Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2012, 19:46:45
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
...adica..?
Adica: unul e mai mizerabil decat altul.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2012, 22:47:43
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Adica: unul e mai mizerabil decat altul.
si care din cele 2 organizatii este mai mizerabila?
Reply With Quote
Vechi 05.12.2012, 23:32:08
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Aveti dreptate ,se intampla ce a scris Antiecumenism ,de fapt el a dat un citat.
Din acest motiv trebuie sa cercetam pe cine votam .Nu avem optiune ,nu votam sau anulam votul ca sa se vada atitudinea noastra antisistem
...Pe cine votam?... Ce avem de ales? Dumnezeu cu mila.
Eu sunt intr-o situatie tare delicata: in zona mea sunt in competitie doua persoane extrem de importante pentru mine. Unul este un nepot, de a carui reusita depind aproape o mie de oameni cu familiile lor, fiindca daca nu mai are contracte, oamenii care lucreaza pentru el, in mare parte vor ramane fara munca! Dar... este cunoscut ca "mafiot". Am lucrat un an intr-unul din birourile lui si am fugit mancand pamantul, fiindca nu ma puteam integra "cuibului de viespi"...
In cealalta parte a posibilitatilor electorale, un fost coleg de clasa al sotiei mele, un baiat exceptional, al carui fiu este in clasa cu fiul meu. Pe parintii lui i-am cunoscut si ne-au fost indrumatori morali si crestini. Dar, recunosc: n-are nici o sansa in fata celuilalt care are sustinere politica la "nivel inalt"... Ce inseamna votul meu si al sotiei mele? Un stranut in calea furtunii...
Pentru majoritatea coplesitoare a romanilor, exista acea lehamite, fiindca TOTI SUNT LA FEL. Dar cine profita de aici? Bineinteles ungurii care se sustin oricum si ajung mereu intr-un procent nedrept de mare sa... ne reprezinte!
Pana la urma, orice am face noi, tot Dumnezeu este cel care orandueste cum e mai bine!... In concluzie, trebuie sa ne punem nadejdea in El si sa avem incredere!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 05.12.2012, 23:36:53
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
...Pe cine votam?... Ce avem de ales? Dumnezeu cu mila. Ce inseamna votul meu si al sotiei mele? Un stranut in calea furtunii...
Ti-as da dreptate, daca ai fi singurul votant, alaturi de votul sotiei tale. Dar gandeste-te, ca mai sunt multi, care isi spun cuvantul.
In rest, toata lumea simte aceeasi lehamite.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2012, 23:49:24
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
si care din cele 2 organizatii este mai mizerabila?
... cea care isi permite sa faca pe fata mizeriile, nepasandu-i de nimeni si de nimic. Acum alege singur, ca sa nu spui ca te-am influentat.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2012, 00:13:30
Mosh-Neagu's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Ti-as da dreptate, daca ai fi singurul votant, alaturi de votul sotiei tale. Dar gandeste-te, ca mai sunt multi, care isi spun cuvantul.
In rest, toata lumea simte aceeasi lehamite.
Nu stii ce spui! In timp ce primeam salariu la firma lui, am fost obligat in cateva randuri sa "ingros randurile" la mitinguri, imbracat in geaca a carei culoare nu ma reprezenta nicicum. Nu puteam sa refuz, desi imi puteam rezerva dreptul "sa tac" in timp ce altii strigau... STIU ce inseamna "sustinere la nivel inalt"... De patru mandate, primarul ramane acelasi, desi el, "saracu" ar vrea sa se retraga! Ordinul nu se discuta!
Tiganii stim clar pe cine voteaza, iar ei NU lipsesc de la vot ca atat le trebuie!! Familiile celor angajati la firmele candidatului, n-au cum sa voteze cu altcineva. In plus, "autobuze in tranzit", si alte "gaselnite" pe care doar ei le stiu!... Un stranut in fata furtunii!...

