![]() |
![]() |
|
|
|||||||
|
|||||||
![]()
citat mariamargareta
Citat:
Păi, peoi, poi dacă au fost tăiați din BOR, așa precum ar fi să zicem tăiați sfinții Trei Ierarhi și considerațit ei sectanți și eretici nu noi, atunci ce era de făcut? Păi au continuat să asculte de Dumnezeu... asta au făcut! Iar Numele de Cetatea Sfântă a Noului Ierusalim nu este cumva scris în Apocalipsă? deci nu au inventat nici o sintagmă! Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
ori se poate intui dorința pentru dreapta credință! deci înclinațiile pentru bârnă se demască evident ca ieșind la lumină din alți ochi, niciîntr-un caz ai lui Andrei... stimată Maria Margareta roata bicicleta... Citat:
Deci după ce el cere cu frumosul un nenorocit de calendar, dumneata îl faci schismatic iar apoi îl trimiți în brațe la schismatici... cine te-a învățat să distrugi pe aproapele tău? și ce aperi dumneata procedând astfel? gospodăriile de partid? sau calendarul? sau te pomenești că aperi dreapta credință... Citat:
daibój adv. – În expresia pe daiboj „gratis”. Bg., rus. daj boŸe „deie Domnul” (Iordan, BF, IV, 170), cf. sb. dabogme „gratis”. Cuvînt argotic. – Der. daiboji, vb. (a vorbi aiurea, a bate cîmpii); daibojeală, s.f. (vorbe fără rost). Last edited by vsovivi; 15.02.2010 at 16:50:50. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa fim seriosi, incearca sa nu mai rastorni situatiile astfel incat sa scoti asemenea gogomanii, BOR s-a rupt de puciosi, poate puciosii erau separati dintotdeauna...si le-a umbrit cel rau mintea totalmente, de au ajuns sa faca trimiteri la Cetati si Apocalipsa...la asta nu te poti gandi nicio clipa??? Of of of....daca mai apare o Cetate, ce te faci...poate voi o luaserati razna de ceva timp...si "Dumnezeu alege" alta Cetate, ce ati face voi...noii " rataciti" fata de noii "binecuvantati"...hait??? Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și dumneata nu presimți că pisikaa aia care șade pe nisip toarce ca să nu mai fi în stare să crezi, ori dacă crezi atunci o să-ți pară cândva o nebunie?... căci pisikaa și-a acoperit cu nisip ceea ce a rodit...și apoi șade pe nisip la malul mării... așteptând că dacă nu te duci la fund atunci să cauți mereu ce a acoperit ea cu ghieruțele... alea acoperite de perinițe. „au doară”... „nu se vând oare două vrăbii la un ban?” dar care or fi vrăbiile? și cine le vinde pe ele? sau poate se vând singure, una pe alta? deci pe cine reprezintă vrăbiuțele și cine este acel mare baban ? Last edited by vsovivi; 15.02.2010 at 17:55:50. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Pai nu stiu de ce ar fi facut poze, ca doar nu prea il " placeau" pe episcop...deci doar ca sa reiasa ceva, si a-si sustine teoria cum ca puciosii ar fi " sfinti" si Biserica Adevarata...eretica, nu? Doamne ajuta! Siiii nu mi-ai raspuns la intrebare: Ce ai face daca maine o femeie ar spune ca voi sunteti inselati, ati pacatuit si dezmagit pe Dumnezeu...si ca o alta Biserica e acum Noua cetate a Ierusalimului, va reconsiderati pacatosenia...sau nu credeti ceva ce scrie in Apocalipsa, si nici ca voi ati putea sa fi gresit intre timp????
