzati acum. Acum mai au putin si ne zic ca nu ne mai primesc la spital, samergem la biserica sa ne faca Dumnezeu bine pe noi astia care suntem cu biserica.
Dar mai grav insa este ca biserica tinde sa se desfinteze si ca comunitate, pentru ca nu vor mai fi oameni care sa vrea sa faca parte din ea. Desigur oamenii au tendinta sa infiinteze alte comunitati, tempor, poate se vor si ruga laacelasi Dumnezeu, insa vor desfinta tot ce a infiintat Cristos.

Last edited by fallen; 05.11.2015 at 18:59:15.
Reply With Quote
Vechi 05.11.2015, 18:54:08
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Mamăă, ce concluzii ai tras și tu...
Reply With Quote
Răspunde