![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe acest Forum se discuta destul de mult despre ecumenism si catolicism in general si eu, ca preot catolic, incerc sa intervin in aceste discutii cu mult respect fata de fratii ortodocsi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca s-ar discuta despre catolicism doar pe sectiunea despre "Romano-catolicism" probabil as interveni numai acolo.
Daca Administratorii doresc ca userii catolici sa participe la discutii doar pe sectiunea "Romano-catolicism" cred ca ar fi spus acest lucru. Pe Forumul catolic ortodocsii participa la discutii acolo unde sunt interesati fara ca cineva sa le puna vreo opreliste. Frica perpetua de "propaganda mascata" si "prozelitism" mi se par complet nefondate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi foarte bine daca ti-ai urma macar propriul sfat, daca pe al altora il ignori sistematic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Psalmul 132
1. Iată acum ce este bun si ce este frumos, decat numai a locui fratii impreuna! 2. Aceasta este ca mirul pe cap, care se coboară pe barbă, pe barba lui Aaron, care se coboară pe marginea vesmintelor lui. 3. Aceasta este ca roua Ermonului, ce se coboară pe munții Sionului, [color=red]că unde este unire acolo a poruncit Domnul binecuvantarea si viata pană in veac. [/color] |
|
|||
|
|||
![]()
Ceea ce imi place cel mai mult :D:D la acest forum este ca unul pune o intrebare.Bun pana aici! Cad pe subiect unul poate doi apoi auuuuuuu vine furtuna de interese, injurii. Oare asta inseamna ortodoxia? Unde e rabdarea? Unde e blandetea? Unde e buna cuviinta? Unde este respectul fata de semen? Au oare credem ca daca suntem in spatele monitorului putem jigni, scrie exact ce ne trece prin cap?:angry::dozingoff: Atunci daca nu postam sa ajutam in durerea, problema, nestinta fartelui de ce mai scriem?? Ahh poate ca doar vrem sa ne auzim vorbind. Mai, mai cum mai uitam ca exista si un sfarsit unde toti vom da seama de cele ce le cam scriem pe aici. Ahh am uitat dar sunt bune toate ale mele semenul greseste, nu eu.???:dontgetit: Acest forum a fost odata o, oaza de liniste. Noi l-am transformat in camp de lupta. :(
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar cei, care iau atitudine, sa aiba grija sa nu sustina, din dragoste prost inteleasa, tocmai pe cel in greseala, ci sa-i explice cum poate mai bine, ca si acesta sa inteleaga unde a gresit. In felul acesta contribuim cu totii la buna "convietuire" pe acest forum. Ar fi tot o forma de respect fata de semen, de a-l ajuta sa revina la linia de plutire. Asa sa ne ajute Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]()
~In temnitele comuniste printre alti oameni de mare valoare si credinta ,era un ateu, si un credincios care sustinea ca Hristos exista si el L~a vazut.Fiind intr~o permanenta disputa la un moment dat ateul l~a intrebat in deradere pe credincios cum arata Hristos pe care sustine ca l~a vazut.Credinciosul i~a aratat: a luat o pozitie solemna iar fata sa murdara si obosita s~a luminat de o lumina nepamanteasca intr~o expresie ce cuprindea toate bucuriile si necazurile acestei lumi.In tacerea ce s~a asternut celalalt a recunoscut impresionat:
~"Da domnule L~ai vazut pe Hristos!" ~Concluzia ar fi ca daca am avea un dram de credinta si iubire,semenii nostri L~ar vedea pe Hristos in toate actiunile noastre,inlusiv in postarile de pe forum. ~Referitor la membri,cred ca la cei care incearca sa n~o afiseze, credinta se vede,se simte, si invers,oricum toti suntem animati de bune intentii chiar cand gresim,cred ca in final ne este de bun folos sufletesc acest Forum Ortodox.Doamne ajuta!+ |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) | sophia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 362 | 28.04.2010 16:47:40 |
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? | geo.nektarios | Generalitati | 89 | 30.12.2009 13:00:19 |
pe forumul edu.ro(profesorilor) | urzicuta | Generalitati | 0 | 29.02.2008 20:16:07 |
|