Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2010, 01:23:52
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Vise, vise, si iar vise. Nu o sa progresam deloc, ba din contra. Mai, voi nu ati inteles inca cum a stat treaba cu integrarea ? Pai, sa va zic io, pe la vremea cand criza se mijea spre amenintarea lu' vestu', niste baieti destepti cu ochi albastri, si-au pus problema cum sa mute ei mortu' din ograda lor in ograda lu' altii, si ce si-au zis ei, ba tre' sa facem rost da niste piata !...Da, intrebarea-i cum si da unde ba ?...si uite asa, pa cand se strofocau astia cu gandeala, vine unu' de-i zicea bochenstein si zace: sefu', sefu' stiu io, stiu io...Ia zi ba, puta(ntel)...Sa largim uneala, si sa dam la tampitii din imparatia gri, tot ce nu ne trebe' noua, alea di ni tine progresu' pi loc, si, sa luam di la ei, tot ce nu li trebi lor...ca sa dea inainte...si uite asa, mortu' di la noi sa duci la ei, si gozora di la ei vine la noi...Bine, ba, da s'o faceti cum trebe' ba, ca aia sa creada' ca ei au vrut, si sa fie si fericiti pentru asta, bai...mama lor di tampiti...
Ei si uite asa, uniunea sa mai largit cu ceva zone tampon...s'am incalecat pe cal s'am sa emigrez pe luna...
Romanie, Romanie, tampon de Austrie...si Franta, si, alti'...
Hai ca-n seara asta ne tinem de cioace...Dapai nu se faceau importuri si inainte?Pai fabricile si CAP-urile din Romania le-au distrus Europa? Sau vrei sa spui ca n-au fost bani de investitii?Uite ca am platit si amenda ca n-am folosit banii dati degeaba de catre Europa.Nu zic eu ca Europa e luna de pe cer,dar nici neagra asa cum o pictati,nu este.Daca nu intra Romania in Europa ce faceam?Cumparam la bisnita de la turci,geci de lux.Obisnuiti-va fratilor ca atunci cand criticati sa aveti si varianta mai buna de pus pe masa,caci mintea romanului de pe urma e ca fenomenul extraterestru,produce doar iluzie.Cei ce sunteti impotriva Europei ce solutie dati?
Reply With Quote
Vechi 09.05.2010, 01:31:02
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Langu Vezi mesajul
Hai ca-n seara asta ne tinem de cioace...Dapai nu se faceau importuri si inainte?Pai fabricile si CAP-urile din Romania le-au distrus Europa? Sau vrei sa spui ca n-au fost bani de investitii?Uite ca am platit si amenda ca n-am folosit banii dati degeaba de catre Europa.Nu zic eu ca Europa e luna de pe cer,dar nici neagra asa cum o pictati,nu este.Daca nu intra Romania in Europa ce faceam?Cumparam la bisnita de la turci,geci de lux.Obisnuiti-va fratilor ca atunci cand criticati sa aveti si varianta mai buna de pus pe masa,caci mintea romanului de pe urma e ca fenomenul extraterestru,produce doar iluzie.Cei ce sunteti impotriva Europei ce solutie dati?
6% din geniile lumii sunt romani.
p.s. la o populatie de ~20 milioane raportat la ~5.5 miliarde, deci ce ar fi daca ne-am pune pe noi insine, cel putin daca o comitem, noi am facut-o noi o tragem...A ? E imposibil ?
Vechi 09.05.2010, 01:41:29
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
6% din geniile lumii sunt romani.
p.s. la o populatie de ~20 milioane raportat la ~5.5 miliarde, deci ce ar fi daca ne-am pune pe noi insine, cel putin daca o comitem, noi am facut-o noi o tragem...A ? E imposibil ?
Ha?E clar, e tarziu,suntem obositi,ma duc la culcare.Toate cele bune!
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 18:23:12
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ciprian22 Vezi mesajul
In afara de alte laturi posibil "Dracesti" cum ar spune alti forumisti(cuvant foarte la moda observ)..integrarea Romaniei in U.E are cel putin o latura pozitiva:Aceea ca fara sa vrem neaparat sau fara voia clasei noastre politice mai exact tara noastra va progresa pentru a micsora decalajul dintre noi si alte state din U.E.Intr-un cuvant ne vor trage putin dupa ei..inainte.Lucru care se vede deja .Fie si in plina criza parca o ducem putin mai bine decat in anii 90 cand totul era jalnic.Avem o monitorizare cat de cat si cineva ne mai trage de urechiuse atunci cand ne batem joc de banii europeni(clasa politica).
de acord ca ne vor trage dupa ei, da nici prea tare, ca sa-i ajungem cumva din urma !!! Ei au nevoie sa le putem cumpara produslele,dar nu sa devenim noi o natiune industrializata, fii sigur, si apoi sa le face concurenta !
