![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In logica teoriei creationiste, stele au fost create doar ca sa avem la ce ne uita noaptea.
Corect? Atunci, logica iti spune ca ar trebui sa existe doar cateva mii de stele, cat vedem noi cu ochiul liber. Asa este in realitate? De ce daca un creator s-a concentrat doar asupra pamantului a facut acest univers, aproape infinit? Vorba ta. Doar asa, ca sa nu ne plictisim? |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă te ajută răspunsul meu la întrebarea cu stelele...
Pentru că știa că o să inventăm telescoape și alte alea și o să ”vedem” și stelele pe care inițial nu le puteam vedea cu ochiul liber (adică ca să avem ce vedea atunci când inventăm telescoapele :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sa ne induca in eroare? sa ne ceeze posibilitatea de a crede ca viata e posibila si pe alte lumi? de ce nu s-a oprit la cele cateva mii pe care le vedem cu ochiul liber? sau daca e asa cum zici tu, de ce nu s-a oprit la galaxia noastra? la cele 200 de miliarde de stele cat are, am fi avut ce studia sute de ani. dar nu, a trebuit sa maifaca cateva sute de miliarde de galaxii. asta asa ca motivele de necredinta sa aiba pe ce se baza? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai, putem intelege ca la un ateu sistemul de valori este varza de relativ, dar macar un minim de bun simt comun ar trebui sa existe, nu? Dumnezeu nu spune sa nu-ti urmezi interesul, ci sa-ti cunosti interesul, adica ala care te favorizeaza pe termen lung, si pe ala sa-l urmaresti. Desigur, nu te impiedica nici sa-ti dai cu parul in cap daca asta doresti neaparat.. Last edited by AlinB; 22.02.2010 at 18:27:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In definitiv, trebuie sa tina cont si de claustrofobi, nu? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
zi-mi care e motivul crearii atator stele si galaxii, din punctul tau de vedere. |
|
|||||
|
|||||
![]()
Se numeste "teoria maimutei infinite". Deci n-ai auzit de ea..
Citat:
Citat:
As dori niste argumente. Stiintifice. Citat:
Adica cam de cate mutatii intermediare ar fi necesare pentru o astfel de schimbare structurala, rata cu care ele se pot produce practic (dovedit stiintific), etc. Citat:
Citat:
Ambele (uratul/frumosul) exista strict din perspectiva observatorului si atat timp cat el impreuna cu criteriile lui fara doar si poate subiective, exista. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu personal ma bucur ca exista atat spatiu in jur. Mi se pare un spectacol teribil, grandios, sper sa-l pot vedea mai indeaproape candva ![]() Motivul? Ca sa ne facem o idee cat de cat, despre maretia si puterea Creatorului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar in al doilea rand, e cam firava explicatia ta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este subiectiva si din perspectiva credintei mele, daca tu nu o ai, e normal sa vezi lucrurile altfel, eventual sa astepti OZN -uri si omuleti verzi sa pice din cer. Daca asta e crezul tau, stai linistit, nu incearca sa ti-l rapeasca nimeni ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|