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
poi dacă mai apare încă o cetate asemenea, cu sfinți trăitori, aleasă de Dumnezeu îi voi crede și pe aceia, căci vai de cetatea peste care nu este prooroc... dar care voi? că te referi la ei sau la mine zicând mereu voi, adică noi, poi nu ți-am zis că eu nu sunt pucios ci sunt un oarecare mirean mare păcătos din poBOR, dar iată că îi cred fiindcă roadele lor sunt vrednice de crezare... deci știu, deși n-am întâlnit pe niciunul din ei... știu că e de la Dumnezeu fiindcă mi-a și șoptit o vrăbiuță, ori mai multe vrăbiuțe... deci îi cred din sursă sigură... nu numai după roade îi cred... dar nu vă e clar vouă citind Cuvântul lui Dumnezeu unde anume șade dreptatea, Adevărul, Dragostea și Smerenia? nu vă e clar că Dumnezeu nu minte niciodată? nu vă e clar că e sfânt? păi, peoi, poi citiți și veți constata și singuri că eu din texte m-am lămurit cine minte și cine nu... că uite, eu mă mir că de atâta vreme abea Andrei s-a găsit să recunoască Adevărul și să creadă în El...și mie îmi pare astfel că restul precis or fi murit ori că sunt prinși în matrix... ori le e frică de ceva... ori cineștie de ce tac mâc cu toții. Or poate om fi un popor de muți că doar la noi orice e posibil... deci de ce mă mir? Last edited by vsovivi; 15.02.2010 at 18:38:46. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Da. Precis, s-au dus la el la spital și i-au tăiat serul sau perfuzia sau l-au scos de la aparate, ori l-au amenințat ei cumva numai ca să declare el exact ceea ce au vrut pucioșii ... e bine că ești dispusă să crezi... dar o clipă te-ai gândit că acela i-a chemat pe pucioși căci o fi dorit ca măcar pe patul de moarte să se împace cu ei și să meargă înaintea lui Dumnezeu cu conștiința liniștită și împăcată, gândindu-se că urmează să moară căci o fi aflat acela de la medicii ăia „ratați” că mai are puține zile... la asta te-ai gândit? sau de ce să-i cheme la căpătâiul său că doar în spital nu se dă voie ca să intre oricine și să stea așa la căpătâiul tău... ca să te filmeze sau înregistreze cum îți dai duhul... dar nu știu să fi înregistrat cineva ci povestea e că a lăsat vorbă... dar habar n-am cui... că nu ne-a spus MM toată povestea. Citat:
Citat:
Deci nu-i exclus ca dacă or să-L părăsească toți pe Hristos și va vedea Domnul că nimeni nu-L mai urmează pe pământ pe El ci cu toții se duc după satana și nici nădejde pentru ca să se întoarcă nu mai este atunci o să găsească precis un alt Noe căruia o să-i spuie la ureche să facă o corabie îmbrâcată cu azbest de data asta, că acuma potopul nu va fi numai cu apă ci și cu foc... dar nu din ala în care o să arzi și apoi gata ci cu din ăla în care o să te chinui pe termen lung... și o să bată iar toacă până o să gate corabia... și cine o să vie o să scape iar cine nu o să vie... poi să fie sănătos. Deci orice e posibil; celui credincios nimic nu-i este cu neputință... și atunci cine se poate mântui? Păi se poate mântui câte unul, doi, care cred ... că la Dumnezeu toate Îi sunt cu putință... dar dacă nimeni nu vrea să audă toaca și să se suie în bărcuță? ce să facă? aceia deja oricum sunt morți... că de aceea tac ori au muțit că nu vor să se suie în corabie... nu vor să audă și să creadă că Dumnezeu a trimis luntrea și bărcuța după ei... ci ei așteaptă gondola ca să le cânte cineva o canțonetă... dar uite că pare că L-a trimis și pe Costel Busuioc în gLume după ei și nici așa nu vin... că ei zic că ei vin numai dacă trimite Domnul după ei iahtul și dacă corabia e așa mare și aristocratică exact așa cum era Titanicul... că repede uită omul... și mai cred pe deasupra că de la încălzirea globală s-au topit toate Aisbergurile și că lor nu mai are acum ce să li se întâmple... că doar ei au tată pe BOR... pardon, pe Avraam, în gândurile inimii lor îngâmfate și ca atare zic: da' de ce să credem noi pe Cuvântul lui Dumnezeu și anume că Tatăl L-ar fi trimis la noi? nu e mai simplu să credem că dracu L-a trimis? ori că e de la oameni Cuvântul lui Dumnezeu? dar dacă e de la oameni atunci de ce i-a mai chemat înltul ierarh al locului la căpătâiul lui? ce mai vroia de la ei după ce i-a tot osândit mereu pe „drept”? să-i mai blassteme încăodată și de pe patul morții? Last edited by vsovivi; 15.02.2010 at 20:00:09. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Mie poate sa nu imi fie clar nimic, dar stiu ca exista credinciosi ortodocsi ca nimeni altii ( si aici e de la sine inteles ca si mireni, si clerici si tot ce vrei), in care " sade" Dreptatea, Adevarul si Smerenia...cum nici nu iti poti imagina tu...cel putin in aceste momente! Doamne ajuta-ne...si ne lumineaza mintea! ![]()
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 15.02.2010 at 19:46:42. |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Sincer nu ma intereseaza care e mai mare si care mai mica, pentru ca nu asta e ideea, insa din cum privesc eu lucrurile, si de unde...aia mica ( cetatea pucioasa, pe undeva pe acolo oricum) nu isi justifica existenta, si asta pentru ca aia mare, adicatelea BOR...e singura, cea Adevarata...si asta chiar daca asa cum zici tu, s-ar mai gresi pe ici colo.... Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Last edited by vsovivi; 15.02.2010 at 21:45:55. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai stai putin ca nu inteleg, deci in opinia voastra mai misca numai 2-3...ba inca ma mir ca afirmati ca misca, dar chiar credeti ca astia sunt toti? Aveti certitudinea ca in rest e o apa si un pamant...sau cum?
