![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atat timp cat ar fi fost un motiv artificial - de ex. ce vina avea Ponta pentru Colectiv? da, de acord. Dar daca exista un motiv solid..motivatia fiecaruia nu mai conteaza, bine ca se inroleaza.
|
|||
|
|||
![]()
Miscarile alea de strada cam contrazic treaba asta si chiar numai pentru atat este fff. bine :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stai sa vezi daca se hotaresc sa iasa in strada cei care au votat guvernul. Stai sa vezi cand ies peste 2 milioane de oameni in strada.Cred ca fie fugiti din tzara fie va ascundeti in groapa marianelor ![]() Auzi miscari de strada =)) Si da , cand sunt la putere fac ce vreau eu si voi face ce vreau eu in limita constitutiei.Dar fac ce vreau eu.Caci in fond asta INSEAMNA PUTEREA |
|
|||
|
|||
![]()
Corect.
Parțial ai dreptate, deși sunt curios câți ar fi votat pentru același mod de condamnare? :) |
|
|||
|
|||
![]()
Adică cei închiși au furat pentru alții, iar conturile lor sunt goale? :))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca nimeni nu poate sa fura la asemenea nivel fara a avea protectie din afara. Pentru a baga frica in cei care au fost inchisi, stapani din afara au dat ordin pt executia unor "sinucideri" ca sa serveasca ca exemplu ce se intampla daca nu joci cum vor ei. Iar acei stapani sunt cei care au in stapanire si serivciile de informatii si DNA, care lucreaza pt buzunarul acelor stapani straini si fac politie politica la ordin.Tot ce este romanesc si se impotriveste distugerii acestei tzari trebuie anihilat si distrus.Si ce poate fi mai miselesc decat sa folosesti insusi alti romani fie spalati pe creier fie condusi de ura viscerala pt a-si distruge tzara (dar ei nu vad asta pt ca sunt orbiti de ura si dorinta de razbunare). |
|
|||
|
|||
![]()
Faptul că am votat cu X nu înseamnă că sunt de acord cu toate aberațiile lui. Pe lista propunerilor electorale PSD nu exista o asemenea manevră (cea a grațierii), deci nu te aștepta ca votanții să iese în stradă doar pentru că au votat PSD.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
faca in numele tau, ce doreste el, caci votul inseamana TRANSFER DE Daca se intampla sa nu fii de acord cu partidul pe care l-ai votat, atunci la viitoarele alegeri alegi altul.Dar acum cand ti-ai dat transferul de putere , ai aruncat zarurile pt partidul X, sa fii sanatos, la revedere. |
|
|||
|
|||
![]()
Varinata de a te "asigura" în caz că ai putea fi prins, ai luat-o în calcul?
|
|