Reply With Quote
Vechi 06.12.2012, 02:18:47
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Nu stii ce spui! In timp ce primeam salariu la firma lui, am fost obligat in cateva randuri sa "ingros randurile" la mitinguri, imbracat in geaca a carei culoare nu ma reprezenta nicicum. Nu puteam sa refuz, desi imi puteam rezerva dreptul "sa tac" in timp ce altii strigau... STIU ce inseamna "sustinere la nivel inalt"... De patru mandate, primarul ramane acelasi, desi el, "saracu" ar vrea sa se retraga! Ordinul nu se discuta!
Tiganii stim clar pe cine voteaza, iar ei NU lipsesc de la vot ca atat le trebuie!! Familiile celor angajati la firmele candidatului, n-au cum sa voteze cu altcineva. In plus, "autobuze in tranzit", si alte "gaselnite" pe care doar ei le stiu!... Un stranut in fata furtunii!...
Una e sa stigi, alta e sa votezi. Stii cum e: diavolul te ispiteste, dar pacatul il faci din voia proprie. Macar sa nu pacatuim. In rest, sa-L lasam pe Dumnezeu sa decida cum ne e mai bine.
Dar nu alege automat alternativa, ci gandeste-te daca alegi ceva mai bun sau poate ceva si mai rau.
Pe mine m-ar speria sa constat ca am ales ceva mai rau decat prima optiune.

Last edited by Miha-anca; 06.12.2012 at 02:21:42.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2012, 10:01:12
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
cat de bine te inteleg. Si eu sunt vrancean ca si tine. Situatia in orasul meu e la fel ca si in orasul tau (culoarea politica e aceeasi). Sunt bugetar si la butoane e acelasi partid de 12 ani. Si eu a fost pus pe "pe post de suporter" de vreo 4 ori in Bucuresti la mitinguri electorale si de 2 ori la tine in oras fara sa am alternativa caci altfel as fi fost "tras pe dreapta". Se stie cine vor castiga anul acesta alegerile parlamentare
Reply With Quote
Vechi 06.12.2012, 10:22:59
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
Sunt bugetar si la butoane e acelasi partid de 12 ani.
D'aia stai pe forum tot timpul amice?

Știu, sunt rău.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2012, 13:17:12
Mosh-Neagu's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
D'aia stai pe forum tot timpul amice?

Știu, sunt rău.
Nu "sta" pe forum, sau cel putin asa imi vine mie sa cred. Am fost un an in aceasta situatie, desi nu eram bugetar. In afara de faptul ca trebuia sa ajung primul la birou (6.30) si timp de o ora trebuia sa fiu extrem de atent, eficient si expeditiv cu fiecare om in parte, iar seara trebuia sa plec ultimul (dupa ora 19), cand la fel trebuia sa pregatesc o parte din oameni pentru urmatoarea zi, in timpul zilei nu pot sa spun ca faceam mare lucru: urmaream pe GPS, traseele soferilor, sa nu se abata din curse, sa nu stationeze aiurea si mai ales sa nu fure motorina! (Toate astea le puteam controla din birou si aveam contact direct, atat cu soferii, cat si cu sefii de coloana). Dar ma plictiseam si nu stiu ce m-as fi facut daca n-as fi descoperit atunci acest forum, iar prin el, pe Parintele Arsenie Boca, la al carui mormant am decis sa ma reculeg cu intreaga famile, de ziua sotiei mele!
Raman la parerea ca treaba lui Florin nu i-o face nimeni!... Decat sa piarda timpul prin atatea alte locuri, sau sa intre in "bisericute" vicioase, cred eu ca e mult mai de folos pentru suflet, ceea ce face aici!

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sotul ideal cdiasimi Nunta 231 17.07.2012 10:34:54
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal sophia Mari Duhovnici si predicile lor 13 12.05.2010 17:30:51
Destin si Ideal OmuBun Generalitati 4 28.08.2009 16:44:33