![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. ..............
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 15:20:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa cum si homosexualitatea a ajuns de la deviatie (documentata in manualele de psihologie) la .. normalitate. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. ..............
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 15:39:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai e simplu, frate Iorest. Legea face distinctie intre doua notiuni/categorii juridice: consimtamantul sexual si varsta matrimoniala. Pentru ca doar familia e o institutie, cuplul de oameni care practica sexul nefiind institutie.
Si pentru ca deocamdata Constitutia si alte texte legiferate la noi nu au ca autor Biserica. Insusi Hristos a precizat clar ca Imparatia Lui nu e din lumea aceasta. Si ca dam cezarului ce-i al cezarului, facem ascultare sub stapanire etc. Deci sa nu visam pe pamant vreun stat condus de Patriarhie/Biserica pentru ca asta nicidecum nu voieste Dumnezeu. Legea civila e una, legile Bisericii sunt alta. Dar fii linistit, in curind legea noastra va sterge diferenta si va accepta doar casatoria. Pentru ca asa e normal, adevarat etc., nu? Iar cei care vor fi prinsi ca au avut vreo treaba cu sexualitatea in afara casatoriei vor fi, desigur, pusi dupa gratii. La zoo, evident. Ce nu-i clar in privinta ideologiei, frate? Inca mai amesteci Sfanta Biserica cu ideologia care se foloseste de Ea? Iar in alt plan, il mai amesteci, inca, pe Hitler cu Nietzsche? Last edited by ioan67; 23.10.2016 at 00:48:36. |
|
|||
|
|||
![]()
.............................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 16:24:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei, complicate sunt caile junglei juridice, nu ma pricep la ele...
Eu doar am facut o observatie privind distinctia dintre doi termeni si mi-am exprimat opinia/ipoteza ca se vor face presiuni, dupa cum arata vremurile, pentru a ne sfinti cu totii la comanda. Ca in orice dictatura care nu tine cont de persoana, libertate, Dumnezeu. Ci doar de voia celor care detin momentan puterea de decizie pe pamant. Eu unul nu am auzit, insa, de impunerea normalitatii cu forta. Afara doar de Hitler, care isi definise normalitatea in acord cu platforma lui politica. Pe Hristos nu L-am auzit vorbind despre normalitate si alte chestiuni lumesti, asa cum ar fi vrut, poate, zelotii. L-am auzit, insa, luminindu-ne duhovniceste in vederea pregatirii noastre pentru Imparatia Lui. P.S. Extravagantele si confuziile copios cultivate care se aduna tot mai mult in ultima vreme imi amintesc de atmosfera anilor 30... Tie, nu? Am impresia, sumbra, ca in curind ne vom umple de varii uniforme si felurite trompete... |
|
|||
|
|||
![]()
.............................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 16:24:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar de impunerea anormalitatii ca normalitate, cu forta, ai auzit? Despre o oarece rezistenta la chestia asta, atat timp cat legea permite, ce parere ai? Citat:
Citat:
Citat: