![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar ca sa fiu la subiect, eu sunt pentru eutanasierea cainilor comunitari bolnavi, deparazitarea celor sanatosi, implantarea lor cu cip si apoi tinuti inchisi in padocuri si dati spre adoptie....astfel sa nu mai existe absolut nici un caine pe strada. In conditile in care ne consideram o tara civilizata, situata in EUROPA suntem rusinea lumii cu aceasta problema...si nu numai din pacate.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zeci de mii de caini sunt macelariti,nicidecum eutanasiati in lagarele primariei,numite ecarisaje si asta de ani buni. Asta se intampla chiar in momentul de fata in adapostul Bucov din Ploiesti: http://www.telegrafuldeprahova.ro/pl...rte-in-chinuri Autoritatile sunt singurele care refuza sa faca ceva concret pentru ca situatia asta presupune foarte multe fonduri pe care ei le baga in buzunar. Rezultatul acestui masacru ce continua mai mult sau mai putin mascat de ani buni?Zero barat eficacitate si mult sange curs!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu unul cred ca ar trebui sa delimitam sentimentalismele de ideea de aranjare a unui trai civilizat in sate si orase. Si pentru cei care sunt mari iubitori de animale am un mesaj: "Iubeste-ti aproapele (omul)!". Nu lasa ca de dragul unor creaturi sa sufere oamenii! Evident ca solutia aceasta cu eutanasierea este imperativa doar in Romania! Daca am fi o tara normala s-ar putea evita acest macel.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Si nu vreau sa ma gandesc ca ma apuca disperarea...nu pot accepta chinuirea nici a unei muste...vai de sufletul celor care fac acest macel, ce sa mai spun!? ![]() Dar nici nu sunt de acord ca aceste animale sa fie lasate pe strada si maidane in voia sortii... Noi degeaba vorbim...cei care sunt in masura sa faca ceva fac exat ce ai spus si tu...nu mai repet
|
|||
|
|||
![]()
Dar oare este ok, ca musca sa te chinuie pe tine?
|
|
||||
|
||||
![]()
:))))))))
Hai mai Andrei!!!! Cat te chinuie o musca comparativ cu cat sunt chinuiti bietii caini pana mor? Daca nu stii intreaba-ma pe mine ca si in acest domeniu am experienta...mai ales cand eram in manastire iar lumea isi aducea cainii si ii lasa la manastire ca ziceau ca e locas sfant :)))) si se gaseste ceva de mancare...si cand colo vai Doamne ca nici nu vreau sa-mi amintesc, deja simt un gol in stomac si pielea zbarlita pe maini. Si in afara de acest episod din manastire care este putin spus crunt, am mai fost martora unei intamplari legata de padocurile de caini de langa Bucuresti unde sunt dusi cainii maidanezi prinsi de hinghieri (dar am un mare lapsus acum ca sa spun exact unde) . Este cumplit ce vezi acolo...cred ca numai in filmele de groaza mai vezi asa ceva...diferenta este ca acelea sunt filme iar ce am vazut eu este realitate. P.S Si revenind la musca...daca te deranjeaza chiar abuziv pleaca tu din zona ei sau pune mana pe ceva si cauta sa o alungi, sa o dai afara din camera sau omoar-o, de ce trebuie sa o chinui?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. In occident sa stii ca este exact la fel, numai ca acolo cateii stau mucles! nu scot un sunet, si ii lichideaza pe capete. De aceea nu vezi nici un ciine vagabond..toti in cel mult o saptamina dupa prinderea lor sunt injecati cu otrava( ca rosiile prietenei tale):))) Sa vezi ce tipe dure lucreaza ,acolo, la shelterele de ciini, zici ca sunt nemtoice-gardiene la lagarele de concentrare..infig siringa si nici nu clipesc! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta se intampla dupa o saptamana de cand sunt adusi la padocuri si nu-i mai revendica nimeni si nici nu-i infiaza nimeni. Din acest motiv nu exista caini pe strada, dar nici ei nu-si cheltuiesc banii aiurea tinand si ingrijind caini care sa moara de batranete. Desi cainele are cip, stapanul este anuntat..dar daca nu-si ia cainele intr-o saptamana atunci "La revedere!". In manastire exista doua alternative: ori sunt impuscati de un vanator autorizat si platit sa faca asta, ori li se punea otrava foarte puternica in mancare si mureau in niste chinuri groaznice (apoi vanatorul ii aduna si ii arunca, dar nu intotdeauna ii gasea pe toti, astfel incat odata in spatele camerei mele, unde eu aveam o gradina si acolo imi intindeam rufele m-am trezit cu un caine mort...o imagine nu tocmai placuta). Adevarul este ca la un moment dat erau mai multi caini decat maici...unii erau si agresivi si te intalneai cu ei absolut peste tot. Era o situatie intr-un fel de neiesit pentru ca oamenii de buna credinta credeau ca este o buna solutie pentru cainii lor si ca sunt singurii care fac asta...si asa ajungeam in manastire sa fim crescatori de caini si pisici. In fine.... Eu printre altele faceam si ghidaj si imi aduc aminte 2 faze: 1. Acolo era zona de dealuri si uneori se auzeau in ecou zgomotele din departare. In timp ce prezentam manastirea unui grup mare de vizitatori se aude o impuscatura si apoi un schelalait prelung (vanatorul nu nimerea intotdeauna cainele in plin)...toata lumea s-a uitat in jur ingrozita si apoi la mine..m-am facut ca nu inteleg si mi-am continuat discursul...foarte penibila situatie pentru mine care purtam o haina speciala si reprezentam un Sfant Locas. 2. Alta data am preluat un autocar de vizitatori de la poarta si il insoteam spre obiectivele care erau de vizitat in manastire...pe alee la dus era alaturi de noi un catelus micut si schiop de un picior...era tare bucuros si dadea din codita ca lumea il alinta...la un moment dat catelusul nu a mai continuat...noi ne-am vazut de drum...la intoarcere catelusul era lungit pe o marigine de alee si tremura, dadea dintr-un picior...mie mi s-au inmuiat genunchii pentru ca acelea erau simtomele ca a fost otravit (atunci am realizat ca in acea zi cainilor li s-a dat otrava)...oamenii au crezut ca el se joaca si au zambit si au plecat mai departe ca erau grabiti si aveau preocuparile lor. Credeti-ma ca pentru un om normal nu e deloc placut sa vezi asa ceva. Mie mi se pare cea mai mare marsavie sa ademenesti un animal flamand cu mancare in care ai pus otrava si asta nu-l omoara pe loc...ci in timp...este cumplit. Dar...repet pentru manastiri este si o situatie de neiesit din cauza bunilor crestini.
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca o solutie ar fi Taxarea celor care vor luxul de a avea un caine.La oras ma refer.Astfel nu ar mai fi atat de multe persoane "pasionate".Bag de seama ca pentru multi posesia unui patruped este o fitza.Si amendarea drastic a celor nesimtiti care-si lasa animalele sa-si faca nevoile in gradini si pe strada..fara sa aibe asupra lor punga si lopatica.Apropo ..O intrebare catre posesorii de caini..cati faceti asta???
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"O intrebare catre posesorii de caini..cati faceti asta???" ![]() Corect, si astept sa vad si eu citi se anunta ca realitatea o cunoastem cu totii! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|