![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
dillema,eu am o slujba ,sunt in vacanta acum ca si copiii mei,stau acasa cu ei..am mai lucrat part-time pe la diverse ONG-uri,cand mi-a permis timpul .aloc mai mult timp copiiilor mei in vacanta,asa consider eu cA E MAI BIne.si in plus e tare bine sa te odihnesti,sa lucrezi doar noua luni pe an.Cat despre bani nu m-ai inteles bine ma multumesc cu cat am ,fara ipocrizie.Eu nu sunt o carierista,sunt un om modest,ai putea interpreta tu lenes,comod....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Uneori vorbesc si eu ...ca un om simplu fara prea multa carte...;)
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru Mihaela initiatoarea acestui topic
Eu nu stiu daca voi putea urca vreodata la Tine, Tu însa, Doamne, cobori când vrei: macar în treacat. Vino, Te astept în camaruta la mine... ... Cum n-am pe nimeni, nici zavor, nici lacat, Pune straja Ta la usa si la fereastra, Sa nu intre peste noi nici bine, nici rau Care sa tulbure petrecerea noastra, O zi întreaga, Doamne, sa fiu numai al Tau.:):rolleyes: |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evident, exista si o cutie e milei. Goala. Asa ca nu-i mai plange pe "cuviosii" de la noi... Si pe mine ma dezgusta modul de gandi al unora. S-apoi cate ii trebuie unui calugar? A luat votul saraciei, nu? Si nu-i vorba sa nu-i dai. Iii dai cat poti. Dar de unde nesimtirea asta de cere si a pune taxe. Adica daca nu dau, nu se roaga si pentru mine. Daca saracul nu are, nu se roaga nimeni pentru el? Pe la manstiri nu se petrec sejururi...La cele la care am fost eu, unde se statea, de obicei, 3 zile (e drept, am stat mai mult), pelerinii munceau alaturi de calugari. Poate tu mergi la manastiri de cinci stele... "Oamenii aia mucesc pe branci si nu au weekend ca voi" - zici tu. Sunt pagani soro, nu respecta duminica? Soro, au ALES calea calugariei, NU au fost OBLIGATI. Asa ca trebuie sa isi asume, nu sa perceapa taxe pentru confort....sa se multumeasca cu ce li se da... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Proiectul de lege privind Statutul Minorităților | Decebal | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 22.12.2012 19:02:27 |
Poti fi nas de cununie daca nu esti casatorit? | ciprian22 | Generalitati | 16 | 22.03.2010 00:46:05 |
solidaritate privind biserica Sf.Iosif | Atena | Despre Biserica Ortodoxa in general | 4 | 25.07.2006 09:50:32 |
|