Sunt de acord ca se traieste cu ceva mai bine decat in anii 90 sau 94,96...orasenii nu cred ca se pot plange de saracie chiar asa tare !
problema e la tara, insa acolo, totusi taranul are mancare daca munceste,dar nu are bani !
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 18:30:19
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Dintre doua rele nu poate fi ceva bun! Adica sugerati ca toti trebuie sa ne mutam pe la sate dar si acolo sunt cerinte UE costisitor de realizat... Inteleg ca pentru dumneavoastra totul e in regula si sunteti de acord cu toate masurile pe care le ia conducerea tarii, numai ca ei nu se gandesc mai deloc la muritorii de rand...
problema e mult mai larga si trebuie sa o vedem just ! E vorba de efectele crizei mondiale, care,s-a abatut si asupra romaniei, tara cu o economie ca un copil mic dar care prindea sa creasca ! Si copilul,dealtfel promitator, al economiei romanesti s-a imbolnavit putin pentru o scurta vreme, pt ca el nu e adult,sa poata rezita la boala economica ca tarile industrializate vestice !
Caz similar Grecia- am vazut totti la tv, cum economia acestei tari, bazata pe turism, si fara industrializare, repede s-a inflamat !
Deci nu guvernatii is de vina, sa fi fost un geniu, la timona,si tot luam apa la bord, principalu e sa n une scufundam cu nava numita romania !!!
Si pentru asta ,noi, matelotii de rand, trebuie sa facem sacrificii (insa pentru o perioada nu asa lunga !),dupa ce va trece criza, salriile si pensiile vor creste si va fi mult mai bine !
Noi trebuie sa fim solidari si uniti,nu carcotasi si sa latram meru de pe margine la guvern !
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 18:33:21
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Langu Vezi mesajul
dupa cum vorbeste omu, io cred ca si republica moldova s-a integrat !
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 18:36:14
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
Republica Moldova nu face parte din UE!
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 18:36:46
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu ai, nu s'a intigrat si bini a facut ai.
Vechi 10.05.2010, 18:40:08
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
problema e mult mai larga si trebuie sa o vedem just ! E vorba de efectele crizei mondiale, care,s-a abatut si asupra romaniei, tara cu o economie ca un copil mic dar care prindea sa creasca ! Si copilul,dealtfel promitator, al economiei romanesti s-a imbolnavit putin pentru o scurta vreme, pt ca el nu e adult,sa poata rezita la boala economica ca tarile industrializate vestice !
Caz similar Grecia- am vazut totti la tv, cum economia acestei tari, bazata pe turism, si fara industrializare, repede s-a inflamat !
Deci nu guvernatii is de vina, sa fi fost un geniu, la timona,si tot luam apa la bord, principalu e sa n une scufundam cu nava numita romania !!!
Si pentru asta ,noi, matelotii de rand, trebuie sa facem sacrificii (insa pentru o perioada nu asa lunga !),dupa ce va trece criza, salriile si pensiile vor creste si va fi mult mai bine !
Noi trebuie sa fim solidari si uniti,nu carcotasi si sa latram meru de pe margine la guvern !
Hai ca esti basescian convins ! Care criza mondiala, mai, toti dati vina pe criza...ai uitat ce a zis base referitor la criza acum ceva vreme in urma ?
A zis cam asa : Eu si PD-L nu ne-am propus sa scotem Romania din criza !
Cum ti se pare presedintele tau iubit ?
Vechi 10.05.2010, 20:36:22
Scotianul
Guest

Implicit Privind prin ceata mioritica..la UE

La noi,in Romania,Tratatul de la Lisabona a fost privit cu indiferenta.Nici un fel de dezbatere publica in timp ce irlandezii(de ex)s-au luptat pina au obtinut ce au dorit.Desi este tardiv voi posta un link pt ca am constatat ca multi dintre conationalii meu nu prea stiu ce contine(din pacate).
http://europa.eu/lisbon_treaty/index_en.htm
In partea din stanga>,,Full text of the treaty".
Sau daca doriti sa lesinati instantaneu:))cititi urmatoarea carte(ca sa aveti o viziune completa)
http://www.polirom.ro/catalog/carte/...-lisabon-3647/
Bye
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
2083 Declaratia Europeana de Independenta Andrei B. Generalitati 0 26.07.2011 14:47:02
Petitie europeana pentru crestinism Iosifg Stiri, actualitati, anunturi 9 30.01.2011 14:05:53
Prima Civilizatie Europeana C.tin Teologie si Stiinta 17 15.10.2008 14:12:57
Integrarea Europeana angelica_74 Homosexualitatea 6 24.09.2008 04:50:01
Integrarea Europeana angelica_74 Homosexualitatea 0 23.08.2008 18:30:52