Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.04.2008, 22:50:37
PadreCory PadreCory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.04.2008
Implicit

Pe acest Forum se discuta destul de mult despre ecumenism si catolicism in general si eu, ca preot catolic, incerc sa intervin in aceste discutii cu mult respect fata de fratii ortodocsi.
Vechi 14.04.2008, 23:20:27
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de PadreCory
Pe acest Forum se discuta destul de mult despre ecumenism si catolicism in general si eu, ca preot catolic, incerc sa intervin in aceste discutii cu mult respect fata de fratii ortodocsi.
Deci , avem topic special si ar fi cel mai indicat ca acolo sa se discute problemele legate de biserica catolica. Altfel totul are iz de propaganda mascata , tulburand apele pe forumul ortodox. Deci, intelegere intru crediinta crestina si respect pentru cel la care ai intrat in casa, caruia trebuie intr un fel sau altul sa-i respeci regulile .
Vechi 15.04.2008, 00:16:37
PadreCory PadreCory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.04.2008
Implicit

Daca s-ar discuta despre catolicism doar pe sectiunea despre "Romano-catolicism" probabil as interveni numai acolo.
Daca Administratorii doresc ca userii catolici sa participe la discutii doar pe sectiunea "Romano-catolicism" cred ca ar fi spus acest lucru.
Pe Forumul catolic ortodocsii participa la discutii acolo unde sunt interesati fara ca cineva sa le puna vreo opreliste.
Frica perpetua de "propaganda mascata" si "prozelitism" mi se par complet nefondate.
Vechi 15.04.2008, 02:15:04
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Deci, ce sa gandesc despre ecumenism, Mirela?
hai sa nu ne mai dam atata importanta una alteia, nu de alta dar cream impresii aiurea aici pe forum.
Vechi 15.04.2008, 03:56:10
ancah
Guest

Implicit

Ar fi foarte bine daca ti-ai urma macar propriul sfat, daca pe al altora il ignori sistematic.
Vechi 17.04.2008, 12:28:16
7th_Brigade_TzHL 7th_Brigade_TzHL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.03.2008
Implicit

Psalmul 132
1. Iată acum ce este bun si ce este frumos, decat numai a locui fratii impreuna!
2. Aceasta este ca mirul pe cap, care se coboară pe barbă, pe barba lui Aaron, care se coboară pe marginea vesmintelor lui.
3. Aceasta este ca roua Ermonului, ce se coboară pe munții Sionului, [color=red]că unde este unire acolo a poruncit Domnul binecuvantarea si viata pană in veac. [/color]
Vechi 10.07.2008, 20:04:26
alynnna alynnna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2007
Implicit