Bun, pe astia ii stiti voi ca sunt mai cunoscuti...dar mai sunt si altii poate, unii mai putin cunoscuti, preoti de mir, credinciosi adevarati....deci voi cei de acolo din Cetatea Neamtului ( scuze) nu prea aveti cum sa evaluati starea reala a credintei ortodocsilor! Apropos....la noi or mai misca 2-3, dar Athosul..rusii, grecii, Ucrainenii, cei de la Ierusalim...gata, au palit in fata puciosilor cumva, intentionati sa ii chemati in incinta zidurilor, ajuta-ma sa inteleg...sau ii lasati sa piara in pacat??? ![]() Ce zic cei de la Ierusalim de cetatea voastra....nu aveti nicio legatura cu nimeni, sub ascultarea cui si in comuniune cu cine sunteti voi??? Doamne ajuta!
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Păi ei, sărmanii, bine că mai mișcă, fiindcă puțini au rezistat sub strivirea cizmelor eretelui, și puțini au mai rămas cu noi fiindcă mulți au trecut la Domnul, chemați spre odihna veșnică, așa că noi cei mulți am rămas singuri fără de păstori. Dar sunt mulți dreptcredincioși, multe nane și moși buni și blânzi, multe babe statornice și simpatice, multe cucernice credincioase neluate în seamă dar care își fac datoria lor înaintea Domnului... Sau tu ai fi vrut să-i fi amintit eu pe toți? poi da, și eu aș fi vrut, dar îi știe doar Domnul pe toți că au fost și sunt mulți creștini și sfinți cunoscuți și necunoscuți, duhovnici mai mici sau mai mari, pe pământurile noastre binecuvântate, dar nu are sens să-i amintesc eu căci oricum nu ar fi considerate cuvintele mele decât slavă deșartă căci nu mărturisirea mea este duhul proorociei ci mărturisirea lui Hristos, mărturia Duhului, mărturia lui Dumnezeu... deci o să răzbată cândva mărturia Domnului printre nămeți, prin orice i se va pune înainte ca să nu spună ci să tacă... iar dacă Apostolii vor tăcea, atunci pietrele vor zghiera, și puterea lui Dumnezeu tot se va manifesta, se va vedea cândva. Deci mă iartă dacă am amintit doar pe doi trei care mai mișcă... ei mișcă, mișcă, dar nu mișcă-n front, ci stau pe poziție și sunt pregătiți de asalt, căci numai cu asalt se ia Împărăția Cerurilor... Citat:
Citat:
Citat:
iar ascultarea... oare de cine asculta proorocul Iona, proorocul Natan, proorocul Samuel, proorocul Agheu și proorcul Moise? ascultau ei de faraon sau de Domnul? dar atunci sf. Ioan Botezătorul de Cine asculta? de vedeniile din pustie sau de Dumnezeu? dar ca să nu vă smintiți ori să vă tot poticniți mereu, păi din anul 1955 lucrarea asta a fost binecuvîntată mereu de Arhierei și de Sfinți, mai ales de aceia din Ceruri și au fost binecuvintate și unse toate cele 7 Trâmbițe Apocaliptice, dar ungerea este Tainică, după rânduiala cea veșnică a lui Melchisedec... dar oare pe cine și ce a binecuvântat Melchisedec? și în numele Cui?... Citat:
poate sluji cineva la doi stăpâni și să nu supere pe niciunul? deci cum o să slujim atunci și pântecului dar și Cezarului? sau unii slujesc la toți demonii exact ca la un singur stăpân și atunci se mai miră că de ce cad în îngâmfare și necredință prin pofte... (io-s ăla care mă mir de mine, ca să câștig slavă de la oameni firește, căci altfel pentru ce să nu slujești din dragoste Domnului? sau ți-o fi făcut rău și rele Hristos? păi El ne face mereu bine iar noi Îi răsplătim cu spini și mărăcini și scorpioni și cu răzbunări prin desfrânări aristocratictice... că porcul moare de grija altuia și de prea multe satisfacții, că mămica prea ne-a obișnuit numai cu plăceri și cocoșloșeli, dar ia să vedem ce credeți că o să zică Lazăr, cel ce era plin de bube și de foame, despre noi când s-o uită la noi de sus, din sânul lui Avraam?) Last edited by vsovivi; 16.02.2010 at 13:33:39. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|