![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
p.s. la o populatie de ~20 milioane raportat la ~5.5 miliarde, deci ce ar fi daca ne-am pune pe noi insine, cel putin daca o comitem, noi am facut-o noi o tragem...A ? E imposibil ?
|
|||
|
|||
![]()
Ha?E clar, e tarziu,suntem obositi,ma duc la culcare.Toate cele bune!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt de acord ca se traieste cu ceva mai bine decat in anii 90 sau 94,96...orasenii nu cred ca se pot plange de saracie chiar asa tare ! problema e la tara, insa acolo, totusi taranul are mancare daca munceste,dar nu are bani ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Caz similar Grecia- am vazut totti la tv, cum economia acestei tari, bazata pe turism, si fara industrializare, repede s-a inflamat ! Deci nu guvernatii is de vina, sa fi fost un geniu, la timona,si tot luam apa la bord, principalu e sa n une scufundam cu nava numita romania !!! Si pentru asta ,noi, matelotii de rand, trebuie sa facem sacrificii (insa pentru o perioada nu asa lunga !),dupa ce va trece criza, salriile si pensiile vor creste si va fi mult mai bine ! Noi trebuie sa fim solidari si uniti,nu carcotasi si sa latram meru de pe margine la guvern ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Republica Moldova nu face parte din UE!
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu ai, nu s'a intigrat si bini a facut ai.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A zis cam asa : Eu si PD-L nu ne-am propus sa scotem Romania din criza ! Cum ti se pare presedintele tau iubit ?
|
|||
|
|||
![]()
La noi,in Romania,Tratatul de la Lisabona a fost privit cu indiferenta.Nici un fel de dezbatere publica in timp ce irlandezii(de ex)s-au luptat pina au obtinut ce au dorit.Desi este tardiv voi posta un link pt ca am constatat ca multi dintre conationalii meu nu prea stiu ce contine(din pacate).
http://europa.eu/lisbon_treaty/index_en.htm In partea din stanga>,,Full text of the treaty". Sau daca doriti sa lesinati instantaneu:))cititi urmatoarea carte(ca sa aveti o viziune completa) http://www.polirom.ro/catalog/carte/...-lisabon-3647/ Bye |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
2083 Declaratia Europeana de Independenta | Andrei B. | Generalitati | 0 | 26.07.2011 14:47:02 |
Petitie europeana pentru crestinism | Iosifg | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 30.01.2011 14:05:53 |
Prima Civilizatie Europeana | C.tin | Teologie si Stiinta | 17 | 15.10.2008 14:12:57 |
Integrarea Europeana | angelica_74 | Homosexualitatea | 6 | 24.09.2008 04:50:01 |
Integrarea Europeana | angelica_74 | Homosexualitatea | 0 | 23.08.2008 18:30:52 |
|