![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bune, dar sa nu-mi dati cu ele in cap.
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnilor si doamnelor. Osutafaraunu nu va renunta. Deoarece ori aceasta e meseria lui ori e posedat sau indoctrinat crezand ca face un bine. A ajuns sa zica ca la el se gaseste must in tot anul numai sa nu recunoasca adevarul.
Dar cel mai tare este ca evreii care nu l/au recunoscut pe Iisus au fost mai tari ca crestini in respectarea legii. Ei au tinut sabatul si nu au mancat mancaruri necurate etc etc... P.S iata ce gandire bolnava . Evreii au fost mai aproape de Domnul decat crestinii... Dupa mintea lor. Iar Iisus trebuia sa se intrebe asa> Dupa plecarea mea voi mai gasi credinta? Totusi va spun adevarul: va este de folos sa Ma duc; caci, daca nu Ma duc Eu, Mangaietorul nu va veni la voi; dar, daca Ma duc, vi-L voi trimite. (Ioan.16:7) (Citatul biblic este desigur dat ca sa arate cat de naivi sunt adventisti...) Apoi mai inteleg asta>Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara? Prin predica evreilor care tin sabatul.... Last edited by Neaguu; 19.10.2012 at 20:18:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Cumatru fii dragut,cand ai timp si comenteaza-mi si mie (ce surse vrei tu) Sabat-ul credintei din Evrei 4(poti incepe cu Evrei 3,18-19 sau eventual,ca si introducere, cu tot Evrei 3).Cand am spus Sabat-ul credintei m-am referit la intrarea in odihna Domnului,banuiesc ca iti familiara notiunea.Un singur lucru te-as ruga:as dori comentariu integral(nu sa-mi comentezi un verset ci toate versetele in context),in viziunea ta sau a confesiunii tale,la Evrei 4(poti face referiri si la textul grec).Am o curiozitate si s-ar putea sa avem un dialog interesant.O sa mai ma uit,din cand in cand,pe topic ca sa-ti raspund si eu,pe tema asta,poate extrapolam si la alte texte.Multumesc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu crezi ca despre tema asta se poate "flecari" fara cap si coada si la un mod dincolo de limita sensibilului "una bucata mie ani"? Ba ne mai si putem "inflacara" asemenea penticostalilor si cine mai stie in ce transa putem ajunge.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Ai fi vreun profet nou!
|
|||
|
|||
![]()
Stire adventa de senzatie: reincarnarea lui millerica tzeparu' e pe forum. Ups, ca adve nu cred in suflet. Daca as avea tehnologia necesara, as proiecta niste holograme de personulitati (nu, nu am gresit cuvantul) profetice, inclusi mllerica tzeparul si elen uait crizata-in-transa, in casa unui adventist. Dupa ce as filma efectul avut asupra lor, cred ca am rade, tot forumul, o mie de eoni incontinuu. Cumetre si nouasnoua, daca o vedeti pe elen uait noaptea la fereastra, zambind seducator in stil zombie, ce faceti? Test grila ca la medicina: 1. Atac de cord 2. Comotie cerebrala 3. Cazut in genunchi, rugaciuni si penitenta, si lepadarea subsecventa de erezie. Ghiciti care varianta e buna, tovarasi din partidul anihilationist. Miza e aia invizibila (dar covarsitor de importanta, desi, helas! pentru voi inexistenta): sufletul si "neinsemnata" aia de mantuire.
Pseudo-sabat placut, alaturi de Las Plagas si T-virus. Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 19.10.2012 at 22:50:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Oare nu cunoșteai aceste aspecte? Cum de te "miră"? ![]() |
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
La fel de bine, voi ortodocșii sunteți cunoscuți de către neoprotestanți prin închinarea la icoane - un punct de doctrină cu adevărat specific! Neîntâlnit în protestantism, ori neoprotestantism. Nici măcar în iudaism și islamism. ![]() Exact [COLOR=#800080]cum am presupus[/COLOR]! Te eschivezi să răspunzi la întrebarea de sub-topic (Când a spus Hristos să nu mai aplicăm porunca a IV-a?) Nici nu se pune problema, căci nu suntem evrei. E ca și cum te-aș întreba "voi de ce nu vă închinați cu fața către Mecca?" Ooops! Nu e cel mai fericit exemplu. Mecca e spre est... Citat:
Citat:
Citat:
Miller. Nu-l pot numi adventist de ziua a șaptea (că era de ziua întâia). Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Da, e "șantiară" ![]() Acolo unde nu se mai răspunde cu "ochi pentru ochi". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si topicul curent este un exemplu de si mai multa rabdare a dl. admin vizavi de fixatiile AZS. Citat:
Si te mai miri de ce esti banat. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|