Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.06.2009, 20:51:51
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Mă bucur darga mea Micuță că ai înțeles ce mă doare."Doamne nu uita de noi/suntem săraci plini de nevoi" ...dar ne iubim "sărăcia și nevoile și neamul..."
Scuze, dar încă nu am înțeles ce vă doare. Remarca ”NOI TRĂIM ÎN ROMÂNIA.” mi s-a părut ignorantă, de parcă unii ar trăi pe altă planetă și habar nu au ce e în țară. Nu e chiar așa...Toți am plecat din ROMÂNIA, și asta nu pentru suntem împotriva ei, ci pentru că Domnul are cu fiecare planul său.
Fiecare are calea lui în viață, iar a trăi în străinătate nu e deloc sinonim cu a trăi în paradis.
Pe de altă parte, fiecare cum își așterne așa doarme...
(Nu acesta este însă subiectul topicului!!!)

Să revenim la subiect:
Dacă vreți să ajutați, atunci ajutați! Dacă nu vreți , în cazul acesta nu le dați altora sfaturi ce ar fi bine și ce nu să facă, unde să se spele și cum. Sincer, mi se pare ridicol...
Vechi 09.06.2009, 23:13:05
Anca-Miha
Guest

Implicit

Nutzy, te rog, daca poti sa mai pui niste imagini cu casa, asa cum arata acum, dupa ce s-au facut unele lucruri. Multumesc.
Vechi 10.06.2009, 03:16:58
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul

Să revenim la subiect:
Dacă vreți să ajutați, atunci ajutați! Dacă nu vreți , în cazul acesta nu le dați altora sfaturi ce ar fi bine și ce nu să facă, unde să se spele și cum. Sincer, mi se pare ridicol...
Esti vadit iritata de faptul ca unii au indraznit sa dea o parere(dar n-au dat saracii cu parul) despre cum ar fi bine sa se organizeze cei care in viata lor nu au vazut o baie.
Dar si tu faci parte dintre cei care au dat sfaturi exact pe acelasi subiect(vezi postarea ta nr.132)Iertare!
Vechi 10.06.2009, 12:33:18
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Esti vadit iritata de faptul ca unii au indraznit sa dea o parere(dar n-au dat saracii cu parul) despre cum ar fi bine sa se organizeze cei care in viata lor nu au vazut o baie.
Dar si tu faci parte dintre cei care au dat sfaturi exact pe acelasi subiect(vezi postarea ta nr.132)Iertare!
Dumneaei anula ideea de baie, eu o întăream.
Vechi 11.06.2009, 20:08:23
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Marina, ideea e ca nu prea ai cum sa te organizezi, daca sunt 7 persoane intr-o incapere, unica functionala, care e pe post de dormitor, cu doua paturi imense si nimic altceva.
Sper ca esti de acord ca acesti oameni trebuie sa se spele undeva. Fetele fiind mari, nu se pot spala de fata cu tatalsi cu fratii. Deasemeni fratii in fata surorilor.
Dorina a spus ca se pot spala in bucatarie, daca au un aragaz bun; dar nu au nici bucatarie, nici aragaz; doar un resou cu doua ochiuri.

De mult nu am mai vazut asemenea conditii proaste... Bine ca acum nu mai ploua in casa si e podea in loc de pamant gol.

De aceea tot fac apel la bunatatea celor, care citesc aceste randuri:

- va rog ajutati-ne cu ce suma puteti, ca sa rezolvam aceasta problema stringenta. Nu e vorba de o baie sofisticata; doar de o incapere speciala amenajata pentru spalat pe corp si rufele.
Vechi 29.07.2009, 20:43:14
Banned

Lightbulb noutati

Ce fac copiii in vacanta, cum isi umplu timpul, Nutzy?
Ce noutati ne mai dai despre ei, despre starea casei, despre moralul familiei?
Vechi 30.07.2009, 03:38:58
caminaris's Avatar
caminaris caminaris is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2009
Locație: Galati
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru caminaris
Implicit

Eu am niste haine de iarna si de toamna-primavara pentru tatal copiilor. Stie cineva daca mai are nevoie?
Vechi 30.07.2009, 03:51:53
Banned

Lightbulb

Sigur ca are nevoie! Luati legatura cu doamna Nutzy care este vecina lor si initiatoarea salvarii lor!

Doamne ajuta!
Vechi 30.07.2009, 12:05:23
caminaris's Avatar
caminaris caminaris is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2009
Locație: Galati
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru caminaris
Implicit

ok merci am luat legatura:)
Vechi 30.07.2009, 16:56:47
nutzy
Guest

Implicit

[quote=laurschepsis;129263]Doamne-ajuta!

2. Pericolul nu s-a indepartat definitiv. A primit din partea Inspectiei de la Protectia Copilului o perioada de gratie de max 3 luni in care v-a fi monitorizat si in care trebuie sa faca dovada ca situatia s-a schimbat radical.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie glykys Umanitare 8 01.08.2015 00:00:03
O familie cere ajutor pentru copiii lor Adriana Cluj Umanitare 0 28.05.2012 17:42:54
Ajutor umanitar Danielbucur Umanitare 0 19.08.2011 17:25:04
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu addavv Stiri, actualitati, anunturi 1 13.04.2011 12:47:46