![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
a nu iei banii, dar ii trimiti la sf maslu????
chiar vrei sa te cred ca faci munca voluntara???? Capul plecat sabia nu-l taie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! QUOTE=kiralina;225001] Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
uite care e diferenta intre mine si tine:tu nu intelegi suferinta,ptr ca nu ai trecut prin ea,eu da!de asta am tras pe un pat cativa ani:sa inteleg suferinta si sa o alin fara sa pretind vreun folos!si zici ca nu inteleg ortodoxia!o inteleg si o aplic faptic!nu ma limitez la teorii!cat despre sf maslu,merg cot la cot cu ei!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai perfecta dreptate stimata doamna,..nu luati de buna parerea unora care nu inteleg fenomenul..
|
|
|||
|
|||
![]()
serios?????????
ti se pare ca tu ai fost singura neindreptatita in lumea asta????? cine te-a facut bien pe tine? tot bioenergia? sau efortul tau personal prin post si rugaciune????? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Stai bland,nu iau,expun doar parti traite de mine din acest fenomen,avand demult ok-ul dat de duhovnic!nici nu o sa imi tai mainile,ca vezi,doamne,e dracul in ele,nici nu o sa imi inchid maine cabinetul!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu toti se pot vindeca prin post prin rugaciune,ptr ca nu au rabdare sa aleaga o astfel de metoda.eu nu am ales-o ptr ca eram masochista-e f grea calea asta de vindecare,mai ales cand ai o boala grea,-ci ptr ca nu am avut de ales!nu am gasit pe nimeni prin care sa ma vindece Dzeu ,nu ptr ca nu exista,ci ptr ca nu am cautat suficient!nu uita ca Dzeu lucreaza si prin oameni,nu doar prin slujbele lui.nu imi spune ca daca ai avea nevoie de proteza de sold nu te-ai opera,ci doar te-ai ruga si posti ani in sir!nu ai avea rabdarea asta!Dumnezeu randuie cum sa se vindece fiecare!ptr tine exista doar slujbele,nu si oamenii prin care lucreaza Dumnezeu!
|
|
||||
|
||||
![]()
Kiralina, TU AI UN CABINET DE ASA-CEVA??????
|
|
|||
|
|||
![]()
da,dar nu in tara.locuiesc in norvegia
|
|
||||
|
||||
![]()
cabinet, adica un loc destinat practicarii acestei...actiuni, acreditat, cu program etc?
|
![]() |
Tags |
bioterapie, înșelare demonică |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|