![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
cozia eu imi amintesc ca eu la 19 ani emotional eram o fetita de 13-14 ani..nu prea visau adolescentii atunci la sex,nu erau atatea reviste si filme care sa incite la asa ceva,ba mai mult era o mare rusine sa experimentezi fiindca erai obligata musai sa te si mariti..asa ca fiecare se pazea cat putea mai bine.de ganduri daramite de altele.nu tin minte sa ma fi rascolit ganduri de maritis,abia pe la 25 de ani am simtit nevoia organica de a ma casatori de a avea copii.Nu ma mir de Day dream eu am elevi care la 8 ani au avut tentative de genul celor mai sus amintite.In ce lume nebuna traim!(zise o batranica oripilata de purtarile"tineretului din ziua de azi")
|
|
|||
|
|||
![]()
Daaaa, la tara pe vremuri era cu totul altceva, asa este cu cit esti mai "urbanizat" cu atit esti mai lucrat de patimi
|
|
|||
|
|||
![]()
Am o intrebare...cred ca idioata...De ce nu e bine sa faci dragoste/sex cu persoana pe care o iubesti inainte de casatorie...ce nu e moral aici?...Dar va rog nu ma linshatzi pentru intrebarea asta...
|
|
|||
|
|||
![]()
pai deja eram in oras la varsta aia dar spre norocul meu m-am nascut in epoca de trista amintite cand fetele nu erau primite in scoala fara matricola si bentita pe cap..multumesc lui Dumnezeu ca nici eu nu eram prea inocenta,aveam si eu bazdaganiile mele da macar erau astfel de restrictii si nu aveam incotro trebuiau respectate .nimeni nu dorea sa fie paria.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu te linseaza nimeni ..e bine orice pas sa fie facut intr-un cadru acceptat de Dumnezeu(familie)cu binecuvantare de la duhovnic,parinti ca sa-ti fie bine.sunt multe de zis gassti pe forum raspunsuri..pe la nunta
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
asteptam maine pagini noi din scenariu..sincer nu e prea palpitant scenariul,mai introdu un personaj-doua...afla de ce fata vrea mortis sa se marite.
|
|
|||
|
|||
![]()
simplu daca cumva indrazneai sa te afisezi in compania unui baiat pe strda erau acei politisti civil care te luau frumusel de aripa si te depuneau in biroul directoarei,eu personal am patit-o m-au prins fumand in parc si m-am trezit cu mama in cabinet ,cu preaviz de exmatriculare(era o drama mai mare decat a lui Day).
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dragostea de Hristos ! | iustin10 | Rugaciuni | 1 | 18.03.2010 14:21:52 |
dragostea | lore86 | Nunta | 166 | 09.11.2009 13:59:12 |
dragostea | iuda | Generalitati | 3 | 20.09.2007 19:51:09 |
dragostea | verona | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 127 | 23.11.2006 00:41:00 |
dragostea | Saurian | Generalitati | 16 | 24.10.2006 16:34:48 |
|