![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
promovezi lenea? și cum îi alegem pe cei care să muncească? toți vor vrea să stea acasă pe munca altuia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa stai acasa si sa maninci (eventual tv) inseamna sa ai tot ce ai nevoie? E drept ca poate unii tind spre o stare legumicola dar cred ca ar fi destui de multi care sa aiba ceva mai multa ambitie de atat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
primea de la școală un ajutor în produse alimentare. nici nu ajungea cu zaharul, făina, etc., acasă. se oprea la chioșc și le schimba pe băutură. din păcate mulți se încadrează aici. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Macar de ii atribuiam citatul lui Margaret Chan sau altcineva, mai mergea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Momentan, este "la liber". Si inca ceva, cred ca exista o legatura intre alcoolism si saracie, deci..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa stim despre ce prostie vorbim.
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ce legătură are? Acest om este bolnav după reducerea populației pământului și nu uita că este ocultist, dorește să distrugă populația pământului, tot așa aș putea și eu pune întrebarea ce legătură are Nick Rockefeller cu atentatul din 11 septembrie 2001?
|
|
||||
|
||||
![]()
Intre doua update-uri de Windows face numai vraji. Mi-a spus mie duamna Scarlat de la noo.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minciuna Minciunilor | vsovi | Teologie si Stiinta | 147 | 12.03.2013 15:27:09 |
Minciuna | Sanduu | Generalitati | 2 | 07.04.2012 22:19:55 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Despre minciuna | IulianaM | Generalitati | 34 | 21.05.2011 08:28:29 |
Minciuna din noi | Anca-Miha | Pocainta | 21 | 03.07.2009 23:55:06 |
|