Ceea ce imi place cel mai mult :D:D la acest forum este ca unul pune o intrebare.Bun pana aici! Cad pe subiect unul poate doi apoi auuuuuuu vine furtuna de interese, injurii. Oare asta inseamna ortodoxia? Unde e rabdarea? Unde e blandetea? Unde e buna cuviinta? Unde este respectul fata de semen? Au oare credem ca daca suntem in spatele monitorului putem jigni, scrie exact ce ne trece prin cap?:angry::dozingoff: Atunci daca nu postam sa ajutam in durerea, problema, nestinta fartelui de ce mai scriem?? Ahh poate ca doar vrem sa ne auzim vorbind. Mai, mai cum mai uitam ca exista si un sfarsit unde toti vom da seama de cele ce le cam scriem pe aici. Ahh am uitat dar sunt bune toate ale mele semenul greseste, nu eu.???:dontgetit: Acest forum a fost odata o, oaza de liniste. Noi l-am transformat in camp de lupta. :(
Vechi 10.07.2008, 21:20:28
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alynnna
Ceea ce imi place cel mai mult :D:D la acest forum este ca unul pune o intrebare.Bun pana aici! Cad pe subiect unul poate doi apoi auuuuuuu vine furtuna de interese, injurii. Oare asta inseamna ortodoxia? Unde e rabdarea? Unde e blandetea? Unde e buna cuviinta? Unde este respectul fata de semen? Au oare credem ca daca suntem in spatele monitorului putem jigni, scrie exact ce ne trece prin cap?:angry::dozingoff: Atunci daca nu postam sa ajutam in durerea, problema, nestinta fartelui de ce mai scriem?? Ahh poate ca doar vrem sa ne auzim vorbind. Mai, mai cum mai uitam ca exista si un sfarsit unde toti vom da seama de cele ce le cam scriem pe aici. Ahh am uitat dar sunt bune toate ale mele semenul greseste, nu eu.???:dontgetit: Acest forum a fost odata o, oaza de liniste. Noi l-am transformat in camp de lupta. :(
Oaza de liniste-i tulburata de eruptile , ce unii le provoaca mai mult sau mai putin constient si apoi linistea s-asterne, dar nu pentru mult timp. Si pana la urma urmei, oaza de liniste in asta lume nu prea o sa gasim ,decat in pustie, dar si acolo, linistea-i tulburata, de civilizatia invadatoare. Oricum, acest forum este cu folos si va fi cu folos, atata timp cat va servi ortodocsiei. Si de stam bine a cugeta, nici intr o familie de trei suflete, nu-i liniste deplina tot timpul, dar aici unde cifra miilor e in continua crestere. Temperamente diferite, pregatiri diferite, induhovniciri diferite , pareri diferite ! Suntem o comunitate, o comunitate ce apartine acestei lumi, cu bunele si relele ei. Sa dea Domnul sa fim multi ani impreuna, iar la dreapta judecata sa ni se ierte si cele ce-am gresit, aicî, pe crestinortodox.ro. DOAMNE AJUTA ! +
Vechi 11.07.2008, 00:09:07
ancah
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alynnna
Iti dau dreptate in ceea ce spui. Dar cum sa invatam noi cei mai "intempestivi" blandetea si rabdarea, daca atunci cand e cazul nimeni nu intervine?!? Mi-ar place sa vad pactic cum rezolvati voi cu blandete, intelegere si intelepciune unele situatii ivite pe forum. Veti avea, sunt sigura Žde asta, inca multe ocazii. Deci nu veniti la urma ca vitejii dupa razboi, ci interveniti cu calm si dragoste de aproapele, atunci cand vedeti ca e necesar. Mi-ar place sa invat din experienta voastra. Chiar va rog, caci daca sunt mai multi care iau atitudine, poate se vor rari situatiile de criza.
Iar cei, care iau atitudine, sa aiba grija sa nu sustina, din dragoste prost inteleasa, tocmai pe cel in greseala, ci sa-i explice cum poate mai bine, ca si acesta sa inteleaga unde a gresit. In felul acesta contribuim cu totii la buna "convietuire" pe acest forum. Ar fi tot o forma de respect fata de semen, de a-l ajuta sa revina la linia de plutire. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Vechi 11.07.2008, 00:10:21
cosmin_lovin cosmin_lovin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.03.2007
Implicit

~In temnitele comuniste printre alti oameni de mare valoare si credinta ,era un ateu, si un credincios care sustinea ca Hristos exista si el L~a vazut.Fiind intr~o permanenta disputa la un moment dat ateul l~a intrebat in deradere pe credincios cum arata Hristos pe care sustine ca l~a vazut.Credinciosul i~a aratat: a luat o pozitie solemna iar fata sa murdara si obosita s~a luminat de o lumina nepamanteasca intr~o expresie ce cuprindea toate bucuriile si necazurile acestei lumi.In tacerea ce s~a asternut celalalt a recunoscut impresionat:
~"Da domnule L~ai vazut pe Hristos!"
~Concluzia ar fi ca daca am avea un dram de credinta si iubire,semenii nostri L~ar vedea pe Hristos in toate actiunile noastre,inlusiv in postarile de pe forum.
~Referitor la membri,cred ca la cei care incearca sa n~o afiseze, credinta se vede,se simte, si invers,oricum toti suntem animati de bune intentii chiar cand gresim,cred ca in final ne este de bun folos sufletesc acest Forum Ortodox.Doamne ajuta!+
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) sophia Biserica Ortodoxa si Massmedia 362 28.04.2010 16:47:40
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
pe forumul edu.ro(profesorilor) urzicuta Generalitati 0 29.02.2008 20:16:07